• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

valla benım eşimde alır hatta bır keresınde tabı ılk zamanlar sımdı lazer yaptırıyorum Allahtan oyle detlerım kalmadı genıtal bolgemı epilasyon yapıyorum bant yetmedı eşim de gıttı aldı hanı su ağda bantları varya pakette satılan onlardan benım eşim oğretmnen olduğu için eve erken gelıyodu benden once ben 5 te cıkıyordum malum haftasonu da evdeydı ve ben ondan gızlı nerdeyse hiçbişey yapamıyordum

ya bır dekızlar hayat artık ortak bı hayat kadına özel yanı ayıp bışey değil gunah bışey değil oldukça doğal normal seyler ne varkı orkıdde aldı ağda bantı da iç çamasırıda hatta kırmızı kırmızı yanı ne varkı sonuçta evlı eşine alıyor ben boyle şeylerı hiç yadırgamam cok da hoşuma gider ama maalesef erkekler bırakın iç çamaşırını 1 demet cıceği çok goruyorlar bırıcık eşlerine

benımkıde alıo falla kızlar zorda kalınca ...gercı yaklasık 9 aydır boyle derdımız yokkaydirigubbakcemile5
ılk başlarda yok alamam falan dedıydı ama sonra alıştı adamcaız napsın...
hatta bır keresınde bana sexy bi içcamasırı bıle gıdıp almışş :1shok:hayret etmiştim dogrusu ...aştı artık yawas yawas kendını benımkı:roflol:

ay kızlar benım eşimde süreklı evlendıgımız gunden berı alır. genelde bırlıkte ccıkarız alışverıse ama evde olmadıgında da söylerım al dıye. gecen gun bu muhabbet oldu aramızda. ne utanıcam ya eşime alıyorum dedi. ertesı gun ben faturaları yatırmaya merkeze ındım eşime sordum bişey lazımmı aşkım diye o da ne dese begenırsınız.... pr......f...:utangac: anammm dalga gecıyo sandım ama değil. kalmamış aşkım alırsın artık, kapatmam lazım işim var suan bebegım dedı kapattı....:utangac:aldım:utangac: cok da utandım:utangac:

ay kızlar benım eşimde süreklı evlendıgımız gunden berı alır. genelde bırlıkte ccıkarız alışverıse ama evde olmadıgında da söylerım al dıye. gecen gun bu muhabbet oldu aramızda. ne utanıcam ya eşime alıyorum dedi. ertesı gun ben faturaları yatırmaya merkeze ındım eşime sordum bişey lazımmı aşkım diye o da ne dese begenırsınız.... pr......f...:utangac: anammm dalga gecıyo sandım ama değil. kalmamış aşkım alırsın artık, kapatmam lazım işim var suan bebegım dedı kapattı....:utangac:aldım:utangac: cok da utandım:utangac:

:roflol:cok güldüm sayende ya allahda seni güldürsün canim:Saruboceq:
esin alirken iyide sen alirkenmi kötü be tatlisim be:jeyyar:
o utanmiyo sen utaniyosun ama en azindan prezerfatifin boyutu daha kücük orkitten:jeyyar:
saka bi yana benimde almisligim oldu ya benimde esim cok orkid getirmisdir saolsun oda hep der niye utanicam SIKILICAM gayet dogal ve normal bisey ihtiyacda sonucda diye ama prezervatif almak cok daha SIKILIYO insan ya:utangac:
buarada seninde esine bravoalkisalkisalkistabii sanadaalkisalkisalkis

ne bıleyım guzelım ya bız al derken ıyıymış valla. alırken cok utanmıştım helekı kasıyer kızın bakışı komıktı. buda mı sızın demişti ya. allhtan arkamda kımse yoktu:roflol:

kızlar gece gece koptum harbiden hepiniz harikasınız..kaydirigubbakcemile5
bu arada benüm herüfte alır ..önceleri utanıyodu ama artık alıştı ama bi türlü damlaları tutturamıyo:roflol:

:roflol::roflol:hahahha süper ya,benim oğlum da 7 yaşındayken babasın yollayıp ped almasını istemiştim,camdan da bakıp dönmesini bekliyordum.aşağıdan bana anne kanatlı mı olsun kanatsız mı diye bağırmıştı...evimiz cadde üstüydü ben o an magmaya kadar batmıştım:utangac:

kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...

benim eşimde alır sağolsun pedde testte hiç çekinmez ben biraz çekinirim açıkcası alırken eşi hiç tınlamaz hıı bu arada bir gün yeğenimle markete gitmiştik henüz 6 yaşındaydı ne alıcaz dedi peçete dedim gitti aldı eline bir paket peçete hayır tatlım ondan değil biz bunlardan alıcaz dedim ve bir paket ped aldım aaa o peçetemi dedi evet bunlar yeni çıkmış dedim neyse akşamında evde tv izliyoruz bütün aile toplanmışız ve o sırada orkid reklamı çıktı yeğenim bütün gücüyle bağırarak baba bak ben bugün ablamla marketten bu peçetelerden aldım bunlar yeni çıkmış diye bağırmazmı yaşadığım rezilliği siz düşünün dayım ne diyceğini bilemedi herkeste bir muzip gülümsemeyle olay kapandı bu çocuklar çok fena...

Bi orkid anisida teyzemden.
Eniştem yeni tayin olduğu şehirde iş yerinden bi kaç arkadaşini eşleriyle yemeğe alir eve.
8-10 kişilik karili kocali misafirler yemek faslindan sonra salonda oturup sohbet ederlerken teyzemin 3 yaşindaki güzeller güzeli kizi bir elinde 1 orkid bir elinde 1 çocuk beziyle dalar odaya ve şu talihsiz cümleyi kurar.

---- bakiiiiinnnn bu beniim bezim buda anneminnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

süpersiniz valla çok güldüm.. başlıktan ne var bu kadar dedim ama çok hoş... :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anne kanatlı mı olsun kanatsız mı diye bağırmıştı

hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....

ablamla marketten bu peçetelerden aldım bunlar yeni çıkmış

bakiiiiinnnn bu beniim bezim buda anneminnnnn

ben eşimden bi kez istedim markete girmişken bana da ped alır mısın diye
aldı sağolsun ama akşam evde bi surat bi surat
bi daha isteme benden böyle bir şey dedi peki dedim
bu kadar rahat olmamalıymışım hey yarabbim yaa
sanki bakkalın çırağından istedik

ay çok komiksiniz kızlar yaa
benim eşim de alır sorun etmez hiç
hatta birgün alırken markette samimi görüştüğümüz bir arkadaşına rastlamış
o da eşine orkid alıyormuş
sen de mi bundan kullanıyorsun, ay o çok iyi falan diye geyik yapmışlar, çok gülmüştüm anlatınca

aklinialirimsmileçokk begendimm konuyu çokk ğülldüm..
ben
mde eşim alırr am utanarak canım benim...

ayy ne güldüm ya akşam akşam

benim eşim de alır hiç çekinmez hatta telde gece mi diye sorar :kedi:

Back
X