Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0 belirti var bende her zamanki gibi 😂😂olmak zorunda degil ama olsun 😂
Yani inşallah odur yoksa 4 denemeye devam 🙏
Pes etmek yok
Bu hasreti yıllarca çeken insanlar var onlar da sabrediyor
3 deneme çok degil
Öyle öyle bizde 1 yıldır deniyoruz artık psikolojim nasılsa olmuyor moduna geçti vardır vermeyenin bir bildiği diyip oturuyorum☺️
Aslında beraber denesek elenirsek bu ay ki büyük ihtimalle beraber gideceğiz Eylül topigine 😂😂
Kız eylül topiği yok burası kalıcı topik olana kadar burda hep birlikte kafayı yicez olunca sevinçten ağlıcaz falan gitmek yok😂😂

Öyle öyle bizde 1 yıldır deniyoruz artık psikolojim nasılsa olmuyor moduna geçti vardır vermeyenin bir bildiği diyip oturuyorum☺️

Kız eylül topiği yok burası kalıcı topik olana kadar burda hep birlikte kafayı yicez olunca sevinçten ağlıcaz falan gitmek yok😂😂
Burda ayrilmak yok da ayriyeten bir topiğe gireriz daha çok kafayı yemek için olmaz mı 😂😂😂😂
Bence mantıklı 🤭

Aşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim 🙈 yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye🤣 ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen 🙈🤣
Anaa görüyorum aşko😍😍😍 ayy inşallah bebeğin seninledir kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

10 dk önce yapıldı
Kuruma çizgisi bu sanki
Dayanamadım yaptım
image.jpg

canım kanama olmuyor ama kahverengi leke devam.
mümkün mertebe dinleniyorum ve bol su içiyorum
29 una dr randevusu aldım görünürse kese ne ala, aslında gitmeyı dusunmuyordum doktora ama yola cıkıcam 30 unda. arkadaşım cok ısrar ettı görün dr a diye bakalım görünürse minik gidicem.
İyi yaptin kuzum. Biran önce atlat

10 dakika kuruma çizgisi için fazla kısa bence normal çizgi gibi bat ne zaman hayırlısı Allah’tan inşallah vardır ve sağlıcakla tutunur😍🤲🏻
Testte 3-10 dk arası bekleme yazıyordu
Ama akşam idrarıyla yanlış da olabilir sanırım yarın bir test daha alıp birkaç gün bekleyeceğim
Şuan zaten pembe lekelenmem var
Bence kızlar bana Ümit vermeyin diğer günlerde çıkarsa verin sonra üzülürüm ☹️
Bat da 28 Ağustos canım
14 Ağustos yumurtlama oldu

Testte 3-10 dk arası bekleme yazıyordu
Ama akşam idrarıyla yanlış da olabilir sanırım yarın bir test daha alıp birkaç gün bekleyeceğim
Şuan zaten pembe lekelenmem var
Bence kızlar bana Ümit vermeyin diğer günlerde çıkarsa verin sonra üzülürüm ☹️
Bat da 28 Ağustos canım
14 Ağustos yumurtlama oldu
Aynı batımız😃 tamam umutlandırmıyorum benim testim seninkindende silik canım ama o bile heyecan verici iki gün bendede kahverengi soluk pembe lekeler oldu sonra kayboldu belkide yerleşmedir bilemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun🤲🏻❤️

X