Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buradaki hemen hemen herkes aynı duyguları yaşıyor emin olabilirsin
hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz söylediklerinin her kelimesne katılıyorum ama bence ailen seni daha çok üzmemek için böyle yaklaşıyorlar konuya diye düşünüyorum. Biraz kendi kendine kalmak iyi gelir bencede bende muhtemelen bu bat tarihimden sonra aynı şeyi yapmayı düşünüyorum

Aşko ben efektsiz de görüyorum inşallah vardır. Ama biliyorsun bu silik çizgiler bende dahil çok kişinin kalbini kırdı inşallah sende öyle olmaz. Sakin sakin 2 gün daha bekleyip yeniden test yap

Aşko ben efektsiz de görüyorum inşallah vardır. Ama biliyorsun bu silik çizgiler bende dahil çok kişinin kalbini kırdı inşallah sende öyle olmaz. Sakin sakin 2 gün daha bekleyip yeniden test yap
İnşallah canım evet o yüzden umutlanmıyorum sakinceee bekliyorum teşekkür ederim canım

Kuzum 2 gün sonra tekrarla ama ben senden bu ay bişeyler hissediyodum mfk ilişki günleri de uymuştun bence koyulasma da olucak hatta yarın git erken gebelik al

Kuzum bidaha atsana hic resimle oynamadan. Sanki bende gordum biseyler

Kuzuu cok güldüm yaa

Hepiniz gelin ya insallah kuzum asko senin bat ne zaman smdi peki test fln yapcanmı
Doktora gore bat 31 kuzu yumurtlama 16 sindaki randevuda bakmisti catliyor olgunlasmis demisti o yüzden 17. Sini isaretledim yumurtlama

Eklentiler

• 7FDDB11D-7EB4-4ED8-A79A-3BFD9FB796B6.png
    113,5 KB · Görüntüleme: 47
Valla ben görüyorum efektsiz resimde bile inşallah vardır canım ya bence yarın erken gebelik testi yapabilirsin orda kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…