- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.501
Evet evet yaparım ben ya bakabilirim bebişlerimeAşko hiç düşünme 3 yaş tam zamanı gebeliği doğumu derken 4 yaş olacak o süreçte iyice kendilerini kurtarıyorlar tam ideal yaş aralığı zaten benim yeğenlerimde öyle oldu çok iyi oldu
İnşallah canım haber bekliyorum sendenEvet canım bende öyle düşünüyorum inşallah güzel haberlerle geleyim
Yani tabiki bakarsın annelik bu be hem tecrübede edinmişsin oh ne güzelEvet evet yaparım ben ya bakabilirim bebişlerimebenimde kardeşimle 5 yaş var aramda
Bilmiyorum ki canım kontrol ettir istersen aile hekimliğide bakar ciddi bişey yoktur inşallahKızlar ya bu konular hariç benim sol göğsümde sert bişeyler var öyle ağrısı falan yok ama sert bi kitle var nedir ki bu
Yaz kuzum yap tam zamani3 yaşında canım. Aynen işte aynı duygular var bende de ama düzeltmemiz lazım bu durumu
Kızlar ben astrolojı haritama baktırdımgebelik için geç olacak dedi ama erken de olursa sezaryen olabilir dedi Yani anladığım pozitif yönüne bakıyorum olayın yani gebelik durumu var bana
Ayyy burdan olmazsa özelden detay ver çatlarımDoğum yeri saati adın soyadın yani ben tek soru sordum o da malum gebelikonunla ilgili konuştuk işte haritama bakarak cevapladı
Bugünde erken gebelik yapsana canımYok canım sökülmedim ara ara geliyor ama öyle çok ve her zaman değil ben dayanamayıp test yaptım bu gün hayali bir gölge gördük test yanıltmıyorsa inşallah koyusunuda görmek nasip olsun atıyorum ışıklandırma yaptım belirginleştirmek için sanasen ne durumdasın canım
Aa mutlaka bir doktora git bence kuzum ne olduğunu öğren ihmale gelmezKızlar ya bu konular hariç benim sol göğsümde sert bişeyler var öyle ağrısı falan yok ama sert bi kitle var nedir ki bu
Kız herkesin yumurtlama dönemiyse demekGunaydin kızçelerr nasilsiniz?nerelerdesiniz yaa sesiniz soluğunuz kesildi
Allah iyiliğini versin geceler çuvala mi girdiKız herkesin yumurtlama dönemiyse demekkocalardan buraya fırsat bulunmuyor olabilir
evet aşırı silik yok gibi ama görünüyor. Filtresiz hali ile bile gördüm ben deAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedimyanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
Günaydın aşko, size iyi değerlendirmeler bizde her şeyimizi yaptik şimdi gün sayiyoruzGünaydın kızlar, güzel haberler aldığımız bir gün olsun : )
Bugün değerlendirmelere başlıyorum ben de. 3-2-3-2 mfk yapıcaz bakalım. Otlanıyoruz S sultansultan90bakalım 1 ay boyunca otlanmayı düşünüyoruz, eşim daha ilk günden isyandaydı sinirleri bozuldu adamın ama asla bozmaz biliyorum. Bu arada mfk 3. paketimi de dün sipariş verdim. Fiyatlar uçuyor iyice ya, umarım harcadığımız paralara değer
İnşallah canım benim inşallahevet aşırı silik yok gibi ama görünüyor. Filtresiz hali ile bile gördüm ben de
hadi kıpkırmızı iki çizgili halini de atarsın inşallah buraya be
Offf keşke ben de bekleme aşamasında olsaydım yaGünaydın aşko, size iyi değerlendirmeler bizde her şeyimizi yaptik şimdi gün sayiyoruz
Fiyatlar Eylül sonu yüzde 50 artacak galiba öyle paylaşım yapmiş doktor
erken gebelik ama bu yarını beklemeeeeeYarın düşünüyorum canım yapmayı