Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben astrolojı haritama baktırdım gebelik için geç olacak dedi ama erken de olursa sezaryen olabilir dedi Yani anladığım pozitif yönüne bakıyorum olayın yani gebelik durumu var bana

Doğum yeri saati adın soyadın yani ben tek soru sordum o da malum gebelik onunla ilgili konuştuk işte haritama bakarak cevapladı
Ayyy burdan olmazsa özelden detay ver çatlarım banada geç olcak şuan haritan desteklemiyor hamileliği dedi olma ihtimali tabiki var ama zor şubat martta destekleniyorsun dedi bende amaaaan olmıcak kafasıylayım ama dediğin gibi iyi yönden bak demekki bebiş olcak

Bugünde erken gebelik yapsana canım

Günaydın kızlar, güzel haberler aldığımız bir gün olsun : )

Bugün değerlendirmelere başlıyorum ben de. 3-2-3-2 mfk yapıcaz bakalım. Otlanıyoruz S sultansultan90 bakalım 1 ay boyunca otlanmayı düşünüyoruz, eşim daha ilk günden isyandaydı sinirleri bozuldu adamın ama asla bozmaz biliyorum. Bu arada mfk 3. paketimi de dün sipariş verdim. Fiyatlar uçuyor iyice ya, umarım harcadığımız paralara değer

evet aşırı silik yok gibi ama görünüyor. Filtresiz hali ile bile gördüm ben de

hadi kıpkırmızı iki çizgili halini de atarsın inşallah buraya be

Günaydın aşko, size iyi değerlendirmeler bizde her şeyimizi yaptik şimdi gün sayiyoruz
Fiyatlar Eylül sonu yüzde 50 artacak galiba öyle paylaşım yapmiş doktor

Günaydın aşko, size iyi değerlendirmeler bizde her şeyimizi yaptik şimdi gün sayiyoruz
Fiyatlar Eylül sonu yüzde 50 artacak galiba öyle paylaşım yapmiş doktor
Offf keşke ben de bekleme aşamasında olsaydım ya sayılı gün çabuk geçer inşallah

ya evet dün hocanın dediğini duydum da zamlanmadan bari alayım diye hemen aldım. ki temel eş paketi olan sabah baktım vardı, hoca zam diyince akşam tükenmişti hemen : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…