- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.021
Ben regli den sonra küstüm hahaha çok iyi oldu ona 1 hafta öyle ondan önce de ekşınlamamıştık 3 gün 5 günde böyle küstük 2 hafta dinlendimDoğru azcık için soğumuştur boşver bende regl döneminde küsüyomhakediyor etmesin o da
Bende 2 hafta önce cektiridm nasıl ya hsg cemtırmeden doktor sana histereskopimi yaptıB
Onu bilmiyorum işte))) @Safiye19 nerdesin gıı anlatsana bizahmet nasıl yaptirdigini
Yaaa Bu yoruma çok sevindim bende 2 gün önce hünnapın keçiboynuzu özünü aldım hatta acaba pekmez mi alsam dedim ama özü daha iyiymiş öyle dediler. Bende bu ay eşime yediriyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı inşallah yararı olurHanımlar takviye kullanmayanlar için söylüyorum şu keçiboynuzu özünü bi alıp yediirn eşlerinize, kürtajdan sonra baya uğraştım hamile kalmak için onu yediği ay hamilelik oluştu. Önce Rabbim nasip etti tabi ama o da vesile oldu belkide. Bana da burdan bi arkadas tavsiye etmişti bende size edeyim belki vesile olur belli mi olur
Evet canim birliktdeydik zaten,hemen iptal etdim kartlarıHadi ya iptal ettirdi mi bari bekletmeden iptal ettirsin kartları uğraşması da zor yazık para da gitmiş asıl cüzdan da ☹
Kuzum bana yapmadikiBende 2 hafta önce cektiridm nasıl ya hsg cemtırmeden doktor sana histereskopimi yaptı
Benim bildiğim once hag çekilir
Amin canim teşekkürlerAy geldimi üst üste gelir zaten ya çok geçmiş olsun bidahada olmasın inşallah
Ben yemedim eşim yedi ama bir zararı olmaz aksine faydası olur bence :) ben ovulasyonla takip ettim bide. Evet özü daha iyi bu arada iyi yapmışsınız. Biraz cinsel isteği fazla arttırıyor ama olsunYaaa Bu yoruma çok sevindim bende 2 gün önce hünnapın keçiboynuzu özünü aldım hatta acaba pekmez mi alsam dedim ama özü daha iyiymiş öyle dediler. Bende bu ay eşime yediriyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı inşallah yararı olursiz nasıl uyguladınız acaba ikiniz de yediniz mi yoksa sadece eşin mi yedi? Bende yiyorum ama zararı yoktur inşallah
Ay hemen alıp yedireyim bende yesin banane artık kusar mı öğürür mü naparsa yaparBenim eşimde pekmezden nefret eder ilk yediğinde adam resmen kustuama artık onunda fedakarlık yapmasını söyledim herşeyi biz kadınlar çekiyoruz bi zahmet yesinler sonradan alıştı ben demeden yiyordu kendi sadece 20 gün yedi. Günde 1-2 kasık kadar. Bende doktor arayisindaydim hic umudum yoktu ama oldu çok şükür
Aşko öyle dinlenmek mi olur yaBen regli den sonra küstüm hahaha çok iyi oldu ona 1 hafta öyle ondan önce de ekşınlamamıştık 3 gün 5 günde böyle küstük 2 hafta dinlendim
Rabbim bi daha göstermesin kuzum inşallah tekrar çok geçmiş olsun ❤Evet canim birliktdeydik zaten,hemen iptal etdim kartları
Baş gözümüzün sadakasi olsun
Amin canim çok teşekkür ederimRabbim bi daha göstermesin kuzum inşallah tekrar çok geçmiş olsun ❤
Kuzum bana yapmadikiSen az önce sordun ki rahim agzi dar olduğunu nasıl anladin,bende Safiye19 yerine cevapladim
Sen şimdi hsg cektırdim miEvet ya
Ay benim eşim gibiiiOlsun kankayız ❣ Aşko kar yağdığı zaman izlemeyi çok severim ama hiç bir kuvvet beni dışarı çıkartamadı bu sene
Sen şimdi hsg cektırdim mionu söyle bana hele
Ayy hadi inşallah vesile olabilirsem ne mutlu banaAy hemen alıp yedireyim bende yesin banane artık kusar mı öğürür mü naparsa yaparteşekkür ederim valla bide olursa bir ömür duacın olurum
Ay benim eşim gibiiiadama yalvar yakar anca 10 dk indirebildim 3 senede
Tadını çok sevdim valla bende yiyorumBen yemedim eşim yedi ama bir zararı olmaz aksine faydası olur bence :) ben ovulasyonla takip ettim bide. Evet özü daha iyi bu arada iyi yapmışsınız. Biraz cinsel isteği fazla arttırıyor ama olsun