Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar takviye kullanmayanlar için söylüyorum şu keçiboynuzu özünü bi alıp yediirn eşlerinize, kürtajdan sonra baya uğraştım hamile kalmak için onu yediği ay hamilelik oluştu. Önce Rabbim nasip etti tabi ama o da vesile oldu belkide. Bana da burdan bi arkadas tavsiye etmişti bende size edeyim belki vesile olur belli mi olur

Kizlarrrrr yardımıniza ihtiyacim var
M Mavimiresl R Random3 @vezirr Mucizemmm16 partalina_ miraclebeyb ve diğer güzeller
Bir arkadaşim var 26temmuz adet olmuş 1gün sürmüş, kahverengi gibi akintisi olmuş
Sonra halsiz filan olunca 2agustos test yapti çok silik çıkti
9u bidaha test yapti yine ayni şekilde silik çizgi çıktı
Bitürlü ikna edip kan tahliline gönderemedim
17-18i test yapti yine çıktı busefer biraz koyulaşmişti
Ama bugün yaptigi iki testden biri anında kızardi diğeri silik çıkti
İdrar yolu enfeksiyonundan ola bilirmi?yoksa gebelikmi?

Eklentiler

• IMG-20220819-WA0096.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20220819-WA0083.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20220818-WA0074.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 34
kıızzz sormaaa bu aralar bide 2-3 kişiden ikinci gebelik haberi aldım az bi durun biz bi birinci turu tamamlayaydık dicem diyemedim
Ayyy ben de allah bağışlasın heveslerini aldirsin da benle beraber evlenen bı kız vardı bı hamile kaldı düşürdü ana baktım gene hamile karnı kocaman olmuş millet döndü kırk köşeyi biz aynı yerde

Kuzum bu arkadaş baya hamile.. enfeksiyondan pozitif olmaz.. hemen mi çıkmış testler, kuruma değilse kesin gebe.. ama bi test versin, hatta doktora falan gitsin bence, geçen aydan hamile kaldıysa düşük de yapıyor olabilir mazallah..

İnstası falan varsa bize de atsana canım
Evet var instagramda çok aktif değil burdan instagram adı yazmamız serbest mi serbestse hemen yazayım değilse mesaj atayım beni aydınlat hemen ben şaşkınlıkla dinledim resmen beni bana anlattı baya bir saat bakıyor 5-6 sayfa not aldım resmen

Evet tatlim test aninda çıkmış,hatta ilk t çizgisi belirmiş sonra c çizgisi
Yarin kan tahliline gidecek, kaç zamandir söyluyorum git korkuyor negatif çıkar diye,bence düşük olsa git gide silikleşirdi bunda ama koyulaşiyor

İnşallah kuzumnm inşallah
Geçen ayda vardı canım geçmişti yada ben öyle sandım yeniden başladı aşko zabağa gadar burdayık zabağa gadar
Yaa inşallah geçer bidahada gelmez çok zor git yat uyuu zabağaaa kadar burda durup zabaaağ nasıl kalkıyorsun
Fiyati kaç?bende isterim astroloji çok inaniyorum
300-350 bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz fazla malesef
Herseyi söylediğim akşam da geldi konuşmaya çalıştı konuşmadım dün sabah uyandırdı sigaranı aldım işe gidiyorum ben diye sarılıyo falan iyi dedim git napiyim neyse akşam düzelttik öyle
Kııızzz aşkooo biz ne konuşmuştuk bebiş olana kadar küsmüyorduk sonra konuşmasakta olur demedik mi kendine geeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…