• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

bunu benım kocam olacak müsfetteye göstermeliyim..
ilk markete bırlıkte gıttığimizde ped aldım bune dedi..
sence dedım..
onu benımle baraber alamazsın dedı ve bana para verıp kasada tanımıyomus gıbı yaptı..
bu topiği okutmalıyım ona..
kesinlikle.

bunu benım kocam olacak müsfetteye göstermeliyim..
ilk markete bırlıkte gıttığimizde ped aldım bune dedi..
sence dedım..
onu benımle baraber alamazsın dedı ve bana para verıp kasada tanımıyomus gıbı yaptı..
bu topiği okutmalıyım ona..
kesinlikle.

yoo yoo benim karım orkid kullanmaz, :1no2::1no2:
çevi benim karım değil yanlış anlaşılma olamasın
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...

süper ya :teytey::teytey::teytey::teytey:

bende dün gece sordum:) bana orkid alır mısın diye:)))

o da alırım dediii:) nerden çıktı diye düşünmüştürr:)) ama doğum kontrol hapı falan alır benim kocişim.

bende dün gece sordum:) bana orkid alır mısın diye:)))

o da alırım dediii:) nerden çıktı diye düşünmüştürr:)) ama doğum kontrol hapı falan alır benim kocişim.

bende sordum saçmalama dedikaydirigubbakcemile3mecbur kalırsa alır tahminimce ama şu ana kadar öyle bir durum olmadı
8 yıllık evliyim bugüne kadar hiç al demedimaklinialirimsmile alışverişe beraber gittiğimiz için hep ben alırım

ayy benim herüf odundur modundur ama istersemde alır opuyorumnanaktan ama elinde yazıp vermem lazım yoksa tutturamıyor bi türlü kaydirigubbakcemile3
birde onu orkid standının başında - nan bunların hangisi acaba diye şaşkın şakın düşünmek acaip hoşuma gidiyo nııhaahaahaa :jeyyar:,
eşinize işkence yapmak istiyosanız bundan güzeli olamaz..
bu arada gözlüğün numarasını değiştirme zamanı gelmişfisfisfis..
başlığı '' Kocam bana orkide almış'' diye okudum sırnaşık şey
vayy ne romantik erkekler varmış diye konuya tam daldım meğersem bizim orkidmiş:delphin:,
yok ben harbi yaşlanıyorum zannumcaboshayallersmile

Merhaba arkadaŞlar bugÜn kızımın dersane ÖĞretmenlerının dÜzenledıĞı ıkındı kahvaltısına pınhan restoranta gıttık bayan bayana bır gÜzel felekten gÜn Çaldık sohbet ettık oturduk hocalarımıza Çok teŞekkÜrler moral oldu valla arada bÖyle kaÇamaklar yapmak lazım

Merhaba arkadaŞlar bugÜn kızımın dersane ÖĞretmenlerİnİn dÜzenledİĞİ İkİndİ kahvaltısına pİnhan restoranta gİttİk bayan bayana bİr gÜzel felekten gÜn Çaldık sohbet ettİk oturduk hocalarımıza Çok teŞekkÜrler moral oldu valla arada bÖyle kaÇamaklar yapmak lazım

yanlış konuya yazdın sanırım, konu orkidkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

benim kocam da alır ,bir tane yeter mı der sürekli ,nasıl abartıldıysa bu olay onlara artık.. kaydirigubbakcemile3

yada markette alısverıs yaparken aldıysam ,ki iki paket alırım ne olur ne olmaz dıye ,alsana bır kac tane daha der..bulunsunmuş evde kaydirigubbakcemile3

bende gecen markete gittigimizde aldım bi paket baktım eşim elinde bi paketle gelio bak bunda 4 lü paket var bunu al lazım olur diye ayyy öldüm gülmekten orada tanıtım yapan kızlar vardı onlar bile güldü

Benim adam da mecbur kalınca alır birde der ki "bana herşeyi aldır ama bunu aldırma, git kendin al" sanki ben ona aldırmaya çok hevesliyim. kasadaki kızlardan utanıyormuş,

Back
X