Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan ki bekleme aşamasi daha zorvakit geçmiyor arkedeş

valla her türlü çok ama çok yüksek fiyatlar. Gerçekten işe yaraması tk duam şu durumda. Geçmiş olsun nasıl çalındı
Evet inşaallah tek seferde hayrini görürüz maalum aylik rızkimizi yatiriyoruz
Parka gitmişdik ,dondurma aldik deniz kenarina oturduk bi baktik yok,cebinden almişlar eşimin
3-5dakika içinde
Zehir zıkkim oldu dondurma da

İnşallah canım yine tutamadın kendini dimi
Hayirrher ay söz veriyorum ve fssss
Dün agrim çoktu sağ kasık partlayacak gibiydi
Bacagima vuruyordu ağrısı bi ölçemde rahat edem
Aslında şimdi böyle yüksek olmasi bişey ifade etmiyor
Defalarca oldu adet gününe kadar yüksek oluyor adet günü aniden düşüyor ve kırmızı kart

İns canım alıcaksın mutlaka karsılıgını benim 3. Paketim bitti artık ondan sonra oldu otlanmaya devam bol otlan hemde salata yap yeşik mercimekli salata yap maydonoz roka dereotu özellikle ye ayran yap içine nane koy avakado ye ara ara haslanmıs yumurtanı ye tavuklu salata yapabilirsin yada yemek yap tabiki ama yanına murlaka gene salata semiz otu yap yogurtlu cevizli ve en önemlisi kesin ilişki kuralına uy canım bir saat yat tuvalete gitme ve ilişki sonrası duş alma ertesi sabah alırsın ve sıcak su değil ılık olsun sıcak ortam spermleri öldürüyo cnku birde meditasyon yap ara ara beynini şartlandırma olmuyo vs gibisinden vucudum hazır anne olucam gibisinden sürekli söyle beynine güzel enerjiler sinyaller gönder ins bütün bunlardan sonra güzel haberlerini bekliyorum kuzum takibimdesin valla

Kizlar selam bu basligi yeni gordum ve sanirim burada daha cok tanidik isme rastladım foruma ara ara girip okuyorum :) 26 Ağustos bat günüm ama dün regl oldum sandim tuvalete gittigimde pembe pembe baslama kanamasi geldi. Sonra ben adet oldum diye ped taktim kasıklarımda agrimda vardı çünkü ama bir kac saat sonra tekrar gittigimde hic birsey gelmemisti ve peceteyle sildigimde kahve rengi akintilar geliyordu gece sökülür diye bekledim ama sabah uyandigimda yine kahve çok az lekelenme geldi. Ama hala kasiklarimda batma var ve regl baslamadi yerlesme kanamasi olabilirmi hic boyle olmazdi direk adetim baslar benim lekenme biterken olur ayriyeten gaz ve siskinligimde devam ediyor yumurtlama zamanimdan beri

Canim selam bende geldim bat 26 Ağustos eklermisin

Yerleşme olabilir ve inşallah öyledir benim kızımda bata 4 kala olmuştu başka pembe sonra kahveye döndü 1.5 gün toplamda sürdü. Herkeste farklı olur tabi ama kanama şeklinde olmaz bence

Yerleşme olabilir ve inşallah öyledir benim kızımda bata 4 kala olmuştu başka pembe sonra kahveye döndü 1.5 gün toplamda sürdü. Herkeste farklı olur tabi ama kanama şeklinde olmaz bence
Yok kanama baslamadi canim. Dun bu saatlerde pembe seklinde peceteye silince gördüm. Sonra kahverengi olmaya basladi gece hic birsey gelmemis sabah kalktığımda yine kahverengi pecetede lekeler vardı.

Ayy güzel değerlendirmeler olsun bebiş geelsiiinn kız ben hep otlanarak besleniyom bi yıldır tık yok sinirlerm hopluyor bu 3-2-3-2 olayı nedir ya cahil kaldım

Evet o yüzden neden ölçüp umutlandırasın kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…