Canım o kadar sıkkın ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlattiginiz gibiyse en üst mercilere kadar şikayetçi olun. Öğretmenler Türkiye'de kıymetleri bilinmese de nesillerden gelecek inşaa ederler. Ancak kötü öğretmende bir neslin ayagini kaydirabilir. Bu yüzden bu konuda hassas davranilmasi gerekir. Tabi çocugun tek ogrenme alani okul değildir. Ogretmen hangi birine yetişsin. Ve okulun tepkisine göre sitelerine yorum yazmayi ihmal etmeyin. Ve size nacizane tavsiyem oglunuz kendi kendine falan konusuyor ve sizde gözden kacirmissaniz ogretmen bir ikinci gözdür ve daha nesnel bakar. cocugunuzu bir doktora götürün derim

Bu mesleğin bölümünü okumuş biri olarak nadir yerlerde savunmaya geçmem gerekiyor evet malzeme listesi gerekli çünkü çocuğunuzun diğer arkadaşlarıyla uyum sağlaması için gerekli eşyaları(boya,makas,oyun hamuru vb) olması gerekiyor. Çünkü çocuklar diğer çocukların elinden eşyalarını almaya kalkıyor. Hayali arkadaşları olması normal bu yaşlarda şahit olduysa bunu size belirtebilir belkide çocuğunuz henüz uyum sağlayamadığı için yalnızlıktan kendi kendine konuşuyor olabilir. Ve geç başlamışsa eksik kaldığı konulara evde eğitimle yetiştirmeniz gerekir çünkü diğer çocukların dikkati uzun bir süre bir yerde olamaz hemen dağılır o yüzden kısa aralıklarla çocuğu desteklemek zorunda kalır. Şimdi öğretmenin en büyük eksiğine gelirsek çocuğunuzla uğraşmak istemiyor. Belirli bir noktaya getirdikleri diğer öğrenciler dururken çocuğunuza daha dikkat vermek istemiyor o yüzden dışlıyor büyük ihtimal ama size erken alın demeye hakkı yok bu gibi durumlarda okul müdürüyle görüşebilirsiniz ama çok işe yarayacağını sanmam. Çocuğun psikolojisi açısından bakarsak orda olması çok sağlıklı diyemeyeceğim aksine büyük ihtimal okul hakkında kötü bir bilinçaltına sahip olur ileri zamanlarda

Sayıları harfleri renkleri öğrettim. Bebekliğinden beri çok iyi kalem tutar. Eşleştirme leri çok iyi yapar hiç şaşırmaz. Asla şımarık büyütmedim. Bundan emin olabilirsiniz.
Herşeyi öğretmenden bekleyen yapınız var. Para veriyorsunuz diye bu. Keşke özel Anaokulu olmasaydı. Köle gibi bakıyorlar öğretmen gibi değil. Öğretki bilsin sözünüz beni çok rahatsız etti

Ahaha bi çocukla flört ediyordum. Ailem seni kabul etmez dedim oda neden aylen beni kabul etmez dedi açıklama yapmadan engelledim

6 yaşındaki bir çocuğa öğretilmeden mevsimleri nasıl bilsin. Mevsimleri ve herşeyi ben öğreteceksen neden okula göndereyim. Hiç bu açıdan baktınız mı ? Olması gereken seviyede sadece ilgi ve eğitim gerekiyor bunu ben yaparım ama öğretmen açık açık ben ileri seviyedekilerle ilgilenirim siz ne haliniz varsa görün diyor.

Hanımefendi puaça çocuğun öğününde olan şey... Öğretmenin beslenme listesinde yazdığı şey... Benim keyfimce koyduğum şey değil...
Poğaca değil de puaça yazmama takılmanız da ayrı bir ironi... Çünkü yazım yanlışlarıyla dolu zaten yazı tek doğru kelime yok değil mi...

Daha ne yollardan geçeceğimin farkında olduğum için zaten bu olay bu kadar sıkıntıya sebep oldu benim için...

Memnun değilseniz değiştirin. Sağlıklı bir eğitim alamaz gibi geldi. Öğrenciyi gönderip etkinlik yapmak ve alaka. Neden diye sormadiniz mi? Neden erken çıkıyor anlamadım.

Ama altı yaşındaki bir çocuk sonbahar nedir bilmeli. Anaokununa gidemedi geçen sene ama birinci sınıfta öğretmenine çok memnun. Hem gecen sene hem bu sene resmen öğretmen gibi oldum.
(İlk tanışma evresinde biraz sıkıntı olmustu)

Yemek de ne varsa onu yemeli. Zamanla alışmak zorunda. Benim kızıma da soğuk sandviç vermişler eve getirdi. İkinci seferde yedi. Aynı yastalar ben kızıma özel yemek koymuyorum. Olani yiyecek.

Hanım efendi çocuklarımız aynı yaşta kızım üç yaşında mevsimleri ve özelliklerini bilirdi. Sırasını karıştırirdi sadece. Hiç camdan bakıp mevsimler hakkında konuşmadiniz mi anne-ogul.

Mevsimleri ogrenmek icin ogretmene ihtiyac yok ki. 6 yasina kadar coktan ogrenmis olmasi gerekirdi. Her seyi ogretmenden bekliyorsunuz. Konudaki ogretmenin hatalari var ama sizin anlatiminiz hep suclayici oldugu icin objektifliginizden supheliyim. Ogretmenle isbirligi yapmaya calisin. Oglunuzun geri kaldigini dusunuyorsaniz arayi kapatmasi icin siz de caba gosterin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…