- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.701
Canım çizgi var evet inşallah bebeğin seninledir ❤❤
İstersen Amazon’dan da bak bi yorumlarına erken gebelik testi görevi de görüyor o marka (hcg testlerinin genel olarak şikayeti var ovülasyon testinden memnunlar ama )yinede sabah başka marka da al derim canımUmarım test bozuk veya akşam idarından çizgi çıkmamıştır
Ama sessizden sevineyim azıcık
Canım inşallah yerleşmedir umarım devamı gelmez. Benimki adet dönemindeki gibi yoğun kırmızı olmamıştı. Açık bir kırmızıydı sonra kahveye dönüp bitti. Hadi inşallah bebeğin seninledirKizlar ben adet oldum galiba@miresl @Cgh @Gzmyts53 bitliKedi Veziir S sultansultan90 _Umutlu_Pozitif_
Akşam üstünden alt karnimda ağrı vardi
Az önce peçeteye açık kirmizi lekeler deydi
İlişki sonrasi
Hoşgeldin.. aramızda benzer kayıplar yaşayıp yoluna devam eden tekrar hamile kalan umutla bekleyenler benim gibi çok varMerhaba hepinize, aranıza bende katılmak istiyorumbat 11 Eylül
Benim hikayem biraz uzun kısaca özetlemek istiyorum. 2019 temmuzdan beri bebek sahibi olmak istiyorduk, hiçbir sorun olmamasına rağmen 2022 yılına kadar gebelik olmadı tüm herşeyimiz normaldi ve sebepsiz infertilite tanısı kondu. Tabi bu sürede birsürü şey yapıldı rahim filmleri, histeroskopi, yumurta büyüten ilaçlar çatlama iğneleri vs.
Bir türlü gebelik olmayınca Aralık ayında aşılama yaptırdım ilki tutmadı ikincisinde gebe olduğunu öğrendim. 2 buçuk yıl sonra istediğim olmuştu ve herşey çok yolundaydı ta ki 16. Haftaya kadar.
15. Haftada rutin kontrolde bebeğimin suyunun azaldığını, iki böbreğinin ve mesanesinin oluşmadığını öğrendim 16+2 de kalbi durdu ve normal doğum ile gebelik sonlandı. Mayıs ayında kaybettim oğlumu. Bunca uğraştan sonra büyük yıkım oldu bizim için ama gelen Allah’tandır diyip toparlandık eşimleBugün doktora gittim ve tekrar tedaviye başlama kararı aldık. Rahmim toparlanmış zaten 2 buçuk yıl doğal yolla olmadığı İçin beklemenin bi mantığı yok dedi doktorum. Şimdi 11 Eylül adetimi bekliyorum daha sonra tekrar aşılama İçin tedaviye başlıcaz. Yani maraton bizim için tekrar başlıyor umarım hepimiz gebe kalır ve sağlıklı bi şekilde kavuşuruz hayallerimize
İnşaallah canim,bende de yoğun kırmızı değil, akşamdan bu yana akintim falan yok, ağrım çokCanım inşallah yerleşmedir umarım devamı gelmez. Benimki adet dönemindeki gibi yoğun kırmızı olmamıştı. Açık bir kırmızıydı sonra kahveye dönüp bitti. Hadi inşallah bebeğin seninledir
Günaydın kizlar nasilsiniz?_Umutlu_Pozitif_ test yaptinmi?
R raainbowVeziir Mucizemmm16 M Mavimiresl ve diğer kizçeler
Kizlar ben sabah vücut ısım ölçtüm hala 37.1 düşüş olmadi
Sabahdan bu yana iki kere tuvalete gitdim akinti falan hiç bişey yok
Karnim öyle bir ağrıyor ki adet ağrısı gibi
Korkuyorum aceba sökülürmü yoksa yerleşmemiydi
S sultansultan90 kuzum sende adetin günü degiştimi hiç ilaçlar zamanı?
Günaydın canım mfk kullanırken 4-5 gün erken oluyodum benGünaydın kizlar nasilsiniz?_Umutlu_Pozitif_ test yaptinmi?
İnşallah yerleşmedir canısıGünaydın kizlar nasilsiniz?_Umutlu_Pozitif_ test yaptinmi?
Ben gölge göruyorum sankiİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Bak tatlim filtreledim fotoyu ben göruyorum çizgiyiİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
gölge görüyorum ben deİnşallah yerleşmedir canısıBu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Yok canım bu gün bişeyim yok henüz göğüslerime artık dokunamayacak hale geldi ağrıyor adetten mi anlamadım adet öncesinde ağrır normalde o yüzden bişey diyemiyorum Yok bakmıyorum artık teste canımı çok sıktıBen gölge göruyorum sanki
Ya da gözlerim oyun oynuyor bana
İnşaallah canim sende üzülme daha erken
Akintin varmi?agri sızı?
Ben şaşı mı oldum yaaa testte yoktu amagölge görüyorum ben dehemen çıktı mı? Ay çok heyecanlı
Dur gıı hemen su koyu vermeYok canım bu gün bişeyim yok henüz göğüslerime artık dokunamayacak hale geldi ağrıyor adetten mi anlamadım adet öncesinde ağrır normalde o yüzden bişey diyemiyorum Yok bakmıyorum artık teste canımı çok sıktı
Aşko nasıl ya testte yoktuBak tatlim filtreledim fotoyu ben göruyorum çizgiyi
Sen şaşi olmuşsunBen şaşı mı oldum yaaa testte yoktu ama
Vallahi ben bakarken gördüm hemen filtreledim ve daha net şekilde gördümAşko nasıl ya testte yoktuşuan bi şaşkınım
Bu testin fotosunu ne zaman çektin yapar yapmazmi? yoksa üzerinden geçti mi?Aşko nasıl ya testte yoktuşuan bi şaşkınım
5 dakika yazıyordu dakikaya baka baka bekledim 5. Dakikada elime aldım ve çektimBu testin fotosunu ne zaman çektin yapar yapmazmi? yoksa üzerinden geçti mi?
Çok güzel ozaman net şekilde göruyorum ben5 dakika yazıyordu dakikaya baka baka bekledim 5. Dakikada elime aldım ve çektim