Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ayda vardı canım geçmişti yada ben öyle sandım yeniden başladı aşko zabağa gadar burdayık zabağa gadar

%30 um beni salmıyor ama ona da bir çözüm buldum mu tamamdır yok online baktırdım bir yere gidip değil .
inşallah gelir artık valla bir gelsin doğdugu gün başlıcam sağını solunu ıssırmaya
%30 unada çözüm oldu mu sıkıntı yok :) valla gelsinler bi bizi çok beklettiniz diye ısırmak lazım gerçekten :):)

Evet kuzum geçmemiş sende de mi var aynen bende kaçırıyorum ara ara
Bende geçen ay aşırı yoğun oldu idrarda kan bile gördüm bol bol su içtim ve sürekli idrara çıktım tutmadım geçti gitti sandım sonra geçen hafta yine tekrarladı çok kötü bir his neyse ablama anlattım konuşurken oda bende de olmuştu 15 gün kekik çayı içtim hergün dedi ilk haftadan iyi geldi kesin dene dedi denedim ilk 2 günde geçirdi hemen ama hala bırakmadım devam ediyorum içmeye 1 hafta oldu ayrıca bol bol su içiyorum çok şükür şimdi hiç kalmadı sana da tavsiye ederim bebeğim Doktora gidipte vücuduma antibiyotik girsin istemedim ya

Yaa evet kekik suyu çok iyi geliyo ben bunu nasıl unuttum sağol kuzum çok teşekkür ederim ❤ sana da cok geçmiş olsun kuzum❣ benimde öyle başladı işte kuzum sonra tahlil yaptırdım idrar tahlili berbat cıktı ilaç verdi kendi yan etkiside idrar yolu enfeksiyonuydu daha çok ağrım arttı bıraktım ilacı o geçti adetten sonra bu kez birden şişlik ve akıntı çok fazla oldu sonra bi daha doktora gittim ilaç fitil hepsini kullandım zar zor fitili yarım kullanabildim tekrar gittim rahim iltihabı olmuşum öyle dedi doktor sonra başka fitiller verdi onları kullandım tam bitti dedim rahatım adetten 2 3 gün sonra hoop bi daha geldi

Kuzum böyle sürekli tekrarlayan enfeksiyon eşinden kaynaklı da olabilir onda da kapiyorsundur eşinde tahlil versin

Ay kuzum çok geçmiş olsun ya tek tek gelselermiş hepsi bir anda çok zor olmuştur Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah Kekik suyuna hemen başla istersen canım hemen faydasını görürsün inşallah bol bol su içmeyi de ihmal etme en önemlisi o aslında

Fiyati kaç?bende isterim astroloji çok inaniyorum

Tamam kuzucum bakıciğim. Kız bana abla deme aşko demeye devamke
Tamam aşkoooo sen istersin de söylememmi

Sağol kuzum hepimize inşallah ❤❤ şu içmeyi hep unutuyorum ya birazda ondan oluyo sanırım bi kaç gündür fazla içmeye dikkat ediyorum kuzum kekik suyuna da hemen başlıyorum ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…