- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Herseyi söylediğim akşam da geldi konuşmaya çalıştı konuşmadımDurumlar nasil?arayi düzeltdinizmi?
Şifa olsun inşallah canımmmSağol kuzum hepimize inşallah❤❤ şu içmeyi hep unutuyorum ya birazda ondan oluyo sanırım bi kaç gündür fazla içmeye dikkat ediyorum kuzum kekik suyuna da hemen başlıyorum ❤❤
İyi yaptinDün akşam düzelttik aşkoönceki gün içimde ne varsa söyledim rahatladım
Sigara bahane ekşn şahaneHerseyi söylediğim akşam da geldi konuşmaya çalıştı konuşmadımdün sabah uyandırdı sigaranı aldım işe gidiyorum ben diye sarılıyo falan iyi dedim git napiyim neyse akşam düzelttik öyle
Sağol kuzum teşekkür ederim ❤❤Şifa olsun inşallah canımmm
Aynen aynenSigara bahane ekşn şahane
Yok ya ne ayıbıAynen aynenbende diyecektim de diyemedim ayıp olmasın diye
Kizlarrrrr yardımıniza ihtiyacim var
M Mavimiresl R Random3 @vezirrMucizemmm16 partalina_ miraclebeyb ve diğer güzeller
Bir arkadaşim var 26temmuz adet olmuş 1gün sürmüş, kahverengi gibi akintisi olmuş
Sonra halsiz filan olunca 2agustos test yapti çok silik çıkti
9u bidaha test yapti yine ayni şekilde silik çizgi çıktı
Bitürlü ikna edip kan tahliline gönderemedim
17-18i test yapti yine çıktı busefer biraz koyulaşmişti
Ama bugün yaptigi iki testden biri anında kızardi diğeri silik çıkti
İdrar yolu enfeksiyonundan ola bilirmi?yoksa gebelikmi?
Ay hahahahahahaha amann işte ilkin heyecaniO saydıkların yumurtlama dönemi belirtileri tatlım5 hücreli canlının belirti vereceğini sanmıyorum.. 10gün geçsin hele bi rahat verin zigotlara
Ayyy ben de allah bağışlasın heveslerini aldirsin da benle beraber evlenen bı kız vardı bı hamile kaldı düşürdü ana baktım gene hamile karnı kocaman olmuşkıızzz sormaaa bu aralar bide 2-3 kişiden ikinci gebelik haberi aldım az bi durun biz bi birinci turu tamamlayaydık dicem diyemedim
Rahim ağzının dar olduğunu nasıl ogrendın kuzumAhshdj bende aldım daha yeniii hahaharahim ağzı dar ve işlem yaptı ama içim rahat etmedi bir de jel ile deneyim
Kalırsın inşallahsonra yüzümüze bakma bizim uğrama buralara çocuğunla ilgilenmekten sevmekten kafanı kaldırama
Histereskopi ile anladi tatlim,hsg gibi bişey,vajinaya başında kamerasi olan alet ile bakiyorlarRahim ağzının dar olduğunu nasıl ogrendın kuzum
Evet var instagramda çok aktif değil burdan instagram adı yazmamız serbest mi serbestse hemen yazayım değilse mesaj atayım beni aydınlat hemenİnstası falan varsa bize de atsana canım
Evet tatlim test aninda çıkmış,hatta ilk t çizgisi belirmiş sonra c çizgisiKuzum bu arkadaş baya hamile.. enfeksiyondan pozitif olmaz.. hemen mi çıkmış testler, kuruma değilse kesin gebe.. ama bi test versin, hatta doktora falan gitsin bence, geçen aydan hamile kaldıysa düşük de yapıyor olabilir mazallah..
İnşallah kuzumnm inşallahBizde söylemiyoruz canım çocuk istediğimizi ve denediğimizi o halde bu laflar ediliyor işte birde denediğimizi söylesen olmadığını bilseler ne laflar duyarız Allah bilirAllah bize de sabır versin inşallah amin amin kimse daha fazla beklemesin inşallah
Yaa inşallah geçer bidahada gelmez çok zorGeçen ayda vardı canım geçmişti yada ben öyle sandım yeniden başladı aşkozabağa gadar burdayık zabağa gadar
300-350 bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz fazla malesefFiyati kaç?bende isterimastroloji çok inaniyorum
Kııızzz aşkooo biz ne konuşmuştuk bebiş olana kadar küsmüyorduk sonra konuşmasakta olur demedik miHerseyi söylediğim akşam da geldi konuşmaya çalıştı konuşmadımdün sabah uyandırdı sigaranı aldım işe gidiyorum ben diye sarılıyo falan iyi dedim git napiyim neyse akşam düzelttik öyle