Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bidaha atsana hic resimle oynamadan. Sanki bende gordum biseyler
Canım atıyorum oynama yapmadım yakınlaştırma yaptım bunu bitek ya var gibi yeri belli oluyor aslında gerçekte bakınca daha anlayabildim ama fotoğrafta bu kadar çıkıyor o yüzden diğer attığımın ikincisiyle ışık oynaması yapmıştım

Eklentiler

• 088B6D31-A558-47AD-9E62-FE15AA3D854C.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 47
Valla ben görüyorum efektsiz resimde bile inşallah vardır canım ya bence yarın erken gebelik testi yapabilirsin orda kesin çıkar
Yaaa teşekkürler canım yapmalıyım evet zor duruyorum ama bi kaç gün daha tutmak istiyorum kendimi eğer yaşadığım lekelenme yerleşme ise 4 gün sonra testte çıkıyormuş Yani 2-3 güne yaparım inşallah

Ay evet bende gördüm canım tebrik ederim inşallah yanılmayız

Şimdi nasil kirmizilik varmi yakinlastirmadan normal ceksene kuzu

İnşallah gebelik vardır canım aklıma geldi benimde önce öyle oldu adete yakın koyulaştı ovülasyon testim ama adet olmuştum anladığım kadarıyla test kontrol çizgisinden koyu olursa gebeliğe yorulabilir

Şimdi bende tatildeyim senden gaza gelip test alıp yapsam mı ama benim daha çok erken yumurtlama üstünden 4 gün geçmiş
Okadar erken yapıp kendini üzme canım bekle benim regliye 6 gün kaldı inşallah vardır benimkide garanti değil test bu bize neler yapar bilemeyiz

Kızlar ben astrolojı haritama baktırdım gebelik için geç olacak dedi ama erken de olursa sezaryen olabilir dedi Yani anladığım pozitif yönüne bakıyorum olayın yani gebelik durumu var bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…