Canim Kocam Bana Orkid Almiş,....

süper yaaaa demek taneyle değil paketle satılıomuş:roflol::roflol::roflol:

bi orkid anısıda benden.geçen tatildeyken markete gittik eniştem babam ben ve kardeşim.ıslak mendil al dediler banabende aldım.kardeşimde bana ablaaa o orkid deilmiii diye bağırmazmı marketin ortasında.meğer ıslak mendilin dışıda yeşil orkidinde yeşilya ordan benzetmiş.ama garibim daha orkid ne onu bilmeden rezil etti benii

Herşeyin bir ilki vardır, bundan sonra alırken taneyle mi diye sormaz, böyle kocadan her eve lazım, tebrik ederim enişteyi........... :hooray:

Gelinin de sırtı yere gelmez artık.......... kaydirigubbakcemile5

Bende eşimden bana ped almasını istedim o kadar çok çeşit var ki bilemez diye promosyon ekinden resmini kestim eline verdim utana sıkıla almış ama sonra alıştı tabi :lepi:

Oğlumda küçükken reklamını gördükten sonra ne işe yaradığını sordu ben de onun anlayacağı dilde anlattım daha sonra Orkid'in anne-kız paketini görmüş anne ben kız olsaydım bundan alırdık değilmi demişti.....kaydirigubbakcemile3

:smiley-cool:

ay inanmıyorum ya fıkra gibi
yalnız marketteki durumunu çok merak ettim
adamdan adet istediğinde adam ne düşünmüştür acaba

alemsiniz yaaa...bak benimde aklima arkadasimin basina gelen biseyi getirdin..esi adami markete cocuk bezi almasi icin yollyuo..bezlerden hicmi hic anlamyior. Hani bebegin kilosuna göre düzmüslerya markete, adam üzerindekilerini okuyup alacana ya hep bakkalciya soruyo: abi bu kac kiloluk icin diye....adam hep sölüyo...Sonra bi son paketi eline alyior: peki bu kac kiloluk? Bakkalci gülme krizine gülüyor cünkü adamin eline aldigi paket megerse orkidmis ama anlamadigi icin öle havaya tutup milletin ortasinda bebek bezi sanip kac kiloluk diye soruyorr sesli sesli,,,

tebrik ediyorum bende eşini, ben hep görüyorum orkid standının başında beyleri, ellerinde telefon ve orkid paketi, eşlerine soruyolar, şundanmı olsun, bunun üzerinde bu yazıyo diye, paketi evirip çeviriyolar doğrusunu bulmak için, bende deniycem, bakalım benimki alacakmı

yeğenimin(abimin kızı) henüz yeni yeni yürümeye başladığı yıllardı...
ben aceleyle odama girdim ped değiştiriyorum bi çıtırtı oldu arkamda bi baktım velet yanımda...
hiç çaktırmadım nasıl olsa bebek anlamamıştır diye...
bir akşam yemekteyiz bizde..
bütün sülale abimler ablamlar annemler...
yeğenim sofrada kalkıp demezmi...
halam dötüne bez bağlıo diye...
yer yarılsaydıda dibine girseydim dediğim andı işte...
herkez şokta ben kıpkırmızı.....
aklıma geldikçe ürperirim....

ay koptum ya :roflol::roflol: valla eslerinizi takdir ediyorum bayanlar :lepi: ben babamdan bilirim mesela o asla paketi eline bile almazdi şakkıdı büyük alisveris yapardik ailece babacigim herseyi posete koyardi bi tek pedleri koymaz bana kas goz isaretiyle al cantaya at derdi :icecream:

Ayy koptum ben yaaa çok komikti :roflol: :roflol: :roflol: ayy yazık adama yaaa markettekiler nsl gülmüştür arkasından :roflol:
ay süper yaaa çok hoş bayıldımmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…