Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla gözüküyor gayet güzel bir şekilde canım inşallah sağlıkla ilerler sürecin çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı neyse o olsuunn

Benim yumurtlama bu ay 3 4 gün erken oldu yani şuan reglime 3 4 gün var burda herkes test yapiyor bende mi yapsam acaba ya
Valla canım benimde 5 günüm var evde test kalmadı
Adet geçene kadar da almamaya söz verdim kendime
Bence sende benimle bekle ve yapma

Canım belirtin nelerdi
Valla canım var mı bilmiyorum silik ama eğer varsa bir hafta önce burayada yazmıştım arabadayken ara ara sol kasıkta sızlama oluyordu sonra tatile geldik yüzerken yürürken sol kasık ve artık sol üst bacağıma vuruyor sızlaması dün ve ondan önceki gece kahverengi ile pembe arası lekelenmelerim oldu sadece peçeteye gelen bugün hiç gelmedi henüz inşallah vardır Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Burda olmanın en büyük sebeplerinden biri de herkes ben gibi . Kendimi burdaki bebek isteyen tüm bayanlara yakın hissediyorum ve moralim sizinle konuşunca yükseliyor. Yalnız olmadığımı biliyorum çünkü sizler varsınız eksik olmayın canlar

En güzeli bu sanırım kendimizi en iyi yine kendimiz biliriz. İçimizden kalbimizden nasıl geliyorsa öyle davranalım rabbim geciktiriyorsa daha da güzelleştiriyordur . Bi gün hepimiz aynı şeye sevinip aynı mutluluğa göz yaşı dökcez insallah

M Mavimiresl nasıl oldun. Sen beni etiketliyorsun dana cvp yazıyorum sonra bir daha bana cvp vermiyorsun görmüyor musun acaba?
Kuzum daha iyiyim ama etiket bende yapamiyordum sanirim bildirimde gelmiyo ya simdi gordum yaziyim dedim.normalde her msja donmeye calisiyorum. Biliyosun burda genelde 3-5 kişi birbirimizin hormonlarını bile tanır olduk artik genelde etiketlerde senide yapmaya calisiyorum cevapta vermeye calisiyorum. Kuzu daha iyiyim agrilarim gecti ama ciddi skntili gecti o ara. Bide akintim kesildi sanirim regl olcam. Regl olacagim zaman kupkuru oluyorum. Gebelikler negatif lh testlerim ayni seyirde orta koyuluk devam ediyor. sende durumlar nedir

Canim eminimki en kisa zamanda bizlerde kavuscaz miniklerimize

çok teşekkür ederim canım benim, sağlıkla ilerlesin gebeliklerimiz,
bu sırada yumurtlayanların yumurtaları en sağlıklı spermleri çeksin kendine ve bebişe dönüşsün inşallah :)

Asko patlat bi test diyorum ne bekliyon yap bi test daha meraktan kivrandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…