Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay hepsi çok güzeldi.. koptum ya........
sağolun arkadaşlar..
a.s.

buna bayildim vallaha super oglan ya :dance:sırnaşık şey

en çokta saftiriğim lafına güldüm
mutluluğunuz daim olsun
zaten böyle küçük espiriler olmasa hayat nasıl geçer

ayyyyyyyyyyyyyy ne hoş ya öldüm gülmkten okurken...bu güzelliklerin darısı başımıza işallah...bak sevgilimi özledim şimidikkkkkkkk

ay hiç gülceğim yoktu demek taneyle satmyolarmış

bu arada eşin ilk kez mi orkid aldı

ay yazık ya nebilsin adamc .. :)
kaçtane demişşş hayatında kaçkere orkid almışki :)
benım koçişimde ilk evlendiğimiz zamandı reg oldum bayada ağrım vardı evde de bikaç orkid kalmış yetmicekti ..gidip alıcam ama müthiş ağrım var rica ettim "ya hayatım utanırım ben alamamki dedi bende gidememki çok ağrım var tamam neyse ağrım geçince gider alırım dedim " ama dayanamadı gidip aldı ama bi geldi yüzü kıpkırmızı :roflol: nasıl utanmış ..şimdide markete her gittiğinde sorar orkidi kontrol et bittiyse alayım der :roflol::roflol:
e adam alıştı artık evleneli 3,5yıl oldu...şakkıdı

ya ben sevgilimle iliskimizin ilk baslarinda mecburiyetten aldirmistim arkadaslarimizin evindeydik ve aniden malum olay oldu. bende mecburen ona soyledim bir de 3 damlali olanlarindan al diye turunu bile soylemistim. cok utanmistim ama o gun hic kiz arkadaslarimiz yoktu yanimizda:tomato:

aslan enişte.....
benim eşimde alır ama çok utanıyo bide tanıdık bakkaldan almaz taaaaa uzakta tanımadık biyerden alır...

bende sana teşekkür ederim canımm gözlerimi açtın
orkid almanın inceliğini bu zamana kadar göremeyip eşimin kıymetini bilememişimm

Puhahahahaha tam tebriklik hee ... Ne de güzel demiş öyle yarabbim... :roflol:

Ben de nişanlıma aldırmıştım bir kaç kez ama o o kadar saf değil yanee... Paketiyle alıp geliyor walla :roflol:

benım kocamda alır çok rahaat.hcboyle bır konu gundeme bıle gelmez.utanacak ne var ki?

Ey güzel Allahım arkadaşa ne güzel bir koca vermişsin, bana düşe düşe keleği düşmüş. 18 yıllık evliliğimde 1 kere bile olsun almadı, bırakın almayı markette birlikteysek sepete bile koydurtmaz. Kıyameti kopartır.
Sizce bu bir boşanma sebebi olabilirmi :roflol:
Darısı başıma diyorummmm.

ayy canım yaa adam bide sana acıklama yapıyor.
kızlar benim herif olacak herifde öncesinde hiçç almazdı,şimdi
menopoza girdim,pis adam gıcıklığına,haftada bir
hatuuuuuuunnn
sana ped alıyımmı ?

catlatıyo beni yaaa

kızlar hepiniz çok hoşsunuz,öyle güldüm ki hanginize teşekkür et i tıklayacağımı şaşırdım.
ben emekliyim 3 kızım var
bizim evde daha ped in lafı geçmemiştir,yanlış anlamayın mutaassıp kapalı aile değiliz.
ama benim yan komşum türbanlı pardesülü bir aile.
kendinin ve kızının ped ini kocası alıyormuş,hayretler için de kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…