Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa Bu yoruma çok sevindim bende 2 gün önce hünnapın keçiboynuzu özünü aldım hatta acaba pekmez mi alsam dedim ama özü daha iyiymiş öyle dediler. Bende bu ay eşime yediriyorum sabah akşam 1 tatlı kaşığı inşallah yararı olur siz nasıl uyguladınız acaba ikiniz de yediniz mi yoksa sadece eşin mi yedi? Bende yiyorum ama zararı yoktur inşallah

Ben yemedim eşim yedi ama bir zararı olmaz aksine faydası olur bence :) ben ovulasyonla takip ettim bide. Evet özü daha iyi bu arada iyi yapmışsınız. Biraz cinsel isteği fazla arttırıyor ama olsun

Ay hemen alıp yedireyim bende yesin banane artık kusar mı öğürür mü naparsa yapar teşekkür ederim valla bide olursa bir ömür duacın olurum

Ben yemedim eşim yedi ama bir zararı olmaz aksine faydası olur bence :) ben ovulasyonla takip ettim bide. Evet özü daha iyi bu arada iyi yapmışsınız. Biraz cinsel isteği fazla arttırıyor ama olsun
Tadını çok sevdim valla bende yiyorum ben ovulasyonla takip etmiyorum bu ay gün aşırı ilişki olsun diye düşündüm birde her ay hep 14. Cü gün yumurtlama oluyor bende gerek yok diye düşündüm saldım biraz. Ahahah artsın artsın canıma minnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…