- 11 Ocak 2013
- 299
- 15
- Konu Sahibi 88prenses22
Kizlarrr iyi gecelerrrrr
Ben kacinzannnn
tatlı rüyalar öpüyoruz nanaktan möck :103:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrr iyi gecelerrrrr
Ben kacinzannnn
amin saol tatlım. biras büyüsün kızın sana eşlik eder merak etme sen o büyüyene kadar biz eşlik edicez artık :)
İnşallah tatlım nerde eşim istanbulu
çok seviyor ben pek sevemedim
Buyuyene kadar ben yaslanirimartık hep beraberiz
zaten benim kız hep uyuyor
valla günde 5 saat bile olsa deliksiz uyumayı özledimAynen canim geeleri uyumak yani deliksiz harika bisi :116:
inş seversinİnşallah tatlım nerde eşim istanbulu
çok seviyor ben pek sevemedim
iyi geceler canımKizlarrr iyi gecelerrrrr
Ben kacinzannnn
darısı başına canımMaşallah o yakışıklı çocuğun annesi senmisin vay be analar ne çocuklar doğuruyor biz evde oturup neden sevgilim msj atmadı diye kara kara düşünüyoruz :44: (kendi adıma konuşuyorum)
Buyuyene kadar ben yaslanirimartık hep beraberiz
zaten benim kız hep uyuyor
oo siz hala burda mısınız
büşracım bugünün resimlerini de yükledim
evvveeeeeeeeettttttttttt
gitmeye de pek niyetimiz yok gibi
oo siz hala burda mısınız
kızım olsun veririm :90: yiriiiim ne kadar tatlı ya subhanallah nazardan saklasın rabbim nice saglıklı ömürler versin nasıl hoşuma gitti ettim içimden böyle dua :) ne güzel bir evlat banada yarabbiiiiiii :90:
evet canm ne yaptın çıktın gittin bianda bıraktın bizi özledik seni
hmm şuanda bende uyumak istemiyorum
tamam ohh gelin de buldum
sağol tatlım amin
dur kız şimdiden ne bu acele hele bir evlen
napiyim damat buldum heyecan yaptım bianda :) böyle bebekler görünce çok mutlu oluyorum sözlüme diyorum hemen evlenelim Allahtan oda istiyor sabret diyor evlenince inşallah hemen bebiş yapıjaz :90:
bi an çıkmam gerekti bende sizi özledim geldim
bence de sen evlenip hemen bebek yaparsın
pek bir anaç gördüm seni
Hoş geldin tatlış bi tane topikte kız aşk acısı çekiyormuş biras destek oliyim dedim diğerleri akbabalar gibi üstüme yürüdüler :99: anladımki iyi insanlar bu topik te gözüm başka topiği görmüyor :97:
hoşbuldum canım. ne oldu neden üstüne yürüdüler burası benimde hoşuma gitti burdan çıkmam artık
ya bitane bayanın cümlesini dine yakışmicak şekilde buldum ona mecazimi diye sordum bu kötü bir şey değil. ama diğerleri yok ben dinle alakalı soruları din kısmında sormam gerekiyomuşum bazıları anlamadı başka türlü eleştirdi.. bnde sinir oldun sizinle muhattab değilim ben sorumu sadece birine sordum dedim çıktım.. aynen burası rahat ve iyi insanların olduğu bir topik ben çok memnun kaldım samimi söylüyorum siz olmasaydınız bir daha bu siteye girmezdim öyle kadınlarla uğraştığım için.. artık ergenliktemilerdi veya menopozda mı bilemedim :103: