-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.641
Bizi delirtmedrn aklımızla oynamadan geleydi şu bebeler biEvet bende anlamadım ki ne olduğunu
Eşim ilaçlaran dolayi bu kadar erken olduğunu söylüyor adet öncesi agri filan da yaşamadim
Adet olduysam sabah ısım neden yüksek oldu
Off deliricimmmm
Yok ya illaki delirteceklerBizi delirtmedrn aklımızla oynamadan geleydi şu bebeler bi
Yarin sabah ebe hatunu çagiralim da bi baksinAşkom sende hamilesin ya aaa
Aminn25 yaşındayım canım. 1 yılı aşkındır tedavi gördüm sürekli artık bıkmışım bana ilaç gibi geldi ara vermekNasip bakalım dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim de inşallah mükafatlandırır bizleri
Kız bilmememiz daha hayırlı bizde bu sabırsızlıkla aşağı tarafı boş bırakmazdık bakacaz diyeYarin sabah ebe hatunu çagiralim da bi baksin
Ya gerçekten ben hala anlamiş değilim
Ebe hatunlar altdan muayene ile nasıl anliyormuş gebelik olduğunu
bilseydik onu da yapardik
Evettt enfeksiyona kaptırırdik mazaallahKız bilmememiz daha hayırlı bizde bu sabırsızlıkla aşağı tarafı boş bırakmazdık bakacaz diye
Geçecek canımYok canim 28-29du bat
Yillardir 32-33 hatta 34 günde bir adet göruyorum
Sabah vucut ısım 37.1 di hangi ara düştü nasıl oldu anlamadim
Zor tutuyorum kendimi aglamamak için
Bende namazdan sonra ölçerim hep ama pek anlamam bu işlerdenUyuya bilsem sabah vücut isisiyla anliycam
Sabah namazina kalktigimda ölçüyorum o zaman
Neyse ben bu ay baya umutsuzum zaten heyecanla sizin süreçleri takip ediyom bol bol etiketleyin herşeye beni
Vücut ısısından hamile olup olmadıgımızı mı tahmin ediyoruz bende anlamıyorum pekBende namazdan sonra ölçerim hep ama pek anlamam bu işlerden
Bende aynı durumdayım çok hafif kahverengi lekem geldiGüzel düşünmeye çalışıyorum inşaallah yerleşme lekesidir
Kötü düşünceleri ata bilsem aklimdaan
Bi yükseliyor bi iniyor bazıları bu yöntemle de yumurtlama takibi yapıyorVücut ısısından hamile olup olmadıgımızı mı tahmin ediyoruz bende anlamıyorum pek
İnşallah yerleşme lekelenmesidirBende aynı durumdayım çok hafif kahverengi lekem geldi
Bat aynı senin gibi
Aaa evet bunu hemşire söylemişti bana vücut ısından yumurtlama takibini yapabilirsin diye bende denemedim hiçBi yükseliyor bi iniyor bazıları bu yöntemle de yumurtlama takibi yapıyor
Ben anlamıyorum ama hiç denemedim ya
0 belirti var bende her zamanki gibiİnşallah yerleşme lekelenmesidir
Aslında beraber denesek elenirsek bu ay ki büyük ihtimalle beraber gideceğiz Eylül topigineAaa evet bunu hemşire söylemişti bana vücut ısından yumurtlama takibini yapabilirsin diye bende denemedim hiç
Devam ediyor mu kanama canım belli olmaz gelmiyorsa sakin ol bilemezsin şuan beklemekten başka çare yok belkide yerleşme hiç belli olmaz bak beni biliyorsun leke geldiğinde bende çok üzülmüştüm erken adet olcam galiba diye ama yokYok ya bat günüm 28i
Yillardir 32günde bir adet oluyorum bazen 33-34 bile oluyor
Umut her zaman vardır canım nasipse herşey mümkünAyy inşalaaahBizimde bu ay tutsa evlilik yıldönümü ama 0 umut bendeki