Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 23 Ağustos ama göğüs ucunda aci olunca moralim bozuldu adet oncesi oluyor çünkü daha da ilgilenmeyecegim dedim hala topiklerde yorum okuyorum 😅 bazılarınızı sıkı takip ediyorum kızlar 🤭 daha öncede demiştim miraclebeyb miraclebeyb ablaminda tek tüp kapalı bir de çikolata kist vardı ikiz gebe kalmıştı valla
Böyle şeyleri okuyunca motive oluyorum valla çok seviniyorum Allah'ım bağışlasın🥰 darısı bizim başımıza ✌🏼

Daha da aktif olamayacağımız günler olur inşallah yaaa 🤰🏻🤱🏻 🤣🤣 yaaa bana harika bir motivasyon oldu bu yazdıkların canımmm çok teşekkür ederim hayal etmesi bile harika 🤩 😍
inşallaaah o günler yakındır 🤱🏻 🤣 motivasyon olduysa ne mutlu ben bu hayalle gidip almıştım ehliyeti çünkü sende de işe yarar umarım 😍

benimde 12sinde bitti bende gün aşırı bi ay denemiştim olmamıştı o ayda gebelik 🥺 bu ayda gün aşırı mantığıyla ilerliyorum bakalım gerçekten inşallaah güzel sonuçlar alırız artık 🥺 etrafımdakiler ikincilere hamile ben daha birinciye kavuşamadım 🥺
Mantıken düşününce gün aşırı yapınca bir sıkıntı yoksa olması gerekiyor ama demek ki geleceği zamanı bekliyor bizim haylazlar 🤣 şimdiden bu kadar nazlılarsa olunca ne yapacaksak 🤣 inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız kuzum güzel düşünelim ❤️ Benden 1 hafta sonra evlenen kuzenim var şuan ikinciyi doğurdu büyüttü bile ya 🥺 etrafımızdaki insanlarda çok kırıcı olmaya başlıyor gün geçtikçe eşimin tarafı bana sen tembel çıktın gelinler arasında bile dediler daha neler neler eşimin haberi yok tabi yoksa çok kızar onlara 😣 o yüzden Rabbim inşallah daha fazla aratmadan herkesin kucağını doldurur amiiinnn 🤲🏻🤲🏻

Mantıken düşününce gün aşırı yapınca bir sıkıntı yoksa olması gerekiyor ama demek ki geleceği zamanı bekliyor bizim haylazlar 🤣 şimdiden bu kadar nazlılarsa olunca ne yapacaksak 🤣 inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız kuzum güzel düşünelim ❤️ Benden 1 hafta sonra evlenen kuzenim var şuan ikinciyi doğurdu büyüttü bile ya 🥺 etrafımızdaki insanlarda çok kırıcı olmaya başlıyor gün geçtikçe eşimin tarafı bana sen tembel çıktın gelinler arasında bile dediler daha neler neler eşimin haberi yok tabi yoksa çok kızar onlara 😣 o yüzden Rabbim inşallah daha fazla aratmadan herkesin kucağını doldurur amiiinnn 🤲🏻🤲🏻
Evet evet şimdiden nazlılar doğunca neler etcekler kim bilir bize 😍 gerçekten insanlar kırıcı çok haklısın öyle şeyler söylenmemeli bilip bilmeden ağır sözler söyleyebiliyorlar benim kayınvalidemde sürekli bak şunun gelininin bebeği olmuş bunun gelini ikinciye hamile seni soruyorlar benim gelinden tık yok diyorum falan diyor denediğimizi söylemiyoruz biz çok kırıcı aslında keşke insanlar biraz daha düşünceli olabilse 🤷🏻‍♀️ İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemesi zor

ben online baktırdım ya benim şehrimde değildi ama hayretler içinde dinledim 😅 benim hakkımda hiç birşey bilmemesine rağmen bu kadar çok şey bilmesine şaşırdım nasıl oldu anlamadım 🤷🏻😅
ama haritamda hamilelik konusunda desteklenmemek beni üzdü kırdı hoş değil 😅
İnstası falan varsa bize de atsana canım

ayy ben yüzyıl sonra okuyorum resmen mesajları burdan çıkmıyomusunuz yetişemiyorummmmm 😅😅 kendi aklıma soktuysam birilerinin daha aklına sokmam lazımdı 😅😅

kıızz yaat uyu sabahaa kadar naptın burdaaa 😅😅

ben baya geriden geldim tüm mesajlarıda okuyamadım sayfalarca konuşmuşsunuz umarım ameliyata gerek kalmaz bence kalmayacak öyle hissettim ☺️ ayrıca birşey sorabilirmiyim bu tüpler için film çektirdiniz demi bana çok acılı birşey olduğunu söylediler çektirmek istiyorum ama korkuyorum öyle mi acaba

aşkoo ne enfeksiyonu yaaa inşallah bir an önce geçer nerden geldi şimdi bebiş yolunda bu enfeksiyon
Hiç çıkmıyoruz 🤣🤣🤣 whatsap İnstagram unuttum ben buraya girmekten 🙈🙈🙈

Değerlendir gitsin aşko zaten spermler bir süre içerde yaşıyormuş inşallah tutar 🤲

Ah biz üşengeçler🤦🏼‍♀️🤣

Miden rahatsızsa bişey diyemem canım. Ay çok kötü ya inşallah hemen geçer.

Google amca bilir kız sus biz ne bilcez hatçe🤣🤣🤣
Heeee biz kim bilmek kim😅😅😅
Evet canım öyle tehlikeleri de var bi kaç kişide daha okumuştum.

Evet evet şimdiden nazlılar doğunca neler etcekler kim bilir bize 😍 gerçekten insanlar kırıcı çok haklısın öyle şeyler söylenmemeli bilip bilmeden ağır sözler söyleyebiliyorlar benim kayınvalidemde sürekli bak şunun gelininin bebeği olmuş bunun gelini ikinciye hamile seni soruyorlar benim gelinden tık yok diyorum falan diyor denediğimizi söylemiyoruz biz çok kırıcı aslında keşke insanlar biraz daha düşünceli olabilse 🤷🏻‍♀️ İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemesi zor
Bizde söylemiyoruz canım çocuk istediğimizi ve denediğimizi o halde bu laflar ediliyor işte birde denediğimizi söylesen olmadığını bilseler ne laflar duyarız Allah bilir 🤷🏻‍♀️ Allah bize de sabır versin inşallah 🙏 amin amin kimse daha fazla beklemesin inşallah 🤲🏻

X