- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.441
Ya inşallah canım benim Çok çok amin evet seni biliyorumHatta ters ışık yaptım baktım çizgi var, ben de bata 10 gün kala hayalet çizgi gördüm dediğimde herkes dalga geçmişti
Umarım seninki de gerçeğe döner kuzum
Ahahaha doğruİnanki biz şeytanı rahat birakmiyoruz belirtiler aramakla
Buradaki hemen hemen herkes aynı duyguları yaşıyor emin olabilirsinBende kesinlikle buna inanıyorum ama bi türlü atamadım kafamdan sürekli dramı gitsem bi problem varsa öğrenirim böyle bilinmezin içinde bişeylere çabalamak çok zor geliyor . Ama ailemden eşimden tepki alıyorum yaşın genç daha yeni evlisin olur bakalım bekle acele etme diyolar . Anlamıyor kimse çevremde benle evlenen herkes arkadaşlarım hamile 3 ay önce evlenen kuzenimin eşi bile hamile ben 1 senedir çabalıyorum artık sürekli kırılgan hale geldim herşeye ağlıyorum bu sebepten ötürü . Farkındalarda ama görmezden gelmek istiyorlar sanırım. Kendi başıma da çabalayabilceğim bi konu değil eşimde destek çıkmalı ailemde ama çıkmıyolar onun için ne dra gitmek istiyorum artık ne de başka bişey salcam kendimi biraz uzaklaşcam herkesden herşyden . En doğrusu bu yapabilrsen sende dene bence
Yaa şimdi okudum çok sevindim çok güzel haberÇok teşekkür ederim, darısı burda özenle, hasretle ve sevgiyle bu haberi almak isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah
Aşko ben efektsiz de görüyorum inşallah vardır. Ama biliyorsun bu silik çizgiler bende dahil çok kişinin kalbini kırdı inşallah sende öyle olmaz. Sakin sakin 2 gün daha bekleyip yeniden test yapAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedimyanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
Teşekkür ederim aşko inceyecem hemenKuzum benim tefal ultimate auto clean diye bir ütü ben memnunum bir sıkıntı yaşamadım 3 yıldır kullanıyorum
Biz kadınlar unutmayız
İnşallah canım evet o yüzden umutlanmıyorum sakinceee bekliyorumAşko ben efektsiz de görüyorum inşallah vardır. Ama biliyorsun bu silik çizgiler bende dahil çok kişinin kalbini kırdı inşallah sende öyle olmaz. Sakin sakin 2 gün daha bekleyip yeniden test yap
Kuzum 2 gün sonra tekrarla ama ben senden bu ay bişeyler hissediyodum mfk ilişki günleri de uymuştun bence koyulasma da olucak hatta yarın git erken gebelik alAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedimyanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
Kuzum bidaha atsana hic resimle oynamadan. Sanki bende gordum biseylerAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedimyanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
Kuzu ya eskiden daha senlikliydi topiklerimiz gittiniz sessiz sakin kaldikKuzum 2 gün sonra tekrarla ama ben senden bu ay bişeyler hissediyodum mfk ilişki günleri de uymuştun bence koyulasma da olucak hatta yarın git erken gebelik al
Kuzum benim gözüm hep burdada valla ne aradası kız siz kovsanızda gitmemKuzu ya eskiden daha senlikliydi topiklerimiz gittiniz sessiz sakin kaldikarada ugrayin böyle ozleniyosunuz
Kuzuu cok güldüm yaaCanım kızlar geldiğimden beri bakma fırsatım olmadı. Dışarda yatıyoruz bi de aşkolar, durum çok vahimyine de çadırı bi boş yakaladık az önce ama öyle yalapşap, bebeklik olmadı bu yaa cıkksss boşa gitti resmen neyse sağlık mağlık olsun nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?
Kuzum bendeki philips azur ama son serileri değil orta seviye cok iyi değil ama kötü de değil iş görüyorMucizemmm16 M Mavimiresl @venevv @Cgh S sultansultan90 @ad000 @Random3 @Gzmyts53 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 ve diğer etiket yapamadıklarım
Kızlar engin ev hanımı tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ütü alıcam bana kullandığınız ve memnun kaldığınız ütülerinizi tavsiye eder misiniz
Gitme zaten özlüyoruz biz seniKuzum benim gözüm hep burdada valla ne aradası kız siz kovsanızda gitmem
Hepiniz gelin ya insallah kuzum asko senin bat ne zaman smdi peki test fln yapcanmıGitme zaten özlüyoruz biz seniinsallah bu ay guzel haberi bende alirimda araniza katilirim hatta diger kizlarla geliriz
Doktora gore bat 31 kuzu yumurtlama 16 sindaki randevuda bakmisti catliyor olgunlasmis demisti o yüzden 17. Sini isaretledim yumurtlamaHepiniz gelin ya insallah kuzum asko senin bat ne zaman smdi peki test fln yapcanmı
Valla ben görüyorum efektsiz resimde bileAşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedimyanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen
Daha varmıs kuzu belkşde bebe suan dölleniyodurDoktora gore bat 31 kuzu yumurtlama 16 sindaki randevuda bakmisti catliyor olgunlasmis demisti o yüzden 17. Sini isaretledim yumurtlama
Letu dengemi bozdu zaten bi degisik oldum bu ay benim 16-17 döngü gunundeyumurtlama cok gec oldu. Normalde 11-13. Gün yumurtlama oluyoduDaha varmıs kuzu belkşde bebe suan dölleniyodurhadi insallah ya
Yaaa inşallah canım bir kaç gün daha bekleyeyim diyorum inşallah ya çok heyecanlıyım ama bir yandan kendimi tutuyorum ahahaKuzum 2 gün sonra tekrarla ama ben senden bu ay bişeyler hissediyodum mfk ilişki günleri de uymuştun bence koyulasma da olucak hatta yarın git erken gebelik al