Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eveeet 20 sinde bat günümde test yaptırdım 12,72 çıkmıştı hcg bugün 47,53 , umarım sağlıkla ilerler :anneadayı: ve hasretle bekleyen herkese en güzel zamanda nasip olur:KK200:
Canım hayırlı olsun çok sevindim 😍 Senin son zamanlarda gebelik belirtilerin vardı sanki konuşmuştuk. Bebişmiş demek 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bu topiğe yetişememişim kaç gündür ya 🫣

Şimdi nasil kirmizilik varmi yakinlastirmadan normal ceksene kuzu
Canım şuanda böyle kurumuş hali yine görebiliyorum fotoda belli oluyor mu çok bilmiyorum ama iki gün sonra tekrar yaparım inşallah vardır 🥰 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• 8CBD1774-9B44-48E4-8626-960A14680DBA.jpeg
    8CBD1774-9B44-48E4-8626-960A14680DBA.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 45
Yeni gördüm yA şimdi me durumdasın cozuldunnmu kuzum yoksa yerleşme olmasın 😍😍😍😍
Yok canım sökülmedim ara ara geliyor ama öyle çok ve her zaman değil ben dayanamayıp test yaptım bu gün hayali bir gölge gördük test yanıltmıyorsa inşallah koyusunuda görmek nasip olsun atıyorum ışıklandırma yaptım belirginleştirmek için sana 🤲🏻😍 sen ne durumdasın canım

Eklentiler

• 2F3EEBFC-FC4C-47A0-87BC-F5CC78AEE20C.jpeg
    2F3EEBFC-FC4C-47A0-87BC-F5CC78AEE20C.jpeg
    100,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar ben astrolojı haritama baktırdım 🙈 gebelik için geç olacak dedi😒 ama erken de olursa sezaryen olabilir dedi 🤔☺️ Yani anladığım pozitif yönüne bakıyorum olayın yani gebelik durumu var bana 😍😍😍
Kız Allah seni😂😂 Allah ol der olur canım benim bebişlenme vaktimiz ne zamansa o zaman olacak hayırlısıyla🤲🏻❤️

İnsallah canim ama benim akintim da kesildi regl geleceği zaman böyle oluyor genelde🤷🏼‍♀️
Sen bunu yarin mutlaka tekrarla asko var biseyler gibi😘
2 güne anlaşalım ahahaha😂😂😂 ben azcık daha koyu görmek istiyorum Allah nasip ederse tık diye çekip atayım size gözleriniz yorulmadan bam diye görün istiyorum inşallah varsa🤲🏻❤️😂😂

Kız Allah seni😂😂 Allah ol der olur canım benim bebişlenme vaktimiz ne zamansa o zaman olacak hayırlısıyla🤲🏻❤️
Aynen öyle canım ona inancım sonsuz 😍 ama kendime engeller koyuyormuşum falan baktım evet istiyorum okey ama bi yandan iki küçük çocuk bakabilir miyim diye içten içe düşünüyorum da bunu fark ettim

Aynen öyle canım ona inancım sonsuz 😍 ama kendime engeller koyuyormuşum falan baktım evet istiyorum okey ama bi yandan iki küçük çocuk bakabilir miyim diye içten içe düşünüyorum da bunu fark ettim
Kaç yaşında evladın canım, bak bunu bende duymuştum bi psikologtan ağzınızla istiyorum diyorsunuz ama aklınızdan acaba bakabilir miyim yetebilir miyim maddi yönü manevi yönü diye düşünüyorsunuz işte bu istemek olmuyor aklınızlada kalbinizlede dilinizlede aynı şeyleri söylediğinizde oluyor demişti

Kaç yaşında evladın canım, bak bunu bende duymuştum bi psikologtan ağzınızla istiyorum diyorsunuz ama aklınızdan acaba bakabilir miyim yetebilir miyim maddi yönü manevi yönü diye düşünüyorsunuz işte bu istemek olmuyor aklınızlada kalbinizlede dilinizlede aynı şeyleri söylediğinizde oluyor demişti
3 yaşında canım. Aynen işte aynı duygular var bende de ama düzeltmemiz lazım bu durumu 🙄

Yaaa teşekkürler canım yapmalıyım evet zor duruyorum ama bi kaç gün daha tutmak istiyorum kendimi eğer yaşadığım lekelenme yerleşme ise 4 gün sonra testte çıkıyormuş Yani 2-3 güne yaparım inşallah😍🥰🥰
İnşallah vardır canım anlattığında bana yerleşme kanaması gibi gelmişti şimdide silik çıkınca içimiz umut doldu inşallah mutlu haberi alırız 😍

Teşekkür ederim canım inşallah inşallah bende umutlandım ama dur kızım şimdi değil az daha bekle diyorum kendime😍😍😘🤲🏻
2 gün sonra yaparsın testi canım varsa eğer değer iki katına çıkacağı için koyulaşır çizgi o zaman daha emin olursun ❤️ Ay inşallah inşallah vardır valla bende heyecanlandım senin adına 🤭🤭❤️😍

X