Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende regl gunume yaklastim ve dediginiz gibi ilk once pembe sonrasinda kahverengi lekelenmelerim oldu ve suan bitti ama hala adet olcakmisim gibi kasıklarımda agri varinsallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin

Bende regl gunume yaklastim ve dediginiz gibi ilk once pembe sonrasinda kahverengi lekelenmelerim oldu ve suan bitti ama hala adet olcakmisim gibi kasıklarımda agri varinsallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin
Amin canım inşallah bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam hayırlısıyla gıdıklıyor varlığı şuan bile

İnşaallah müjdeli haberini bekliyoruz mutlaka etiketle
Ağrın falan varmi?
Aynı durum sol kasık sızlıyor bide ayıptır söylemesi koyu krem gibi bir renkte akıntım oluyor peçeteye leke falan yok bu gün hiç gelmedi ay bakalım hayırlısıyla inşallah haber vercem tabi inşallah güzel haberle geleyim inşallah

Benim alt karın bölgem agriyor yara gibi sanki
Pozitiv düşünmeye çalışıyorum
Yarin ısimi ölçeyim bakayim ne çikacak
Ben fitil kullaniyorum diye akıntı işini çözemedim)))
İnşaallah yarin testi yapan gibi mutlaka etiketle

Kız var yenı gördüm şimdi be. Tatildeyim vallla belirti varmı bilmem kafam gidik tatil odaklıyım dönüşte belli olacak

Kız var yenı gördüm şimdi be. Tatildeyim vallla belirti varmı bilmem kafam gidik tatil odaklıyım dönüşte belli olacak
Valla bende öyle düşünüyordum tatilde bile belirtiler aklıma aklıma getirdi sonuç böyle inşallah vardır bugün erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam inşallah bakalım canım inşallah

Kızlar bat a 11 gün kala çok fazla göğüs hassasiyeti yaşadım çok acıyordu 6 gün devam etti bugun geçti. Bat a 5 gün var gebelik olsaydı hassasiyet devam ederdi değil mi ?

Kızlar bat a 11 gün kala çok fazla göğüs hassasiyeti yaşadım çok acıyordu 6 gün devam etti bugun geçti. Bat a 5 gün var gebelik olsaydı hassasiyet devam ederdi değil mi ?
Bu belirtiler biraz değişik canim,hassasiyet olmaya da bilir hemen kötüyü düşünme
Benim bir arkadaşim adeti geçti test yapti pozitifi gördü,amma göğüs hassasiyeti falan katiyyen yoktu yalniz adet ağrısı vardi

Amin canım inşallah bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah erken gebelik testi aldım yarın sabah yapcam hayırlısıyla gıdıklıyor varlığı şuan bile
Ya bende yapmak istiyorum ama yıllık izindeyim ve annemlerin yazligindayim carsiya araba ile gidiliyor. Yurume mesafesinde eczane yok carsiya ilk gittiğimde bende hemen test alicam bir yanim hala olmaz dedi doktorlar heveslenme diyor

Ya bende yapmak istiyorum ama yıllık izindeyim ve annemlerin yazligindayim carsiya araba ile gidiliyor. Yurume mesafesinde eczane yok carsiya ilk gittiğimde bende hemen test alicam bir yanim hala olmaz dedi doktorlar heveslenme diyor
Doktorlar çok şey diyor ama Allah’ım dediği olur canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…