Canım Sıkılıyor Diyenler Gelin Sohbet Edelim Havamız Değişsin

Aynen canim geeleri uyumak yani deliksiz harika bisi :116:
valla günde 5 saat bile olsa deliksiz uyumayı özledim
İnşallah tatlım nerde eşim istanbulu
çok seviyor ben pek sevemedim
inş seversin
Kizlarrr iyi gecelerrrrr :KK3:
Ben kacinzannnn :KK55:
iyi geceler canım
yarın görüşürüz
Maşallah o yakışıklı çocuğun annesi senmisin vay be analar ne çocuklar doğuruyor :KK34: biz evde oturup neden sevgilim msj atmadı diye kara kara düşünüyoruz :44: (kendi adıma konuşuyorum)
darısı başına canım
zamanla bu da olur merak etme
Buyuyene kadar ben yaslanirim:KK14::KK1:artık hep beraberiz:21::KK19:
zaten benim kız hep uyuyor

aman maşallah de annesi hep uyusun

kızım olsun veririm :90: yiriiiim ne kadar tatlı ya subhanallah nazardan saklasın rabbim nice saglıklı ömürler versin nasıl hoşuma gitti ettim içimden böyle dua :) ne güzel bir evlat banada yarabbiiiiiii :KK70: :KK70: :90:

tamam ohh gelin de buldum:KK9::KK9:
sağol tatlım amin
dur kız şimdiden ne bu acele hele bir evlen:KK1::KK1::KK53::KK53:

Hoş geldin tatlış bi tane topikte kız aşk acısı çekiyormuş biras destek oliyim dedim diğerleri akbabalar gibi üstüme yürüdüler :99: anladımki iyi insanlar bu topik te gözüm başka topiği görmüyor :KK70: :97:

hoşbuldum canım. ne oldu neden üstüne yürüdüler :KK20: burası benimde hoşuma gitti burdan çıkmam artık :KK31:

hoşbuldum canım. ne oldu neden üstüne yürüdüler :KK20: burası benimde hoşuma gitti burdan çıkmam artık :KK31:

ya bitane bayanın cümlesini dine yakışmicak şekilde buldum ona mecazimi diye sordum bu kötü bir şey değil. ama diğerleri yok ben dinle alakalı soruları din kısmında sormam gerekiyomuşum bazıları anlamadı başka türlü eleştirdi.. bnde sinir oldun sizinle muhattab değilim ben sorumu sadece birine sordum dedim çıktım.. aynen burası rahat ve iyi insanların olduğu bir topik ben çok memnun kaldım samimi söylüyorum siz olmasaydınız bir daha bu siteye girmezdim öyle kadınlarla uğraştığım için.. artık ergenliktemilerdi veya menopozda mı bilemedim :KK70: :KK34: :103:

ya bitane bayanın cümlesini dine yakışmicak şekilde buldum ona mecazimi diye sordum bu kötü bir şey değil. ama diğerleri yok ben dinle alakalı soruları din kısmında sormam gerekiyomuşum bazıları anlamadı başka türlü eleştirdi.. bnde sinir oldun sizinle muhattab değilim ben sorumu sadece birine sordum dedim çıktım.. aynen burası rahat ve iyi insanların olduğu bir topik ben çok memnun kaldım samimi söylüyorum siz olmasaydınız bir daha bu siteye girmezdim öyle kadınlarla uğraştığım için.. artık ergenliktemilerdi veya menopozda mı bilemedim :KK70: :KK34: :103:

evet bende bi kaç kere sorun yaşadım hatta bi kere uyarı aldım bi kerede bi günlüğüne siteye giriş yapamadım bi daha gerginlik olucağı an bi daha o topiğe girmedim. artık konu açarken bile tedirgin oluyorum bazen çok ters cevaplarla geliyolar moral bozuyolar :KK50:

X