- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.661
En iyisi sorayım burda malum hafta sonu kapalı heryerCanım bence ara sor çünkü hafta sonu bile olsa nöbetçi olan doktor bakıyor zaten
Amin canım randevu alayım gidecemGiit giit mutlaka aksatma bizede haber ver merakla bırakma inşallah önemli birşey çıkmaz
Canım burası koskoca Avrupa ya hafta sonu çalışmıyor doktorlarBence gidebilirsin ama belki nöbetci falan olabilir bazı doktorlar cumartesi yarım günde olsa çalışıyor bir arasan doktoru
Sen sabah test yapta güne muhteşem başlayalımUmut her zaman vardır canım nasipse herşey mümkün
İnşallah canım ya bende hemen sabah olsun istiyorumSen sabah test yapta güne muhteşem başlayalım
Öyle öyle bizde 1 yıldır deniyoruz artık psikolojim nasılsa olmuyor moduna geçti vardır vermeyenin bir bildiği diyip oturuyorum0 belirti var bende her zamanki gibiolmak zorunda degil ama olsun
Yani inşallah odur yoksa 4 denemeye devam
Pes etmek yok
Bu hasreti yıllarca çeken insanlar var onlar da sabrediyor
3 deneme çok degil
Kız eylül topiği yok burası kalıcı topik olana kadar burda hep birlikte kafayı yicez olunca sevinçten ağlıcaz falan gitmek yokAslında beraber denesek elenirsek bu ay ki büyük ihtimalle beraber gideceğiz Eylül topigine
Amaaan kız doğru bizim gibi 7/24 çalışmıyor her millet haklısınCanım burası koskoca Avrupa ya hafta sonu çalışmıyor doktorlar
Öyle öyle herşeyin bi zamanı var nasipten ötesi yok ama koca 1 yıl geçti artık öyle nasıl olsa regl olcam kafasında ilerliyorumUmut her zaman vardır canım nasipse herşey mümkün
Burda ayrilmak yok da ayriyeten bir topiğe gireriz daha çok kafayı yemek için olmaz mıÖyle öyle bizde 1 yıldır deniyoruz artık psikolojim nasılsa olmuyor moduna geçti vardır vermeyenin bir bildiği diyip oturuyorum
Kız eylül topiği yok burası kalıcı topik olana kadar burda hep birlikte kafayı yicez olunca sevinçten ağlıcaz falan gitmek yok
Anaa görüyorum aşkoAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedimyanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
İyi yaptin kuzum. Biran önce atlatcanım kanama olmuyor ama kahverengi leke devam.
mümkün mertebe dinleniyorum ve bol su içiyorum
29 una dr randevusu aldım görünürse kese ne ala, aslında gitmeyı dusunmuyordum doktora ama yola cıkıcam 30 unda. arkadaşım cok ısrar ettı görün dr a diye bakalım görünürse minik gidicem.
Daha iyi beklemediğin zamanda olurmuş Ya o misalÖyle öyle herşeyin bi zamanı var nasipten ötesi yok ama koca 1 yıl geçti artık öyle nasıl olsa regl olcam kafasında ilerliyorum
10 dakika kuruma çizgisi için fazla kısa bence normal çizgi gibi bat ne zaman hayırlısı Allah’tan inşallah vardır ve sağlıcakla tutunur
İnşallah aşko yaAnaa görüyorum aşkoayy inşallah bebeğin seninledir kuzum
Testte 3-10 dk arası bekleme yazıyordu10 dakika kuruma çizgisi için fazla kısa bence normal çizgi gibi bat ne zaman hayırlısı Allah’tan inşallah vardır ve sağlıcakla tutunur
Aynı batımızTestte 3-10 dk arası bekleme yazıyordu
Ama akşam idrarıyla yanlış da olabilir sanırım yarın bir test daha alıp birkaç gün bekleyeceğim
Şuan zaten pembe lekelenmem var
Bence kızlar bana Ümit vermeyin diğer günlerde çıkarsa verin sonra üzülürüm
Bat da 28 Ağustos canım
14 Ağustos yumurtlama oldu
Şuan bende de cok az heyecan oldu ama kendimi sonra yıllıkmış olarak görmek istemiyorumAynı batımıztamam umutlandırmıyorum benim testim seninkindende silik canım ama o bile heyecan verici hakkımızda hayırlısı olsun
Kuzumm cok net goruyorum ben yaa