Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım aksın aksın meraktayım hayırlısı bakalım🤲🏻😍
erken kan testi yapsan bi dert yapmasan bi dert, yapsan bu sefer deger dusuk dıyr ıkı gunde bır teste gıdıyosun stres oluyo falan..inşallah senden guzel haber alacağız,inşallah kucağımıza sağlıklaaldgımız gunler gelir

erken kan testi yapsan bi dert yapmasan bi dert, yapsan bu sefer deger dusuk dıyr ıkı gunde bır teste gıdıyosun stres oluyo falan..inşallah senden guzel haber alacağız,inşallah kucağımıza sağlıklaaldgımız gunler gelir
İnşallah canım🤲🏻😍😍😍 yok şimdi kanla strese girmeyeyim zaten tatildeyim burda bilmediğim bi yer uğraşması zor olur😂 üç gün kaldı cuma günü geri dönüyoruz artık birazda yolda geze geze dönüş düşünüyoruz bakalım

Bu arada eğer bu ay tuttuysa evlilik yıldönümümüz tarihi etrafında bi günde yada evlilik yıldönümü günümüzde tutturmuş olcaz 13 üydü 🙈🙈😂😂😂

Önceden çok test yapardım şimdi böyle bişeyle karşılaşınca gölge silik çizgi değilde pembe görmek istiyorum iki gündür ne sevinebiliyorum ne kesinleştirebiliyorum😂😂😂
Bende cok test yapiyorum. Ama senin durumunda olsaydim da yapardim sanirim cunku belirsizlik daha zor. Yarin sabah yapsanda varsa artmistir zaten az kaldi☺️

Kuzum daha iyiyim ama etiket bende yapamiyordum sanirim bildirimde gelmiyo ya simdi gordum yaziyim dedim.normalde her msja donmeye calisiyorum. Biliyosun burda genelde 3-5 kişi birbirimizin hormonlarını bile tanır olduk artik 😃 genelde etiketlerde senide yapmaya calisiyorum cevapta vermeye calisiyorum. Kuzu daha iyiyim agrilarim gecti ama ciddi skntili gecti o ara. Bide akintim kesildi sanirim regl olcam. Regl olacagim zaman kupkuru oluyorum. Gebelikler negatif lh testlerim ayni seyirde orta koyuluk devam ediyor.😅 sende durumlar nedir
Adımı değiştirdim ondan mı etiketleyemiyorsun acaba? Kız dur daha kaç gün oldu testlere başlamışsın 🤭 ben de hamileliklerde kupkuru oldum cicim belki sen de hamilesindir ne belli?

Burda olmanın en büyük sebeplerinden biri de herkes ben gibi . Kendimi burdaki bebek isteyen tüm bayanlara yakın hissediyorum ve moralim sizinle konuşunca yükseliyor. Yalnız olmadığımı biliyorum çünkü sizler varsınız eksik olmayın canlar ♥️♥️
Çünkü burada kimse yalnız değil 😍😍 sende iyi ki varsın canım Benim burda hepimiz birbirimize desteğiz ❤️❤️

Bilmiyorum ki canım kontrol ettir istersen aile hekimliğide bakar ciddi bişey yoktur inşallah
Ah yurt dışındayım ben galiba mamografiye gitmem lazım
Aa mutlaka bir doktora git bence kuzum ne olduğunu öğren ihmale gelmez
Ya aklıma çok takıldı önce önemsememiştim hep adetten 1 hafta önce ağrım oluyordu o sanıyordum bu defa dikkat ettim öyle bişey değil aferdersiniz iki elimin arasına aldığımda acıyor 😒 ben bi mamografiye randevu alayım

Ayyy burdan olmazsa özelden detay ver çatlarım😂😂 banada geç olcak şuan haritan desteklemiyor hamileliği dedi olma ihtimali tabiki var ama zor şubat martta destekleniyorsun dedi bende amaaaan olmıcak kafasıylayım 😂😂 ama dediğin gibi iyi yönden bak demekki bebiş olcak😍
Vereyim burdan da olur dedi önce olursa sezaryen olabilir dedi ama normal istiyorsam 2024 ten sonrasını düşünmem lazımmış 😅😅😅

Ah yurt dışındayım ben galiba mamografiye gitmem lazım
Ya aklıma çok takıldı önce önemsememiştim hep adetten 1 hafta önce ağrım oluyordu o sanıyordum bu defa dikkat ettim öyle bişey değil aferdersiniz iki elimin arasına aldığımda acıyor 😒 ben bi mamografiye randevu alayım
O zaman git canım aksatmamakta fayda var zararsız kistlerde çıkabiliyor ama yinede git tabi canım baştan bilmek en iyisi

Asko yazdim ama görmedin nasil oldu lekelenmen durdumu
canım kanama olmuyor ama kahverengi leke devam.
mümkün mertebe dinleniyorum ve bol su içiyorum
29 una dr randevusu aldım görünürse kese ne ala, aslında gitmeyı dusunmuyordum doktora ama yola cıkıcam 30 unda. arkadaşım cok ısrar ettı görün dr a diye bakalım görünürse minik gidicem.

X