- 17 Nisan 2021
- 4.149
- 3.722
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.601
Aşkom sakin senin bat bu gün müydü?Kizlar ben adet oldum galiba@miresl @Cgh @Gzmyts53 @bitliKedi Veziir @sultansultan90 @000umutlu000
Akşam üstünden alt karnimda ağrı vardi
Az önce peçeteye açık kirmizi lekeler deydi
İlişki sonrasi
Yok ya bat günüm 28iBat bugünmüydü canım belki adet değildir
Ah kuzum oğlun için çok üzüldümMerhaba hepinize, aranıza bende katılmak istiyorumbat 11 Eylül
Benim hikayem biraz uzun kısaca özetlemek istiyorum. 2019 temmuzdan beri bebek sahibi olmak istiyorduk, hiçbir sorun olmamasına rağmen 2022 yılına kadar gebelik olmadı tüm herşeyimiz normaldi ve sebepsiz infertilite tanısı kondu. Tabi bu sürede birsürü şey yapıldı rahim filmleri, histeroskopi, yumurta büyüten ilaçlar çatlama iğneleri vs.
Bir türlü gebelik olmayınca Aralık ayında aşılama yaptırdım ilki tutmadı ikincisinde gebe olduğunu öğrendim. 2 buçuk yıl sonra istediğim olmuştu ve herşey çok yolundaydı ta ki 16. Haftaya kadar.
15. Haftada rutin kontrolde bebeğimin suyunun azaldığını, iki böbreğinin ve mesanesinin oluşmadığını öğrendim 16+2 de kalbi durdu ve normal doğum ile gebelik sonlandı. Mayıs ayında kaybettim oğlumu. Bunca uğraştan sonra büyük yıkım oldu bizim için ama gelen Allah’tandır diyip toparlandık eşimleBugün doktora gittim ve tekrar tedaviye başlama kararı aldık. Rahmim toparlanmış zaten 2 buçuk yıl doğal yolla olmadığı İçin beklemenin bi mantığı yok dedi doktorum. Şimdi 11 Eylül adetimi bekliyorum daha sonra tekrar aşılama İçin tedaviye başlıcaz. Yani maraton bizim için tekrar başlıyor umarım hepimiz gebe kalır ve sağlıklı bi şekilde kavuşuruz hayallerimize
Yok canim 28-29du batAşkom sakin senin bat bu gün müydü?
Kız rengi nasıl lekenin kahverengi yada pembe miYok canim 28-29du
Yillardir olduğu gibi
Geliyor gelmekte olaaanYok canim 28-29du
Yillardir olduğu gibi
Ayy inşalaaahBu arada eğer bu ay tuttuysa evlilik yıldönümümüz tarihi etrafında bi günde yada evlilik yıldönümü günümüzde tutturmuş olcaz 13 üydü
Kahverengi değil açık kirmizi renkdiKız rengi nasıl lekenin kahverengi yada pembe mi
Giit giit mutlaka aksatma bizede haber ver merakla bırakma inşallah önemli birşey çıkmazAh yurt dışındayım ben galiba mamografiye gitmem lazım
Ya aklıma çok takıldı önce önemsememiştim hep adetten 1 hafta önce ağrım oluyordu o sanıyordum bu defa dikkat ettim öyle bişey değil aferdersiniz iki elimin arasına aldığımda acıyorben bi mamografiye randevu alayım
İnşaallah yaGeliyor gelmekte olaaantam yerleşme kanaması zamanları bu zamanlar
Ay hadi inşallah olur bu ay yaaKahverengi değil açık kirmizi renkdi
Eşim benden çok şaşirdi senin daha vaktine var bu nasil olur
Aşko sen biraz dikkat et bi kaç gün bakalım inşallah regl değildirİnşaallah ya
Rabbim ağzından işitsin
Uyuya bilsem sabah vücut isisiyla anliycamAy hadi inşallah olur bu ay yaa
Ayy konunun başını kaçırdım galiba lekelenmen mi var bat ne zamanKahverengi değil açık kirmizi renkdi
Eşim benden çok şaşirdi senin daha vaktine var bu nasil olur
İnşallah bir umutla sabahi bekliyorumAşko sen biraz dikkat et bi kaç gün bakalım inşallah regl değildir
İnşallah canımAh kuzum oğlun için çok üzüldümbir kez olmuş inşallah tekrar olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Serüvenimiz çok benziyor bende 2019 dan beri istiyorum 2 kez aşılama oldum hsg histereskopi ne varsa hepsi yapıldı ama bir kez bile pozitif göremedim.
Gir kocanın koynuna uyu kız sabah haber et bizedeUyuya bilsem sabah vücut isisiyla anliycam
Sabah namazina kalktigimda ölçüyorum o zaman
Lekelenme mi yoksa reglmi anlamadimkiAyy konunun başını kaçırdım galiba lekelenmen mi var bat ne zaman
Ora girsem aglarim tutamam kendimi zar zor tutuyorum bir bilsenGir kocanın koynuna uyu kız sabah haber et bizede