- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.001
O arkadaşına söyle aşko idrar yolu enfeksiyonundan böyle bişey olmuyo muhtemelen gebedir testi de silik çıkmış gidip kan versin işte bazı testler betayı aynı değerlerde ölçmediği için silik cıkmış olabilir birindeKizlarrrrr yardımıniza ihtiyacim var
@miresl @Random3 @vezirrMucizemmm16 partalina_ miraclebeyb ve diğer güzeller
Bir arkadaşim var 26temmuz adet olmuş 1gün sürmüş, kahverengi gibi akintisi olmuş
Sonra halsiz filan olunca 2agustos test yapti çok silik çıkti
9u bidaha test yapti yine ayni şekilde silik çizgi çıktı
Bitürlü ikna edip kan tahliline gönderemedim
17-18i test yapti yine çıktı busefer biraz koyulaşmişti
Ama bugün yaptigi iki testden biri anında kızardi diğeri silik çıkti
İdrar yolu enfeksiyonundan ola bilirmi?yoksa gebelikmi?
Yaa gerçekten mi ben alsamda kocam yemezki birşeylerin içine karıştırıp yedirebiliyormuyuzHanımlar takviye kullanmayanlar için söylüyorum şu keçiboynuzu özünü bi alıp yediirn eşlerinize, kürtajdan sonra baya uğraştım hamile kalmak için onu yediği ay hamilelik oluştu. Önce Rabbim nasip etti tabi ama o da vesile oldu belkide. Bana da burdan bi arkadas tavsiye etmişti bende size edeyim belki vesile olur belli mi olur
Valla bilmiyorum ki canım Başkan daha iyi bilirEvet var instagramda çok aktif değil burdan instagram adı yazmamız serbest mi serbestse hemen yazayım değilse mesaj atayım beni aydınlat hemenben şaşkınlıkla dinledim resmen beni bana anlattı baya bir saat bakıyor 5-6 sayfa not aldım resmen
Dedik ama napiyimİnşallah kuzumnm inşallah
Yaa inşallah geçer bidahada gelmez çok zorgit yat uyuu zabağaaa kadar burda durup zabaaağ nasıl kalkıyorsun
300-350 bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz fazla malesef
Kııızzz aşkooo biz ne konuşmuştuk bebiş olana kadar küsmüyorduk sonra konuşmasakta olur demedik mikendine geeel
Evet biliyorum onu hsg cektırdın biçe öncesinde dimiHistereskopi ile anladi tatlim,hsg gibi bişey,vajinaya başında kamerasi olan alet ile bakiyorlar
Hee aşko bilmiyorum ki hiç bir bilgim yok ceza yemeyelim sonra da
Tamam haber bekliyorum sonra hemen yazcam
Dedik ama napiyimSen bihter ziyagilsin aptallık etme geldi yine aklıma bak napiyim ya küstüm işte elimde değil
Onu bilmiyorum işte)))Evet biliyorum onu hsg cektırdın biçe öncesinde dimi
Benim eşimde pekmezden nefret eder ilk yediğinde adam resmen kustuYaa gerçekten mi ben alsamda kocam yemezki birşeylerin içine karıştırıp yedirebiliyormuyuzbenimde kürtajım var bitane ve sonrasında baya bekleyip sonra denemeye başladık yaklaşık bir yıldır deniyoruz olmuyor sebebi kürtaj mı diye düşünmeye başladım Muaynelerde hiç bir sıkıntı olmadıgını söylüyorlar yumurtalarda falanda bilmiyorum şuan sen bana umut oldun
Kız valla benimki duysa benide alt üst eder haritamıda üstüme süs diye koyar
Bana gözüktüler işte daha fazla dayanamadımTamam haber bekliyorum sonra hemen yazcam
banada kocamdan gözüküyorlar bu ara ama küsmenin hiç zamanı değil diyorm kendime sonra toptan küscem
Bende yazarken baya güldümSon dediğine güldüm afedersin aşkogeçmiş olsun kuzum ya ☹
Dur hiç kimseyi riske atmadan mesajdan ulaşayım benHee aşko bilmiyorum ki hiç bir bilgim yok ceza yemeyelim sonra da
Hadi ya iptal ettirdi mi bari bekletmeden iptal ettirsin kartları uğraşması da zor yazık para da gitmiş asıl cüzdan da ☹Bende yazarken baya güldümsaol canim bu ara olaylar bitmiyor,2000tl para, kredi kartlari ve en esasi benim hediyyem olan cüzdan gitdi
BencedeğDur hiç kimseyi riske atmadan mesajdan ulaşayım bendeliliğimizin tek garip durmadıgı topikte ceza yemek istemem
İnşallah hamiledir ve sağlıkla ilerlerEvet tatlim test aninda çıkmış,hatta ilk t çizgisi belirmiş sonra c çizgisi
Yarin kan tahliline gidecek, kaç zamandir söyluyorum git korkuyor negatif çıkar diye,bence düşük olsa git gide silikleşirdi bunda ama koyulaşiyor
Doğru azcık için soğumuştur boşver bende regl döneminde küsüyomBana gözüktüler işte daha fazla dayanamadımkız zati enfeksiyon varken bebe işi çok zor aşko o yüzden küsmek arada iyidir
Ay geldimi üst üste gelir zaten ya çok geçmiş olsun bidahada olmasın inşallahBende yazarken baya güldümsaol canim bu ara olaylar bitmiyor,2000tl para, kredi kartlari ve en esasi benim hediyyem olan cüzdan gitdi