Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrrrr yardımıniza ihtiyacim var
@miresl @Random3 @vezirr Mucizemmm16 Mucizemmm16 partalina_ partalina_ miraclebeyb miraclebeyb ve diğer güzeller
Bir arkadaşim var 26temmuz adet olmuş 1gün sürmüş, kahverengi gibi akintisi olmuş
Sonra halsiz filan olunca 2agustos test yapti çok silik çıkti
9u bidaha test yapti yine ayni şekilde silik çizgi çıktı
Bitürlü ikna edip kan tahliline gönderemedim
17-18i test yapti yine çıktı busefer biraz koyulaşmişti
Ama bugün yaptigi iki testden biri anında kızardi diğeri silik çıkti
İdrar yolu enfeksiyonundan ola bilirmi?yoksa gebelikmi?
O arkadaşına söyle aşko idrar yolu enfeksiyonundan böyle bişey olmuyo muhtemelen gebedir testi de silik çıkmış gidip kan versin işte bazı testler betayı aynı değerlerde ölçmediği için silik cıkmış olabilir birinde 🙄

Hanımlar takviye kullanmayanlar için söylüyorum şu keçiboynuzu özünü bi alıp yediirn eşlerinize, kürtajdan sonra baya uğraştım hamile kalmak için onu yediği ay hamilelik oluştu. Önce Rabbim nasip etti tabi ama o da vesile oldu belkide. Bana da burdan bi arkadas tavsiye etmişti bende size edeyim belki vesile olur belli mi olur ❤️
Yaa gerçekten mi ben alsamda kocam yemezki birşeylerin içine karıştırıp yedirebiliyormuyuz 😞 benimde kürtajım var bitane ve sonrasında baya bekleyip sonra denemeye başladık yaklaşık bir yıldır deniyoruz olmuyor sebebi kürtaj mı diye düşünmeye başladım 🤷🏻‍♀️ Muaynelerde hiç bir sıkıntı olmadıgını söylüyorlar yumurtalarda falanda bilmiyorum şuan sen bana umut oldun🥹

Evet var instagramda çok aktif değil burdan instagram adı yazmamız serbest mi serbestse hemen yazayım değilse mesaj atayım beni aydınlat hemen😅 ben şaşkınlıkla dinledim resmen beni bana anlattı baya bir saat bakıyor 5-6 sayfa not aldım resmen
Valla bilmiyorum ki canım Başkan daha iyi bilir 😅 Mucizemmm16 Mucizemmm16 yazabiliyoz mu adını 😅😅

İnşallah kuzumnm inşallah 🙏

Yaa inşallah geçer bidahada gelmez çok zor 😞 git yat uyuu zabağaaa kadar burda durup zabaaağ nasıl kalkıyorsun😂

300-350 bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz fazla malesef 😞🤷🏻‍♀️

Kııızzz aşkooo biz ne konuşmuştuk bebiş olana kadar küsmüyorduk sonra konuşmasakta olur demedik mi 😂😂 kendine geeel
Dedik ama napiyim 🤣🤣🤣 Sen bihter ziyagilsin aptallık etme geldi yine aklıma bak 🤣🤣🤣 napiyim ya küstüm işte elimde değil 🤣🤣🤣

R raainbow 300-350 bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz fazla malesef 😞🤷🏻‍♀️

Evet pahali))) dün akşam eşim cüzdanin çaldılar bu olayin üstüne birde doğum haritasi için bu kadar para istesem🤣🤣🤣haritami alt üst eder resmen🤣🤣🤣🤣

Yaa gerçekten mi ben alsamda kocam yemezki birşeylerin içine karıştırıp yedirebiliyormuyuz 😞 benimde kürtajım var bitane ve sonrasında baya bekleyip sonra denemeye başladık yaklaşık bir yıldır deniyoruz olmuyor sebebi kürtaj mı diye düşünmeye başladım 🤷🏻‍♀️ Muaynelerde hiç bir sıkıntı olmadıgını söylüyorlar yumurtalarda falanda bilmiyorum şuan sen bana umut oldun🥹
Benim eşimde pekmezden nefret eder ilk yediğinde adam resmen kustu 😅😅 ama artık onunda fedakarlık yapmasını söyledim herşeyi biz kadınlar çekiyoruz 🤷🏻‍♀️ bi zahmet yesinler 😅 sonradan alıştı ben demeden yiyordu kendi sadece 20 gün yedi. Günde 1-2 kasık kadar. Bende doktor arayisindaydim hic umudum yoktu ama oldu çok şükür 🐣

R raainbow 300-350 bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz fazla malesef 😞🤷🏻‍♀️

Evet pahali))) dün akşam eşim cüzdanin çaldılar bu olayin üstüne birde doğum haritasi için bu kadar para istesem🤣🤣🤣haritami alt üst eder resmen🤣🤣🤣🤣
Kız valla benimki duysa benide alt üst eder haritamıda üstüme süs diye koyar😂😂 ama şey var tek soru danışmanlıkları onada haritana bakıyo söylüyor onlar çok uygun sadece çocukla ilgili baktır😂😂😂😂

Evet tatlim test aninda çıkmış,hatta ilk t çizgisi belirmiş sonra c çizgisi
Yarin kan tahliline gidecek, kaç zamandir söyluyorum git korkuyor negatif çıkar diye,bence düşük olsa git gide silikleşirdi bunda ama koyulaşiyor
İnşallah hamiledir ve sağlıkla ilerler 🤓 darısı başımıza 😅

X