Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar benım eşimde süreklı evlendıgımız gunden berı alır. genelde bırlıkte ccıkarız alışverıse ama evde olmadıgında da söylerım al dıye. gecen gun bu muhabbet oldu aramızda. ne utanıcam ya eşime alıyorum dedi. ertesı gun ben faturaları yatırmaya merkeze ındım eşime sordum bişey lazımmı aşkım diye o da ne dese begenırsınız.... pr......f...anammm dalga gecıyo sandım ama değil. kalmamış aşkım alırsın artık, kapatmam lazım işim var suan bebegım dedı kapattı....
aldım
cok da utandım
![]()
ne bıleyım guzelım ya bız al derken ıyıymış valla. alırken cok utanmıştım helekı kasıyer kızın bakışı komıktı. buda mı sızın demişti ya. allhtan arkamda kımse yoktu:roflol:
:roflol::roflol:hahahha süper ya,benim oğlum da 7 yaşındayken babasın yollayıp ped almasını istemiştim,camdan da bakıp dönmesini bekliyordum.aşağıdan bana anne kanatlı mı olsun kanatsız mı diye bağırmıştı...evimiz cadde üstüydü ben o an magmaya kadar batmıştım![]()
kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...
benim eşimde alır sağolsun pedde testte hiç çekinmez ben biraz çekinirim açıkcası alırken eşi hiç tınlamaz hıı bu arada bir gün yeğenimle markete gitmiştik henüz 6 yaşındaydı ne alıcaz dedi peçete dedim gitti aldı eline bir paket peçete hayır tatlım ondan değil biz bunlardan alıcaz dedim ve bir paket ped aldım aaa o peçetemi dedi evet bunlar yeni çıkmış dedim neyse akşamında evde tv izliyoruz bütün aile toplanmışız ve o sırada orkid reklamı çıktı yeğenim bütün gücüyle bağırarak baba bak ben bugün ablamla marketten bu peçetelerden aldım bunlar yeni çıkmış diye bağırmazmı yaşadığım rezilliği siz düşünün dayım ne diyceğini bilemedi herkeste bir muzip gülümsemeyle olay kapandı bu çocuklar çok fena...
Bi orkid anisida teyzemden.
Eniştem yeni tayin olduğu şehirde iş yerinden bi kaç arkadaşini eşleriyle yemeğe alir eve.
8-10 kişilik karili kocali misafirler yemek faslindan sonra salonda oturup sohbet ederlerken teyzemin 3 yaşindaki güzeller güzeli kizi bir elinde 1 orkid bir elinde 1 çocuk beziyle dalar odaya ve şu talihsiz cümleyi kurar.
---- bakiiiiinnnn bu beniim bezim buda anneminnnnn :roflol: :roflol: :roflol: