Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlum 5 yaşında çekmecede orkid bulmuş bu ne anne dedi bende bayanlar çamaşırları kirlenmesinler diye çamaşırlarına takarlar dedim birkaçgün sonra markette oğlum eline bir paket orkid almış sallayarak arkamdan bağırıyodu''anneeeee orkidin varmııı bittiyse alalım çamaşırın kirlenmesin!....''
:roflol::roflol:hahahha süper ya,benim oğlum da 7 yaşındayken babasın yollayıp ped almasını istemiştim,camdan da bakıp dönmesini bekliyordum.aşağıdan bana anne kanatlı mı olsun kanatsız mı diye bağırmıştı...evimiz cadde üstüydü ben o an magmaya kadar batmıştım![]()
ay bu akşam çok güldün size
Allah iyiliğinizi versin:)))
eldeniz bir itiraf.com okuyucusu gördüm sanki:)
oğlum 5 yaşında çekmecede orkid bulmuş bu ne anne dedi bende bayanlar çamaşırları kirlenmesinler diye çamaşırlarına takarlar dedim birkaçgün sonra markette oğlum eline bir paket orkid almış sallayarak arkamdan bağırıyodu''anneeeee orkidin varmııı bittiyse alalım çamaşırın kirlenmesin!....''
:roflol::roflol:hahahha süper ya,benim oğlum da 7 yaşındayken babasın yollayıp ped almasını istemiştim,camdan da bakıp dönmesini bekliyordum.aşağıdan bana anne kanatlı mı olsun kanatsız mı diye bağırmıştı...evimiz cadde üstüydü ben o an magmaya kadar batmıştım![]()
yazmayı unutmuşum,kanatlı mı kanatsız mı diye bağırırken de kollarını kuş gibi çırpıyordu...hiç bu kadar utandığımı bilmem...
benim eşimde alır sağolsun pedde testte hiç çekinmez ben biraz çekinirim açıkcası alırken eşi hiç tınlamaz hıı bu arada bir gün yeğenimle markete gitmiştik henüz 6 yaşındaydı ne alıcaz dedi peçete dedim gitti aldı eline bir paket peçete hayır tatlım ondan değil biz bunlardan alıcaz dedim ve bir paket ped aldım aaa o peçetemi dedi evet bunlar yeni çıkmış dedim neyse akşamında evde tv izliyoruz bütün aile toplanmışız ve o sırada orkid reklamı çıktı yeğenim bütün gücüyle bağırarak baba bak ben bugün ablamla marketten bu peçetelerden aldım bunlar yeni çıkmış diye bağırmazmı yaşadığım rezilliği siz düşünün dayım ne diyceğini bilemedi herkeste bir muzip gülümsemeyle olay kapandı bu çocuklar çok fena...