• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

:roflol::roflol:hahahha süper ya,benim oğlum da 7 yaşındayken babasın yollayıp ped almasını istemiştim,camdan da bakıp dönmesini bekliyordum.aşağıdan bana anne kanatlı mı olsun kanatsız mı diye bağırmıştı...evimiz cadde üstüydü ben o an magmaya kadar batmıştım:utangac:

:roflol::roflol::roflol::roflol:ay karnım ağrıda ya:roflol:

başlıgı okuyunca orkıd almışsa ne olmuş yani dedım
ama konuyu okuyunca koptum yaaaa
dıer olaylarda çok komık çocukların yaptığııı

yazmayı unutmuşum,kanatlı mı kanatsız mı diye bağırırken de kollarını kuş gibi çırpıyordu...hiç bu kadar utandığımı bilmem...

ayy canım bende eşinin orkidi utanmadan aldığını yazıcan sandım sonunu okuyunca anladım süper valla... ben hiç orkid almam hep eşim alırda ......çünkü kendisi eczanede çalışıyo hiç sorun olmuyo benimle ilgili özel ürünler:)))

öldüm gülmektennnnnnn ... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
benim kocişimde alır valla utanmadan :))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:başlığı görünce ne var bunda bu kadar yorum yapılıcak sayfalarca yazmışlar dedim ama koptummm...sabahın bi körü uyuyamıyom zaten..evde biri kalksa kafayı yedi heralde kendi kendine bu saatte ne gülüyoo diye..:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

ayy canım benimki de alır bide uzun uzun sorar.uzunmu kısamı bunun geceside varmış daha rahat edersin deyip alır.babacığımında çok komik olurdu.markete giderdik bekarken kızlar hadi sizde bi dolanın nevalenizi alında gelin derdi.bizde alır sepete atardık.babamda hehhhh şimdi tamam oldu derdi.

ayy canım benimki de alır bide uzun uzun sorar.uzunmu kısamı bunun geceside varmış daha rahat edersin deyip alır.babacığımında çok komik olurdu.markete giderdik bekarken kızlar hadi sizde bi dolanın nevalenizi alında gelin derdi.bizde alır sepete atardık.babamda hehhhh şimdi tamam oldu derdi.

seninkide çok tatlı canım yaaa harika:içelim:

Bir ped yüzünden bu kadar gülecegimi hic düsünmezdin.
hepinizin ped anisi cok begendim ve gülmekten bir hal oldum.
kardeslerim kapiya dayandi "abla ne oldu neden öyle gülüyorsun" diye.

Back
X