Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O arkadaşına söyle aşko idrar yolu enfeksiyonundan böyle bişey olmuyo muhtemelen gebedir testi de silik çıkmış gidip kan versin işte bazı testler betayı aynı değerlerde ölçmediği için silik cıkmış olabilir birinde

Yaa gerçekten mi ben alsamda kocam yemezki birşeylerin içine karıştırıp yedirebiliyormuyuz benimde kürtajım var bitane ve sonrasında baya bekleyip sonra denemeye başladık yaklaşık bir yıldır deniyoruz olmuyor sebebi kürtaj mı diye düşünmeye başladım Muaynelerde hiç bir sıkıntı olmadıgını söylüyorlar yumurtalarda falanda bilmiyorum şuan sen bana umut oldun

Valla bilmiyorum ki canım Başkan daha iyi bilir Mucizemmm16 yazabiliyoz mu adını

Dedik ama napiyim Sen bihter ziyagilsin aptallık etme geldi yine aklıma bak napiyim ya küstüm işte elimde değil

R raainbow 300-350 bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam biraz fazla malesef

Evet pahali))) dün akşam eşim cüzdanin çaldılar bu olayin üstüne birde doğum haritasi için bu kadar para istesemharitami alt üst eder resmen

Benim eşimde pekmezden nefret eder ilk yediğinde adam resmen kustu ama artık onunda fedakarlık yapmasını söyledim herşeyi biz kadınlar çekiyoruz bi zahmet yesinler sonradan alıştı ben demeden yiyordu kendi sadece 20 gün yedi. Günde 1-2 kasık kadar. Bende doktor arayisindaydim hic umudum yoktu ama oldu çok şükür

Kız valla benimki duysa benide alt üst eder haritamıda üstüme süs diye koyar ama şey var tek soru danışmanlıkları onada haritana bakıyo söylüyor onlar çok uygun sadece çocukla ilgili baktır

İnşallah hamiledir ve sağlıkla ilerler darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…