• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

ben alışamadım hala utanırım :\
Annem alır. :) yurda gittiğimde 20 paket almıştım :D
onu kullandım bir yıl
sevdiğim bilir hasta olduğumu da.. hayatta gidip almaaaazzzz :))
oturur yıkar, iğrenmez garibim ama almaz :) kıyamam :))

bugüne kadar hep eve yedekledim ve kendim aldım pedlerimi
eşimle beraber alırız ama tek hiç almadı ve alıcağını da sanmıyorum utanıyor:1:

hele babam alıcak aman Allahım ölse almaz ilgilenmez bile,zaten hiç sormadı bugüne kadar bir ihtiyacınız var mı diye ya neyse..
.:5:

Bende hep kendim alıyorum ama denk gelse alır ve birlikte de alırız :69:
Babama gelince aynen bize de sormadı ve halada sormuyor birşeye ihtiyacınız var mi diye :47:

benim kocamda markete gittiginde sorar durur neyin eksik alayim istedigin birsey varsa diye. bende rahatlikla soylerim gunluk ped yada orkid diye. hangi marka kullandigimi artik ezberledi bes aylik evliligimizde. sadece ilk zamanlar karistiriyordu boyutunu ya da kutusunu, en son geldiginde karicigim bak uzerinde menekse resmi var aleovera kokuluymus bu demi dedi, o kadarina bile dikkat etmis. :) canim kocammm benimmmmm:nazar::16:

bu kadar tatlı sempatik komik enerjik içimi gıdıklayan bir konu başlığı olmamıştı...canın kocanla ömür boyu böyle mutlu mesut mikemmmeeeeeel bir çift olmanız dileklerimle...

benim kocamda markete gittiginde sorar durur neyin eksik alayim istedigin birsey varsa diye. bende rahatlikla soylerim gunluk ped yada orkid diye. hangi marka kullandigimi artik ezberledi bes aylik evliligimizde. sadece ilk zamanlar karistiriyordu boyutunu ya da kutusunu, en son geldiginde karicigim bak uzerinde menekse resmi var aleovera kokuluymus bu demi dedi, o kadarina bile dikkat etmis. :) canim kocammm benimmmmm:nazar::16:

ayy ne kadarr tatlısınız yaa :16:

kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....
ince düşünceli kocam benim saftiriğim sağol canım... seni seviyorum...

Başlık çok gereksiz. Bir tanesi de çıkıp demiyor ki bu ne...

gerçekten çok iyi olmuş bu topik evde sıkıntıdan patlıodum napsam die yazıyı gördüm ayy ne güzel acaba bende evlenince kocm banada alırmı die okudum okudukça gülmekten çatladım diebilirim özelliklede çocukların yaptıkları olaylara demekki çocuklarla markete gidip almamak lazım :D:D:

ay çok hoşsunuz. çok güldüm Allah da sizi güldürsün :)

evlendiğim günden beri orkidimi, tamponumu, ağdamı kocam alır.
hatta orkidin hangi çeşitlerini kullandığımı bile bilir. canım kocam ya bir kere öff demedi.

:52: uzun zaman önce yazılmış ama çok hoş maşallah size.Bende eşime kalmadımı orkid ağda siparişi veririm bazen tuhaf bakışlara maruz kalıyomuş ama olsun herşeye rağmen getirir yinede.Beraber aldığımızda paket market arabasında gizleyen adam kasadan sadece orkid ve ağda geçiriyor ya diyorum eşim beni gerçekten seviyor :27::27:

kocacım marketten telefon etti istediğin birşey varmı diye yok dedim ısrarla tekrar tekrar sordu baktım çok ısrar ediyo! orkid al dedim kaç tane dedi iki üç tane al dedim yetermi! dedi dalga geçiyo diye yetmezde idare ederiz dedim...kocişim geldi,baktım pakette bir paket orkid ,güldüm hani dedim iki üç tane alacaktın bi tane almışsın "hayatım taneyle satmıyolarmış bende paket aldım"dedi.....

ayyy pazartesi sendromumun üzerine iyi geldi güldümmm ilahii kocanızzz :60: :9:

Çok hoş :D kıskanılcak tipten maşallah

Back
X