Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lekelenme mi yoksa reglmi anlamadimki
Adetin ,27 ci günü
Bat 28-29 Ağustos
Akşam üstünden bu yana alt karin ağrım vardi
Az önce ekşn sonrasi peçeteye açık kirmizi lekeler değdi
Bat tarihinede varmış biraz ay bilemedim çok ikilemde kalıncak bir durum sabahı bekle bakalım zor olcak sabaha kadar durmak ama inşallah regl falan değildir öyleysede üzülme kuzumm yaa yıpratıyoruz kendimizi rabbim bigün elbet vercek bizim sabrımız çok yok her belirtiye umutlanıyoruz

İnşallah canım Çok yıpratıcı bi süreç bizimde imtihanımız buymuş ama inanıyorum bizde gizel haberlerimizi paylaşıcaz burdan
Nasip canım inşallah paylaşabiliriz. Benim aşılamalarda rahim ağzından geçişte iki doktorda sıkıntı yaşadı son aşılamada ki doktorum histereskopi yapalım tutmazsa dedi. Histereskopi yaptık rahim ağzını daraltan kistler varmış tüp bebek yaptır boşa bekleme 3 sene olmamış artık bi gün bile normal olacak diye bekleme dedi. Sonra başka doktora gittim o da o kistlerin hiç bi zararı yok istesek küçük bi işlemle onlardan kurtuladabiliriz hiç bir sorunun yok gençsin de hiç tüp yaptırma bence dedi.

Bir 3 ay bütün tedavilere ara vermemi söyledi işte bizde öyle yapıyoruz düzenli ilişki oluyor sadece

Evet bende anlamadım ki ne olduğunu
Eşim ilaçlaran dolayi bu kadar erken olduğunu söylüyor adet öncesi agri filan da yaşamadim
Adet olduysam sabah ısım neden yüksek oldu

Off deliricimmmm

İnşaallah öyledir
O kadar çok umudum vardı bu aya yeniden toparlanmak çok güc
Kuzum bak öyle düşünme bana rahim ağzın çok daralmış normal olmaz tüp yaptır dedi diyarbakırın en iyi doktorlarından biri bide kendisi. Ben yine de toparladım yeniden deniyorum.

Dobarlan goyveme kendini

Kuzum bak öyle düşünme bana rahim ağzın çok daralmış normal olmaz tüp yaptır dedi diyarbakırın en iyi doktorlarından biri bide kendisi. Ben yine de toparladım yeniden deniyorum.

Dobarlan goyveme kendini
Çalışıyomm guzum
Sen o doktorlarin söylediğin kafana takma
Küçük bir operasyonla o naboth kistleri ala bilirler
Bende de var onlardan çok çok küçük ama rahim ağzında değil,ultrasonda görünuyor

Yaşın kaç canım? Benimde kistlerim var ve gittiğim hiç bi doktor sorun olarak görmüyo. Gerçekten tedavilerde yoruyo ara vermeniz çok iyi olmuş. Umudumuz hep olsun yeterki. Son çare tüp bebek tabiki ama elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun hiç değilse

Çalışıyomm guzum
Sen o doktorlarin söylediğin kafana takma
Küçük bir operasyonla o naboth kistleri ala bilirler
Bende de var onlardan çok çok küçük ama rahim ağzında değil,ultrasonda görünuyor
Yok benimkiler gözükmüyor ultrasonda. nasip dedik bizde bakalım 3 ay sonra eşim tekrar aşılama yaparız diyor ama o zaman da kaynanamlar bize gelecekler kış boyunca bizimle kalacaklar onu yapamayacaz büyük ihtimalle

Yok benimkiler gözükmüyor ultrasonda. nasip dedik bizde bakalım 3 ay sonra eşim tekrar aşılama yaparız diyor ama o zaman da kaynanamlar bize gelecekler kış boyunca bizimle kalacaklar onu yapamayacaz büyük ihtimalle
İnşaallah gerek kalmaz kendiliğinden olur

25 yaşındayım canım. 1 yılı aşkındır tedavi gördüm sürekli artık bıkmışım bana ilaç gibi geldi ara vermek Nasip bakalım dediğin gibi biz elimizden geleni yapıyoruz rabbim de inşallah mükafatlandırır bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…