Merhaba hepinize, aranıza bende katılmak istiyorum
bat 11 Eylül
Benim hikayem biraz uzun kısaca özetlemek istiyorum. 2019 temmuzdan beri bebek sahibi olmak istiyorduk, hiçbir sorun olmamasına rağmen 2022 yılına kadar gebelik olmadı tüm herşeyimiz normaldi ve sebepsiz infertilite tanısı kondu. Tabi bu sürede birsürü şey yapıldı rahim filmleri, histeroskopi, yumurta büyüten ilaçlar çatlama iğneleri vs.
Bir türlü gebelik olmayınca Aralık ayında aşılama yaptırdım ilki tutmadı ikincisinde gebe olduğunu öğrendim. 2 buçuk yıl sonra istediğim olmuştu ve herşey çok yolundaydı ta ki 16. Haftaya kadar.
15. Haftada rutin kontrolde bebeğimin suyunun azaldığını, iki böbreğinin ve mesanesinin oluşmadığını öğrendim 16+2 de kalbi durdu ve normal doğum ile gebelik sonlandı. Mayıs ayında kaybettim oğlumu. Bunca uğraştan sonra büyük yıkım oldu bizim için ama gelen Allah’tandır diyip toparlandık eşimle
Bugün doktora gittim ve tekrar tedaviye başlama kararı aldık. Rahmim toparlanmış zaten 2 buçuk yıl doğal yolla olmadığı İçin beklemenin bi mantığı yok dedi doktorum. Şimdi 11 Eylül adetimi bekliyorum daha sonra tekrar aşılama İçin tedaviye başlıcaz. Yani maraton bizim için tekrar başlıyor
umarım hepimiz gebe kalır ve sağlıklı bi şekilde kavuşuruz hayallerimize