Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende baslamistim 2 seans gittim ( daha önce de zaten gitmistim paketim bitmisti tekrar aldim paket) ama sonra bebek karari olunca tekrar biraktim, taa ki geçen haftaya kadar baktim ki olmuyor böyle bebekte gelmiyor basladim tekrar geçen hafta genital yaptirdim kızda aynisini dedi abla adet sonrasi gelirsin riskli olmaz dedi. Vucut icinde bidaki haftaya aldim randevu cok azdi girmedim gecen hafta

İlk kullandığımda aktı tıkadım ama incisinde akmadı. Yüzüstü yattım doggy pozisyonunda ve sırt üstü yatınca altıma yastık koydum ki akmasın
Aşko ağrı icindeyim insanın göbek deligine sancılar agrilar girermi giriyo işte Alt karin agrimda var bugun biraz yolculuk yaptim bulantimda basladi hafif. Korkmaya basladim göbek fitigimi enfeksiyon mu nedir anlamadim agri kesici ictim biraz fayda etti genel cerrahiden randevu bulamadim napcam bilmiyorum..

Yok askm benim cildim kuru oldugu için bende sivilcelenme olmuyo hiç bir zaman genelde adete yakın veya gebelik olarak sivilce cıkanları duydum ama
Kuzum cildin kuru ise kesinlikle simdiden basla karnini nemlendirmeye. Ben cocuklarimda katı kakao yagi kullanmistim bir tane catlagım var oda göbek deligimin orda bide basen kısminida kremle oralardada catlama oluyor. Bio oil dende cok memnunlar kullananlar

Canım ilaç kullanıyor musun bu ay farklı olarak acaba o mu yan etki yaptı? Kasık bölgen de değil ağrı yerin. Stres mi yaptın acaba o yüzden de olabilir. Ben yolculuklarda özellikle şehirler arası ve uçak fobim olduğumdan yolculuk sonrası acayip kramp yaşıyorum o tarz bir şey mi acaba?

Alayım canım bu ay o zaman basene ve karna mı sürülcek sadece peki

Aaa teşekkür ederim kuzumm o zaman adetten sonra gidicez hep Gitmedende olmuyor cidden bebeği beklerken tüylerden yoruldum

Benimm kocama küsesim var çok fena hemde ama bugün ve yarın yumurtlama, yumurta çatlamak tarihlerim ama nasıl küsesim var yol yanlış ama nasıl güzel

Benimm kocama küsesim var çok fena hemde ama bugün ve yarın yumurtlama, yumurta çatlamak tarihlerim ama nasıl küsesim var yol yanlış ama nasıl güzel
Aman diyimmmm sakın ha 10 gün sonra küsersin bir yere not al bugünü 10 gün sonra kavga edip küsersin zaten 10 gün sonrada unutur ilgilenmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…