-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.681
Ayyy kıızz yook zaten sağlam kalan kısım mercimek kadarBurda ayrilmak yok da ayriyeten bir topiğe gireriz daha çok kafayı yemek için olmaz mı
Bence mantıklı
Etiketle kuzum muhakkakİnşallah aşko yaYarın sabah erken gebelik testi yapcam inşallah vardır
Umarım test bozuk veya akşam idarından çizgi çıkmamıştırKuzumm cok net goruyorum ben yaamasallahh simdiden cikmis testin cokkkk sevindimmm
ahahhahahahahah aynı benAyyy kıızz yook zaten sağlam kalan kısım mercimek kadaronuda ikinci topikte kaybedemem
Ayy hadi inşallah ağzındaan baaal damlıyorDaha iyi beklemediğin zamanda olurmuş Ya o misal
Testte 3-10 dk arası bekleme yazıyordu
Ama akşam idrarıyla yanlış da olabilir sanırım yarın bir test daha alıp birkaç gün bekleyeceğim
Şuan zaten pembe lekelenmem var
Bence kızlar bana Ümit vermeyin diğer günlerde çıkarsa verin sonra üzülürüm
Bat da 28 Ağustos canım
14 Ağustos yumurtlama oldu
Ayyy ikinizden birden güzel haber alıyormuyuz bide bikaç güneAynı batımıztamam umutlandırmıyorum benim testim seninkindende silik canım ama o bile heyecan verici iki gün bendede kahverengi soluk pembe lekeler oldu sonra kayboldu belkide yerleşmedir bilemeyiz hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah yaAyyy ikinizden birden güzel haber alıyormuyuz bide bikaç güne
O kadar haklısın insan umutlanıp sonra üzülmek istemiyor işteİnşallah ya
Ben yinede sevinmiyorum adetim geçsin ancak o zaman inanırım bu teste
Tamam canım benim zaten ne çıkarsa ilk burada buluyorum kendimiEtiketle kuzum muhakkak
İnşallah canım bata daha var ama inşallah gerçekten vardırAyyy ikinizden birden güzel haber alıyormuyuz bide bikaç güne
Merhaba, benim bat 27 ağustos bende dahil olsam bu ay beklentim yok ama yine de liste Uğur getirir belkiEtiketle kuzum muhakkak
Sevin kuzum hakkindirrUmarım test bozuk veya akşam idarından çizgi çıkmamıştır
Ama sessizden sevineyim azıcık
İnşallah canım evet test sonuçta bizi yanıltabiliyor ama insanız be canım bizde umutlanıyoruzŞuan bende de cok az heyecan oldu ama kendimi sonra yıllıkmış olarak görmek istemiyorum
İnşallah ikimizin de pozitif çıkar
Ya canım umarıö yanılmayızSevin kuzum hakkindirrvalla cok sevindim teyze olucam insallahhhhh
İnşallah canımİnşallah canım evet test sonuçta bizi yanıltabiliyor ama insanız be canım bizde umutlanıyoruzinşallah hayırlı haberler alalım beraber
İnsallahh onemli olan saglikli olmasi zaten. Saglikla tutunsun saglikla gelsin insallahhYa canım umarıö yanılmayız
Umarım tutunur teyzesi ve sağlıklı gebeliktir
Durumlar aynı kuzum daha iyiyim sen nasılsın?Mucizemmm16 nerelerdesin gözlerim seni aradı gece gelir kesin dedim gelmişsin keyfin nasıl
Hoşgeldin canım ekledim❤Merhaba, benim bat 27 ağustos bende dahil olsam bu ay beklentim yok ama yine de liste Uğur getirir belki
Bence burda çizgi var