Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bidaha atsana hic resimle oynamadan. Sanki bende gordum biseyler
Canım atıyorum oynama yapmadım yakınlaştırma yaptım bunu bitek ya var gibi yeri belli oluyor aslında gerçekte bakınca daha anlayabildim ama fotoğrafta bu kadar çıkıyor o yüzden diğer attığımın ikincisiyle ışık oynaması yapmıştım😊☺️

Eklentiler

• 088B6D31-A558-47AD-9E62-FE15AA3D854C.jpeg
    088B6D31-A558-47AD-9E62-FE15AA3D854C.jpeg
    50,7 KB · Görüntüleme: 47
Valla ben görüyorum efektsiz resimde bile 😍 inşallah vardır canım ya 😍 bence yarın erken gebelik testi yapabilirsin orda kesin çıkar 🤩
Yaaa teşekkürler canım yapmalıyım evet zor duruyorum ama bi kaç gün daha tutmak istiyorum kendimi eğer yaşadığım lekelenme yerleşme ise 4 gün sonra testte çıkıyormuş Yani 2-3 güne yaparım inşallah😍🥰🥰

Canım atıyorum oynama yapmadım yakınlaştırma yaptım bunu bitek ya var gibi yeri belli oluyor aslında gerçekte bakınca daha anlayabildim ama fotoğrafta bu kadar çıkıyor o yüzden diğer attığımın ikincisiyle ışık oynaması yapmıştım😊☺️
Ay evet bende gördüm canım tebrik ederim inşallah yanılmayız 😂☺️

Yani kuruma izide olabilir ama taş çatlasın 10-15 dakika bekletmişimdir hatta daha kısa çünkü yüzmeden geldim testi yaptım bıraktım ıslaktım hemen duşa girip çıktım ve teste baktım gördüm 10 dakikayı geçmemiştir bence😄😄
Şimdi nasil kirmizilik varmi yakinlastirmadan normal ceksene kuzu

Canim ben lh ile hamilelik ogrenme asamasini cok dogru bulmuyorum. Çünkü benim adetliyken yada adete yakın hep neredeyse pik gibi olur lh testlerim. Belki hamileligin ileriki yani günü gecince bariz belli eder lh. Ama ben bu ay letu kullandim ya doktor yumurta olmus dedi. Degerlendir dedi ama lh testlerinde hiç pik gormedim biraz daha koyulasti simdide bu sekilde devam ediyor🤷🏼‍♀️ Yumurtlama uzerinden 6-7 gun gecti 1 haftaya insallah varsa belli olur.
İnşallah gebelik vardır canım 😊 aklıma geldi benimde önce öyle oldu adete yakın koyulaştı ovülasyon testim ama adet olmuştum anladığım kadarıyla test kontrol çizgisinden koyu olursa gebeliğe yorulabilir ☺️

Şimdi bende tatildeyim senden gaza gelip test alıp yapsam mı ama benim daha çok erken yumurtlama üstünden 4 gün geçmiş 😂😂😂
Okadar erken yapıp kendini üzme canım bekle benim regliye 6 gün kaldı inşallah vardır benimkide garanti değil test bu bize neler yapar bilemeyiz😂😂

Kızlar ben astrolojı haritama baktırdım 🙈 gebelik için geç olacak dedi😒 ama erken de olursa sezaryen olabilir dedi 🤔☺️ Yani anladığım pozitif yönüne bakıyorum olayın yani gebelik durumu var bana 😍😍😍

X