• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

öldüm gülmekten yaaa....helal valla kocana...ay kızlar çok hoş yaaaaaaaaaaaaaaa.......

süper yaa bende nişanlımın evlendiğimizde banada öle alacağından eminim:) ama güzel şeyler bence çok masumca :)

çok şeker ya:sm_cool::sm_cool: hiç reklamını da mı görmemiş ayolcum :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Herşeyin bir ilki vardır, bundan sonra alırken taneyle mi diye sormaz, böyle kocadan her eve lazım, tebrik ederim enişteyi........... :hooray:
Gelinin de sırtı yere gelmez artık.......... kaydirigubbakcemile5
Bende eşimden bana ped almasını istedim o kadar çok çeşit var ki bilemez diye promosyon ekinden resmini kestim eline verdim utana sıkıla almış ama sonra alıştı tabi :lepi:
Oğlumda küçükken reklamını gördükten sonra ne işe yaradığını sordu ben de onun anlayacağı dilde anlattım daha sonra Orkid'in anne-kız paketini görmüş anne ben kız olsaydım bundan alırdık değilmi demişti.....kaydirigubbakcemile3
:smiley-cool:

alemsiniz yaaa...bak benimde aklima arkadasimin basina gelen biseyi getirdin..esi adami markete cocuk bezi almasi icin yollyuo..bezlerden hicmi hic anlamyior. Hani bebegin kilosuna göre düzmüslerya markete, adam üzerindekilerini okuyup alacana ya hep bakkalciya soruyo: abi bu kac kiloluk icin diye....adam hep sölüyo...Sonra bi son paketi eline alyior: peki bu kac kiloluk? Bakkalci gülme krizine gülüyor cünkü adamin eline aldigi paket megerse orkidmis ama anlamadigi icin öle havaya tutup milletin ortasinda bebek bezi sanip kac kiloluk diye soruyorr sesli sesli,,,
sırnaşık şeysırnaşık şey oyoyoyy..arkadaşlar bunların yanında fıkralar halt etmiş..
:teytey::teytey::dance:

aman akşam akşam iyi geldi valla ohh karnım ağrıdı bunları okuyunca..

benim kociş hiç çekinmez bigün hiç ummadığım bi yerde hafta sonu için tatile gittiğimiz yerde regli oldum yanımda hiç bişe yok eşime dedim orkid lazım oda gitti sanki tarif etmişim gibi istediğimi aldı geldi canım yaa yoksa çaktırmadan nasıl kullandığımamı bakmış avaba diye çok düşündüm.

Benim bide ağda maceram var kuzenimle ağda yapıcaz dedim bana sen al yapalım bende mahallemizin marketine gittim o zamanlar çamsakızı ağda çok kullanılıyordu amca dedim çamsakızı ağda varmı? Bütün sakızlar burda demezmi allahım o marketten dışarı nasıl çıktım gülmemek için kendimi nasıl tuttum anlatamam yıllar geçti üstünden unutamıyorum bu orkid olayını okurkende aklıma geldi paylaşıyım dedim.

ay koptum ya :roflol::roflol: valla eslerinizi takdir ediyorum bayanlar :lepi: ben babamdan bilirim mesela o asla paketi eline bile almazdi şakkıdı büyük alisveris yapardik ailece babacigim herseyi posete koyardi bi tek pedleri koymaz bana kas goz isaretiyle al cantaya at derdi :icecream:

çantaya at sibi :utangac:
meğer bu pedlerle ilgili ne çok maceralarımız varmış :)

yeğenimin(abimin kızı) henüz yeni yeni yürümeye başladığı yıllardı...
ben aceleyle odama girdim ped değiştiriyorum bi çıtırtı oldu arkamda bi baktım velet yanımda...
hiç çaktırmadım nasıl olsa bebek anlamamıştır diye...
bir akşam yemekteyiz bizde..
bütün sülale abimler ablamlar annemler...
yeğenim sofrada kalkıp demezmi...
halam dötüne bez bağlıo diye...
yer yarılsaydıda dibine girseydim dediğim andı işte...
herkez şokta ben kıpkırmızı.....
aklıma geldikçe ürperirim....

koptum aksam aksam:roflol:
buna benzer biseyde benim basima gelmisti..
hey Allahim ya esas bizler fikra gibiyiz valla:roflol:

hahahahahha.........
ay ben böyle bişi duymadım yaaa çok komik
valla harikaydıııı :)))))))))))))))))

bendende bir hikaye!!!!!!!!!!
seneler önce ablamın kızı daha 2-3 yaşlarındayken, evimizde akrabalar toplanmış tam muhabbet esnasında.. yeğenimin elinde o eski zamanlardaki kocaman orkidle ''anneeee... bu neeee''' diye girdi içeri...
ablam kalkıp elinden nasıl orkidi aldığını bilmiyor... tabi herkes sus pus... şokta!!!..
şuan olsa o kadar olmazdı ama eskiden böyle şeyler ayıptı...
..

benimde başıma bunla ilğili bir olay geldi
sizle paylaşayım dedim.

aşim arkadaşı eşi ve çoçukları geldi
bir kız bir oğlan
oğlan büyük anaokuluna gidiyor.
kız 2 yaşında falan
kız agladı annesinin tlf aldı oynarken eşortmanın içine düştü

[B]oğlanda bagırdı aaa orkid gibi koydu tlf diye

annesi nasıl agzını kapattı

ben nasıl utandım.

çoçuklar maşallahh
herşeyi kapıyorlar.
[/B]

benimkide alır saolsun.. :asigim:

benımde bir anım var paylasayım sizlerle :)))

teyzemın kızı daha 4yasında filan.. bize aksama mısafır geldiler tabı baskalarıda var neyse.. kucuk kuzen elınde bitane pedle geldi ama nası bölee havalı havalı salonun ortasına geldii .. dedi sonra yarım konusmasıyla.. babba bak ne buldum , bu ne gibi şımarık konusmalarda bulunuyordu :)))

bizde elınden almak için bebek bezi ver sen onu dedik artık rezill boyutunu dusunun.. vermıcem dıe tutturuncada tamma annenın cantasına koyalım sizin olsun dedık :)))))

bu çocuklar çoookk alemyaaa...

benimkide hic sakinmaz bir deyil kacdir alir saolsun:jeyyar::utangac:
buda hayatin bi parcasi senin icin karicigim diyo:asigim:

yeğenimin(abimin kızı) henüz yeni yeni yürümeye başladığı yıllardı...
ben aceleyle odama girdim ped değiştiriyorum bi çıtırtı oldu arkamda bi baktım velet yanımda...
hiç çaktırmadım nasıl olsa bebek anlamamıştır diye...
bir akşam yemekteyiz bizde..
bütün sülale abimler ablamlar annemler...
yeğenim sofrada kalkıp demezmi...
halam dötüne bez bağlıo diye...
yer yarılsaydıda dibine girseydim dediğim andı işte...
herkez şokta ben kıpkırmızı.....
aklıma geldikçe ürperirim....

koptm yaaa sırnaşık şey

Benim ki de alır ama aldım mı en az 7-8 paket. Bidahaki ay gitmesine gerek olmasın ki, kasiyerdeki kişi tanımasın diye kanımca

benimki de alır valla hiç çekinmez. ama her seferinde arar hayatım kac damla olsun üstündeeeeeeeeee diye :roflol:

bir de 4lü - 5li paket buldu mu alır kocişimmm Şeniz

Back
X