-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.261
Bende sen gibiyim bu ayda elenirsem 1 yıl olcak benimde bebişin gelesi yok cidden umut edip edip adet olunca yıkılıyorum üzülüyorum bende çok yoruldum yıprandım iyice eğer bu ayda tutmazsa umudum yok bütün yumurtlama gösteren uygulamaları falan silip vücudumu dinlemicem deli gibiKızlar elendim yine 3 gün erken adet oldum zaten yumurtlamayıda 12. Gün görmüştüm yumurtlamadan tam 15 gün sonra adet oldum yani . Tam 1 sene oldu artık ben salıyorum geleceği yok benim bebişin anlaşılan . Gücümde kalmadı zaten her ay umutlanıp adet olunca üzülmekten iyice kendimi yıprattım
Yok askm benim cildim kuru oldugu için bende sivilcelenme olmuyo hiç bir zaman genelde adete yakın veya gebelik olarak sivilce cıkanları duydum amaİyi akşamlar kizçeler nassiniz?
S sultansultan90 aşkoo sen gebe olduğunu bilmeden adetine 4-5gün kala sivilcen çıktı mi?
Benim hep adete az kala çıkıyor
Demin fark etdim çenemde ağrılı sivilce çikiyor çok moralim bozuldu
Benim de cildim kuru ama ne hikmetse regl oncesi basaayi beni sivilcelerYok askm benim cildim kuru oldugu için bende sivilcelenme olmuyo hiç bir zaman genelde adete yakın veya gebelik olarak sivilce cıkanları duydum ama
İnşaallah gebelikten olur,bat ne zaman?Kızlar benim 16 sında çatlama oldu değerlendirdik sonra göğüs uçlarım acımaya başladı göğüslerim acımaya başladı falan yumurtlama belirtisi dedim ama göğüs acım giderek siddetleniyotelefondaki uygulamaları vs sildim bu ay akışa bıraktım ama vücudumu dinlemekten geri kalamiyorum
Valla bilmiyorum öyle kafayı bozdum ki sildim tüm uygulamalari eylül başı olmam lazım herhalde ama 10undan önce test yapmamİnşaallah gebelikten olur,bat ne zaman?
Kuzum sana sorayım yazdım ama kimsecikler görmedi galibaSagol kuzucum seninde haberlerini bekliyorum mfk ins bu kez olucak canım
Kuzum ufak tefek batmalar bendede olmustu ara ara girip giden bide ben de mide ekşimesi vardı bide cok uyku hali yapmıstı ins gebeliktendir ama merak ediyorum az kalmıs 4 gün kala test yapmıstım benKuzum sana sorayım yazdım ama kimsecikler görmedi galibaşimdi ben beklemedeyim bata 8 gün var yaklaşık bir haftadır sol kasığımda belli başlı sızılar vardı şimdi tatildeyim yüzerken yürürken ara ara yine var sol kasıkta sızı böyle bi tuhaf bişey tatilde düşünmem dedim bu belirtiler benim kafamı kurcalıyor bu akşama doğru anlık oturuyordum gözüm karardı başım döndü dedim heralde kulağımdaki su kaçmıştır eşim emin misin başka bişey olabilir mi diye o benden çok belirti arıyor oldumu böyle şeyler sizlerdede
Canım ben öncesinde de sıktım yetişebildim yani . Bir de sonrasında sıktım ona yetişemedimCanlar ben gynoseed aldım bugün geldi fakat nasıl kullanicam geri akma oluyor mu nasıl kullanicam hiç bilmiyorum önce mi sıkayim yoksa sonra mi öneriniz nedir kullananlar söylesin hele bi
Yarın kontrolüm var yumoslara bakacak doktor
Dedi ve 3gün sonra test yaptiValla bilmiyorum öyle kafayı bozdum ki sildim tüm uygulamalari eylül başı olmam lazım herhalde ama 10undan önce test yapmam
Peki sıkınca geri akıyor mu jelCanım ben öncesinde de sıktım yetişebildim yani . Bir de sonrasında sıktım ona yetişemedimeğer becerebilirsen birleşmeden 3-4 dk önce sık
Yaa inşallah canım ya bide şuan akıntım olmamalı olmazdı yani yumurtlamadan beri ara ara akıntım oluyor şeffaf çözemiyorum inşallah bu belirtilerin altından bir bebiş çıkarKuzum ufak tefek batmalar bendede olmustu ara ara girip giden bide ben de mide ekşimesi vardı bide cok uyku hali yapmıstı ins gebeliktendir ama merak ediyorum az kalmıs 4 gün kala test yapmıstım ben
Belirtileri boş ver tatlim ,inanki hepsi psikolojikYaa inşallah canım ya bide şuan akıntım olmamalı olmazdı yani yumurtlamadan beri ara ara akıntım oluyor şeffaf çözemiyorum inşallah bu belirtilerin altından bir bebiş çıkarbende merakla bekliyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum merakım arttıkça sizlere yazıyorum eşime her şeyi söyleyemiyorum oda umutlanıyor diye baş dönmesini bile anlık yaşayınca çok tuhaf hissettim sanki oturduğum yerde düşüyormuşum gibi o yüzden o an söylemiş bulundum
Aynen canım zaten baş dönmesini kulaklarım hassas su kaçmıştır diye düşündüm ama şu kasığımdaki değişik sızı aklımda yokken bile aklıma getiriyor bi ara sudan zor çıktım sol kasığımdan sol üst bacağıma doğru vurdu sızısı tabi belirti mi değil mi bilemem var mı yok mu onuda bilmiyoruz beklemekten başka çaremde yokBelirtileri boş ver tatlim ,inanki hepsi psikolojik
Hamile olan kizlarin yüzde 70de bu belirtilerin hiç biri olmuyor.Bizler kendimizi gebe sandigimiz için her bir olayi belirtiye bagliyoruz
Baş dönmesi havuzdan ,denizden,sıcaktan ola bilir.En iyisi tatilin tadini çıkar
İyi akşamlar canim, adetinin kaçinci günü? hormon ilaçları doktora danişmadan içmek iyi olmaz benceKızlar iyi akşamlar benim bir sorum olacaktı.bugün ovülasyon yaptım yumurtalama gördüm değerlendirdik acaba diyorum duphaston mu içmeye başlasam bebek olursa tutunması için doktora danışmadan içsem sorun olur mu ?
İlk kullandığımda aktı tıkadım amaPeki sıkınca geri akıyor mu jel
Adetimin 12. günü bugün o zaman kullanmayayim ne olur ne olmazİyi akşamlar canim, adetinin kaçinci günü? hormon ilaçları doktora danişmadan içmek iyi olmaz bence
HaklısınEvet en güzeli beklemek,nisan ve haziran ayında öyle bir kasık ağrısı yaşadım ki anlatamam sana sonuç tabii ki negatifo yüzden agrisi ,bulantisi,başdönmesi hepsini bir kenara atıyorsunnn havuzun tadini çikariyorsun benim için de bi tur at suda