- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.481
Ona nasıl bakıyorlar canımKızlar ben astrolojı haritama baktırdımgebelik için geç olacak dedi ama erken de olursa sezaryen olabilir dedi Yani anladığım pozitif yönüne bakıyorum olayın yani gebelik durumu var bana
Canım hayırlı olsun çok sevindimeveeet 20 sinde bat günümde test yaptırdım 12,72 çıkmıştı hcg bugün 47,53 , umarım sağlıkla ilerlerve hasretle bekleyen herkese en güzel zamanda nasip olur
Yeni gördüm yA şimdi me durumdasın cozuldunnmu kuzum yoksa yerleşme olmasın@sultansultan90 @Lale95iyilikperisi92 Mucizemmm16 @Veziir ve etiketleyemediğim diğer canlar benim moralim bozuldu yarım saat önce wcye gittim hafif kahverengi leke geldi az önce yine gittim peçeteye hafif yine geldi yaaa erken adet mi olcam ne anlamadım ama adet ağrılarım yok of çok karışığım 7 gün vardı bata
Kuzum TEfal benımki , Philips azurdu bi öncekiMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv @Cgh @sultansultan90 @ad000 @Random3 @Gzmyts53 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Canım şuanda böyle kurumuş hali yine görebiliyorum fotoda belli oluyor mu çok bilmiyorum ama iki gün sonra tekrar yaparım inşallah vardırŞimdi nasil kirmizilik varmi yakinlastirmadan normal ceksene kuzu
Yok canım sökülmedim ara ara geliyor ama öyle çok ve her zaman değil ben dayanamayıp test yaptım bu gün hayali bir gölge gördük test yanıltmıyorsa inşallah koyusunuda görmek nasip olsun atıyorum ışıklandırma yaptım belirginleştirmek için sanaYeni gördüm yA şimdi me durumdasın cozuldunnmu kuzum yoksa yerleşme olmasın
2 gün sonra yapayım garanti olsun diyorum kuzum Ya inşallah vardır valla sağolasınız eşimle bile paylaşmadım umutlanmasın şimdiden diye sizle paylaşmak öyle iyi geliyor ki banaÖbürgüne de bi test yap canım senay kendim gibi heycanlandım
Kız Allah seniKızlar ben astrolojı haritama baktırdımgebelik için geç olacak dedi ama erken de olursa sezaryen olabilir dedi Yani anladığım pozitif yönüne bakıyorum olayın yani gebelik durumu var bana
İnsallah canim ama benim akintim da kesildi regl geleceği zaman böyle oluyor geneldeİnşallah koyulaşır bebiş olur bu koyulaşmada
Sen bunu yarin mutlaka tekrarla asko var biseyler gibiCanım şuanda böyle kurumuş hali yine görebiliyorum fotoda belli oluyor mu çok bilmiyorum ama iki gün sonra tekrar yaparım inşallah vardır
Doğum yeri saati adın soyadın yani ben tek soru sordum o da malum gebelikOna nasıl bakıyorlar canım
2 güne anlaşalım ahahahaİnsallah canim ama benim akintim da kesildi regl geleceği zaman böyle oluyor genelde
Sen bunu yarin mutlaka tekrarla asko var biseyler gibi
Aynen öyle canım ona inancım sonsuzKız Allah seniAllah ol der olur canım benim bebişlenme vaktimiz ne zamansa o zaman olacak hayırlısıyla
Kaç yaşında evladın canım, bak bunu bende duymuştum bi psikologtan ağzınızla istiyorum diyorsunuz ama aklınızdan acaba bakabilir miyim yetebilir miyim maddi yönü manevi yönü diye düşünüyorsunuz işte bu istemek olmuyor aklınızlada kalbinizlede dilinizlede aynı şeyleri söylediğinizde oluyor demiştiAynen öyle canım ona inancım sonsuzama kendime engeller koyuyormuşum falan baktım evet istiyorum okey ama bi yandan iki küçük çocuk bakabilir miyim diye içten içe düşünüyorum da bunu fark ettim
3 yaşında canım. Aynen işte aynı duygular var bende de ama düzeltmemiz lazım bu durumuKaç yaşında evladın canım, bak bunu bende duymuştum bi psikologtan ağzınızla istiyorum diyorsunuz ama aklınızdan acaba bakabilir miyim yetebilir miyim maddi yönü manevi yönü diye düşünüyorsunuz işte bu istemek olmuyor aklınızlada kalbinizlede dilinizlede aynı şeyleri söylediğinizde oluyor demişti
Aşko hiç düşünme 3 yaş tam zamanı gebeliği doğumu derken 4 yaş olacak o süreçte iyice kendilerini kurtarıyorlar tam ideal yaş aralığı zaten benim yeğenlerimde öyle oldu çok iyi oldu3 yaşında canım. Aynen işte aynı duygular var bende de ama düzeltmemiz lazım bu durumu
İnşallah vardır canım anlattığında bana yerleşme kanaması gibi gelmişti şimdide silik çıkınca içimiz umut doldu inşallah mutlu haberi alırızYaaa teşekkürler canım yapmalıyım evet zor duruyorum ama bi kaç gün daha tutmak istiyorum kendimi eğer yaşadığım lekelenme yerleşme ise 4 gün sonra testte çıkıyormuş Yani 2-3 güne yaparım inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah inşallah bende umutlandım ama dur kızım şimdi değil az daha bekle diyorum kendimeİnşallah vardır canım anlattığında bana yerleşme kanaması gibi gelmişti şimdide silik çıkınca içimiz umut doldu inşallah mutlu haberi alırız
2 gün sonra yaparsın testi canım varsa eğer değer iki katına çıkacağı için koyulaşır çizgi o zaman daha emin olursunTeşekkür ederim canım inşallah inşallah bende umutlandım ama dur kızım şimdi değil az daha bekle diyorum kendime
Evet canım bende öyle düşünüyorum inşallah güzel haberlerle geleyim2 gün sonra yaparsın testi canım varsa eğer değer iki katına çıkacağı için koyulaşır çizgi o zaman daha emin olursunAy inşallah inşallah vardır valla bende heyecanlandım senin adına