Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kesinlikle buna inanıyorum ama bi türlü atamadım kafamdan sürekli dramı gitsem bi problem varsa öğrenirim böyle bilinmezin içinde bişeylere çabalamak çok zor geliyor . Ama ailemden eşimden tepki alıyorum yaşın genç daha yeni evlisin olur bakalım bekle acele etme diyolar . Anlamıyor kimse çevremde benle evlenen herkes arkadaşlarım hamile 3 ay önce evlenen kuzenimin eşi bile hamile ben 1 senedir çabalıyorum artık sürekli kırılgan hale geldim herşeye ağlıyorum bu sebepten ötürü . Farkındalarda ama görmezden gelmek istiyorlar sanırım. Kendi başıma da çabalayabilceğim bi konu değil eşimde destek çıkmalı ailemde ama çıkmıyolar onun için ne dra gitmek istiyorum artık ne de başka bişey salcam kendimi biraz uzaklaşcam herkesden herşyden . En doğrusu bu yapabilrsen sende dene bence 🥹
Buradaki hemen hemen herkes aynı duyguları yaşıyor emin olabilirsin
hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz söylediklerinin her kelimesne katılıyorum ama bence ailen seni daha çok üzmemek için böyle yaklaşıyorlar konuya diye düşünüyorum. Biraz kendi kendine kalmak iyi gelir bencede bende muhtemelen bu bat tarihimden sonra aynı şeyi yapmayı düşünüyorum

Aşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim 🙈 yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye🤣 ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen 🙈🤣
Aşko ben efektsiz de görüyorum inşallah vardır. Ama biliyorsun bu silik çizgiler bende dahil çok kişinin kalbini kırdı inşallah sende öyle olmaz. Sakin sakin 2 gün daha bekleyip yeniden test yap 🤩😘

Aşko ben efektsiz de görüyorum inşallah vardır. Ama biliyorsun bu silik çizgiler bende dahil çok kişinin kalbini kırdı inşallah sende öyle olmaz. Sakin sakin 2 gün daha bekleyip yeniden test yap 🤩😘
İnşallah canım evet o yüzden umutlanmıyorum sakinceee bekliyorum 😀💪🤣 teşekkür ederim canım❤️

Aşkolaaarrr canlaaar ben bi şey yaptım eşime bile göstermedim 🙈 yanımda artımed test vardı lazım olur son günlere doğru yaparım belki diye🤣 ben az önce yaptım gölge gördüm ama kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum test yaptım duşa girip çıktım çıkınca böyleydi en fazla testi yaptıktan 10-15 dakika sonra görüyormusunuz çok hafif gölge şeklinde normal haliyle ışık oynaması yaptığım iki halinizde atıyorum hayal mi söyleyin bana lütfen 🙈🤣
Kuzum 2 gün sonra tekrarla ama ben senden bu ay bişeyler hissediyodum mfk ilişki günleri de uymuştun bence koyulasma da olucak hatta yarın git erken gebelik al

Kuzum bidaha atsana hic resimle oynamadan. Sanki bende gordum biseyler

Canım kızlar geldiğimden beri bakma fırsatım olmadı. Dışarda yatıyoruz bi de aşkolar, durum çok vahim 🤣 yine de çadırı bi boş yakaladık az önce ama öyle yalapşap, bebeklik olmadı bu yaa cıkksss boşa gitti resmen 😁 neyse sağlık mağlık olsun 🤣 nasılsınız nasıl gidiyor bakalım?
Kuzuu cok güldüm yaa😂

Hepiniz gelin ya insallah kuzum asko senin bat ne zaman smdi peki test fln yapcanmı
Doktora gore bat 31 kuzu yumurtlama 16 sindaki randevuda bakmisti catliyor olgunlasmis demisti o yüzden 17. Sini isaretledim yumurtlama

Eklentiler

• 7FDDB11D-7EB4-4ED8-A79A-3BFD9FB796B6.png
    7FDDB11D-7EB4-4ED8-A79A-3BFD9FB796B6.png
    113,5 KB · Görüntüleme: 47
Valla ben görüyorum efektsiz resimde bile 😍 inşallah vardır canım ya 😍 bence yarın erken gebelik testi yapabilirsin orda kesin çıkar 🤩

X