- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Tamam canım yazıyorum şimdi ❣Yok bebeğim ayın 7 si benim bat
İyi yapıyosun kuzum ❣ bazen burası bizi kendine öyle bi çekiyo ki çıkamıyo insan öyle bir girdapEvet cok girmemeye çalışıyorum biraz unutuyorum öyle
Sen mi ben miğAy keşke bende de öyle olsa gözümü açıyorum gerçi yarı açık yarı kapalı acaba ne yazmışlardır diye bakıyorum yada bebiş haberi var mıdırgece bi yarısı gözlerim yanıyor uykum geliyor yinede giriyorum nasıl büyülü bi yer ya resmen çağırıyor teli elime her alışımda
Aynen canım inşallah ikimizde alalım güzle haberleri tatil dönüşüYakınız biz ama cumartesi işte cıkıcaz Selimiye yakınmış belki 1 2 gğn çadırda kalırız otel girişi bizim de 22 si ay Fethiye de cok gıZel ama ins döndüğümüz de guzel haber alırız kuzum varmı belirtim felan benım bazen sağ kaşık agrıyor goguslerım de acıyo dünde tansiyon düştü
Darısı banaBende öyleydim aştım bu durumu çok şükür yaaa
Ay bende öyleyimSen mi ben miğelime yapışık geziyorum bazı zamanlar :) dün gece uyku tutmadı zabağa kadar topiği okudum
bizde maydanozu kaynatıp içiyorlar sütü ilk defa duydum vallaAha da bunu yapcam işteeğğğo değilde kızlar bu enfeksiyon nasıl geçicek ya vallahi tırlaticiğim bunu teyzemde söylemişti ama çarpılmamak adına yapmamıştım ben maydanoz almaya gidiyorum hoççakalın
İnternet yokken hep iş yaptım giremedim diye şimdi gelince iş yapılmıyoğAy bende öyleyim
Bunu bende ilk kez duydum okudum teyzem maydanozu kaynatıp buharına oturabilirsin demişti vallahi yapmadım tamam dedim amabizde maydanozu kaynatıp içiyorlar sütü ilk defa duydum valla
İnternet yokken hep iş yaptım giremedim diye şimdi gelince iş yapılmıyoğ
Acil internetsiz yerlere gitmemiz lazım niyeti bozuyoruz öbür türlübende kaynanama gidince orda net yok giremiyorum
Bakıcam kuzum bakalım ne kadar doğru kullananlara neler olmuş ne zaman nasıl yapılıyoİyice araştır derim kuzum öyle yap
Bugün gitmiciğim evdeyim maalesefAcil internetsiz yerlere gitmemiz lazım niyeti bozuyoruz öbür türlü
Aynen aynen beni doğumdan sonra oturtmuşlardı normal sıcak suyaBakıcam kuzum bakalım ne kadar doğru kullananlara neler olmuş ne zaman nasıl yapılıyo
Benimde geçmişti aslında ama adetten sonra yavaş yavaş yenide hortladı vicdansız ilaçlar bana cok yan etki yapıyo mala bağlıyorum ilaç kullanırken o yüzden böyle şeyler mi yapsam dedim aslında suyu için bakmıştım bu önüme geldiAynen aynen beni doğumdan sonra oturtmuşlardı normal sıcak suyadr ilaç verdi de düzeldi
Bi de şu an dişlerim için de doktora gidiyorum geçen hafta ve dün o kadar iğne yapıldı ki acaba bunun zararı var mıdır bide gebelik planlarken diş yaptırmanınAklıma gelmişken kızlar ya benim ilk doğum normal oldu ancak bi komşum dedi ki çişini dikişlerinde tutarsan çabuk iyileşirsin bende afedersiniz çişten sonra silinmedim hiç ayyy kızlar iki üç gün sonra ben ağrılardan duramadım öldüm dirildim doğumun 5. Günü tekrar gittim dikişlerim patlamış meğerse hemen 2. Kez dikiş attılar çok temiz tutulmalı kuru olmalı deyip ilaç verdi doktorum
Ben yatmam gerekirken ayakta olduğum için o dikişimde de biraz açılma oldu ve öyle de kaldı açıkçasıaman siz siz olun herkesin dediğini yapmayın
Diyorum ki bundan dolayı ilişkide uzun süre ayak kaldırıyorum rahim ağzı geniş sprem kaçağı olmasın diyeacaba bu yaşadığım şey de gebe kalmama engel midir