- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.721
Ama ben canlıda niye görmedim YaÇok güzel ozaman net şekilde göruyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben canlıda niye görmedim YaÇok güzel ozaman net şekilde göruyorum ben
Şimdi baksana yenidenAma ben canlıda niye görmedim Ya
Beni onunla yüz göz etme çok sinirle bıraktım banyoya çıktım kahvaltıya indim aşkoŞimdi baksana yeniden
Afiyet olsun guzum bol bol yeBeni onunla yüz göz etme çok sinirle bıraktım banyoya çıktım kahvaltıya indim aşko
Kuzu bat cok yakinmi insallah yerlesmedir regl degildirKizlar ben adet oldum galiba @miresl @Cgh @Gzmyts53 bitliKedi @Veziir @sultansultan90 _Umutlu_Pozitif_
Akşam üstünden alt karnimda ağrı vardi
Az önce peçeteye açık kirmizi lekeler deydi
İlişki sonrasi
28-29u bat tarihiKuzu bat cok yakinmi insallah yerlesmedir regl degildir
Elf gözlerimizle gördük bizAşko nasıl ya testte yoktu şuan bi şaşkınım
Sen bunu net ceksene bidahaİnşallah yerleşmedir canısı Bu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Canım valla ben görüyorum kiiiİnşallah yerleşmedir canısı Bu arada bende yok galiba kızlar test yaptım biraz üzüldüm sanki ama adet olana kadar umut hep var diyorum
Canım inşallah seninkinde yerleşmedirAfiyet olsun guzum bol bol ye
İnşallah canım bebeğin seninledirKizlar gunaydin benim adet gelmedi :) hamileyim :)) bugun 2. Kere kan testi vericem dua edin benim icin artmis olsun
İnşaallah canım bir yanim kıpır kipırCanım inşallah seninkinde yerleşmedir
Daha var canim. Belki yerlesmedir28-29u bat tarihi
Gözlerinize kurban inşallah vardır canım bakalım adete kadar beklicem mecburCanım valla ben görüyorum kiii
İnşaallah canim öyledir, akşamdan beri hiç bir şey yok,adi beyaz şeffaf su gibi peçeteye akan akintiDaha var canim. Belki yerlesmedir
Kuzuu dün predictor yapmistim ilk 5 dakikada cizgi olusur gibi oldu bende söktüm bakiyim derken eşim geldi disari cikacaktik. Neyse ciktik 1 1/5 saat sonra geri döndük aa bi bakarimki 2 cizgi olmus. Kesin dedim kurumadır bu sabah prodoctor yaptim cizgi falan yok.Elf gözlerimizle gördük biz
testte yoktu aşko ben anlamadım burda var ben çekerken görmüyordum elimese gösterdim erken gebelik testini beraber aldık merak ediyorum diyerek aldım oda yok olarak gördü kahvaltıdayım canım ama testte yok Yani ben tekrar çekerim çıkınca odayaSen bunu net ceksene bidaha
Sen böyle diyince acaba bebekmiİnşaallah canim öyledir, akşamdan beri hiç bir şey yok,adi beyaz şeffaf su gibi peçeteye akan akinti
Sabah vücut ısım da 37.1 düşme yok çok şükür
Bende normalda leke falan olma adet öncesi direk sökülür
Şimdi içimde bir umut acebami diyor
Yoksa ilaçların etkisi mi
Tmm canim etiket yaptestte yoktu aşko ben anlamadım burda var ben çekerken görmüyordum elimese gösterdim erken gebelik testini beraber aldık merak ediyorum diyerek aldım oda yok olarak gördü kahvaltıdayım canım ama testte yok Yani ben tekrar çekerim çıkınca odaya