• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

valla cok hos bı anı olmus :jeyyar:
hele de tane olayına koptum yahu:roflol:

Allah nesenızı daım etsın:lepi:

benimde canım sözlüm bana orkid aldı:):)

Son düzenleyen: Moderatör:
ay yazık yaaaa kıyamam nasılda bide bak paket aldım demişşşş kıss allah seniii gülemedim valla içim içim bi hoş oldu ne kadar iii niyetliymiş yazık anaammmmm

ay çok hoşsun bende başlığı görünce ORKİDE almış sandım ay sonra nasıl güldüm:roflol:
benimki hangisini alacağını bilmez ki.) önce öğretmem lazım:roflol:sositososito
hiç aklıma gelmedi ona aldırmak dur doğumdan sonra aldırayım 6 ay sonra :1hug::roflol:

Yeni farkettim bunu :roflol:
Ayy gülmekten alamadım kendimi sırnaşık şey
Yazık adamcağıza :roflol:
Allah bi ömğr mutluluğunuzu daim etsin inş :nazar:
:

ne orkitmiş ama kaç aydır bitmedi gerçektende eşini tebrik ederiz yani iyki almışşşşşşşşşşşşşşşş

Bi orkid anisida teyzemden.
Eniştem yeni tayin olduğu şehirde iş yerinden bi kaç arkadaşini eşleriyle yemeğe alir eve.
8-10 kişilik karili kocali misafirler yemek faslindan sonra salonda oturup sohbet ederlerken teyzemin 3 yaşindaki güzeller güzeli kizi bir elinde 1 orkid bir elinde 1 çocuk beziyle dalar odaya ve şu talihsiz cümleyi kurar.

---- bakiiiiinnnn bu beniim bezim buda anneminnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ne iyi bi eşininz varmış :roflol:

Bi orkid anisida teyzemden.
Eniştem yeni tayin olduğu şehirde iş yerinden bi kaç arkadaşini eşleriyle yemeğe alir eve.
8-10 kişilik karili kocali misafirler yemek faslindan sonra salonda oturup sohbet ederlerken teyzemin 3 yaşindaki güzeller güzeli kizi bir elinde 1 orkid bir elinde 1 çocuk beziyle dalar odaya ve şu talihsiz cümleyi kurar.

---- bakiiiiinnnn bu beniim bezim buda anneminnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

ay yerim ben o cimcimeyi h:roflol::roflol:

Back
X