Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0 belirti var bende her zamanki gibi olmak zorunda degil ama olsun
Yani inşallah odur yoksa 4 denemeye devam
Pes etmek yok
Bu hasreti yıllarca çeken insanlar var onlar da sabrediyor
3 deneme çok degil
Öyle öyle bizde 1 yıldır deniyoruz artık psikolojim nasılsa olmuyor moduna geçti vardır vermeyenin bir bildiği diyip oturuyorum
Aslında beraber denesek elenirsek bu ay ki büyük ihtimalle beraber gideceğiz Eylül topigine
Kız eylül topiği yok burası kalıcı topik olana kadar burda hep birlikte kafayı yicez olunca sevinçten ağlıcaz falan gitmek yok

Burda ayrilmak yok da ayriyeten bir topiğe gireriz daha çok kafayı yemek için olmaz mı
Bence mantıklı

Anaa görüyorum aşko ayy inşallah bebeğin seninledir kuzum

İyi yaptin kuzum. Biran önce atlat

10 dakika kuruma çizgisi için fazla kısa bence normal çizgi gibi bat ne zaman hayırlısı Allah’tan inşallah vardır ve sağlıcakla tutunur
Testte 3-10 dk arası bekleme yazıyordu
Ama akşam idrarıyla yanlış da olabilir sanırım yarın bir test daha alıp birkaç gün bekleyeceğim
Şuan zaten pembe lekelenmem var
Bence kızlar bana Ümit vermeyin diğer günlerde çıkarsa verin sonra üzülürüm
Bat da 28 Ağustos canım
14 Ağustos yumurtlama oldu

Aynı batımız tamam umutlandırmıyorum benim testim seninkindende silik canım ama o bile heyecan verici iki gün bendede kahverengi soluk pembe lekeler oldu sonra kayboldu belkide yerleşmedir bilemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…