- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.461
Canım atıyorum oynama yapmadım yakınlaştırma yaptım bunu bitek ya var gibi yeri belli oluyor aslında gerçekte bakınca daha anlayabildim ama fotoğrafta bu kadar çıkıyor o yüzden diğer attığımın ikincisiyle ışık oynaması yapmıştımKuzum bidaha atsana hic resimle oynamadan. Sanki bende gordum biseyler
Yaaa teşekkürler canım yapmalıyım evet zor duruyorum ama bi kaç gün daha tutmak istiyorum kendimi eğer yaşadığım lekelenme yerleşme ise 4 gün sonra testte çıkıyormuş Yani 2-3 güne yaparım inşallahValla ben görüyorum efektsiz resimde bileinşallah vardır canım ya bence yarın erken gebelik testi yapabilirsin orda kesin çıkar
Evet cok silik gorunuyorCanım atıyorum oynama yapmadım yakınlaştırma yaptım bunu bitek ya var gibi yeri belli oluyor aslında gerçekte bakınca daha anlayabildim ama fotoğrafta bu kadar çıkıyor o yüzden diğer attığımın ikincisiyle ışık oynaması yapmıştım
Yani kuruma izide olabilir ama taş çatlasın 10-15 dakika bekletmişimdir hatta daha kısa çünkü yüzmeden geldim testi yaptım bıraktım ıslaktım hemen duşa girip çıktım ve teste baktım gördüm 10 dakikayı geçmemiştir benceEvet cok silik gorunuyor
Ay evet bende gördüm canım tebrik ederim inşallah yanılmayızCanım atıyorum oynama yapmadım yakınlaştırma yaptım bunu bitek ya var gibi yeri belli oluyor aslında gerçekte bakınca daha anlayabildim ama fotoğrafta bu kadar çıkıyor o yüzden diğer attığımın ikincisiyle ışık oynaması yapmıştım
Teşekkür ederim canımAy evet bende gördüm canım tebrik ederim inşallah yanılmayız
Şimdi bende tatildeyim senden gaza gelip test alıp yapsam mı ama benim daha çok erken yumurtlama üstünden 4 gün geçmişTeşekkür ederim canımahahaha bu test beni yanıltırsa bir daha asla erkenden test yapmam
Şimdi nasil kirmizilik varmi yakinlastirmadan normal ceksene kuzuYani kuruma izide olabilir ama taş çatlasın 10-15 dakika bekletmişimdir hatta daha kısa çünkü yüzmeden geldim testi yaptım bıraktım ıslaktım hemen duşa girip çıktım ve teste baktım gördüm 10 dakikayı geçmemiştir bence
İnşallah gebelik vardır canımCanim ben lh ile hamilelik ogrenme asamasini cok dogru bulmuyorum. Çünkü benim adetliyken yada adete yakın hep neredeyse pik gibi olur lh testlerim. Belki hamileligin ileriki yani günü gecince bariz belli eder lh. Ama ben bu ay letu kullandim ya doktor yumurta olmus dedi. Degerlendir dedi ama lh testlerinde hiç pik gormedim biraz daha koyulasti simdide bu sekilde devam ediyorYumurtlama uzerinden 6-7 gun gecti 1 haftaya insallah varsa belli olur.
Çok teşekkür ederim, darısı burda özenle, hasretle ve sevgiyle bu haberi almak isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah
[/QUOTE
Bende oyle düşünüyorum kuzum. Benim hep bu seyirde devam ediyor simdilikİnşallah gebelik vardır canımaklıma geldi benimde önce öyle oldu adete yakın koyulaştı ovülasyon testim ama adet olmuştum anladığım kadarıyla test kontrol çizgisinden koyu olursa gebeliğe yorulabilir
Okadar erken yapıp kendini üzme canım bekle benim regliye 6 gün kaldı inşallah vardır benimkide garanti değil test bu bize neler yapar bilemeyizŞimdi bende tatildeyim senden gaza gelip test alıp yapsam mı ama benim daha çok erken yumurtlama üstünden 4 gün geçmiş
Ayy bende görüyorumCanım atıyorum oynama yapmadım yakınlaştırma yaptım bunu bitek ya var gibi yeri belli oluyor aslında gerçekte bakınca daha anlayabildim ama fotoğrafta bu kadar çıkıyor o yüzden diğer attığımın ikincisiyle ışık oynaması yapmıştım
Birazdan çekicem canım tekrar bakamadım eşime söylemedim bilmiyor sakladımŞimdi nasil kirmizilik varmi yakinlastirmadan normal ceksene kuzu
Aynen öyle kuzum beklicem bende zatenOkadar erken yapıp kendini üzme canım bekle benim regliye 6 gün kaldı inşallah vardır benimkide garanti değil test bu bize neler yapar bilemeyiz
Yaaa Allahım o gözlerinize sağlıkAyy bende görüyorum
Aynı benimde öyle bat tarihin nedir canımŞimdi bende tatildeyim senden gaza gelip test alıp yapsam mı ama benim daha çok erken yumurtlama üstünden 4 gün geçmiş
İnşallah koyulaşır bebiş olur bu koyulaşmadaBende oyle düşünüyorum kuzum. Benim hep bu seyirde devam ediyor simdilik
Öbürgüne de bi test yap canım senYaaa Allahım o gözlerinize sağlıken azından hayal ürünü bir çizgi görmediğime çok seviniyorum psikolojim mi bozuldu doğru mu görüyorum diye size nasıl çekip attığımı bilemedim