Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen mi ben miğ elime yapışık geziyorum bazı zamanlar :) dün gece uyku tutmadı zabağa kadar topiği okudum

Aynen canım inşallah ikimizde alalım güzle haberleri tatil dönüşü yok canım bi dün arabada sol kasığıma sancı geldi geldi gitti ben onun dışında bişeyim yok

Aha da bunu yapcam işteeğğğ o değilde kızlar bu enfeksiyon nasıl geçicek ya vallahi tırlaticiğim bunu teyzemde söylemişti ama çarpılmamak adına yapmamıştım ben maydanoz almaya gidiyorum hoççakalın

Eklentiler

• Screenshot_20220818-110013_Google.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 28
Aklıma gelmişken kızlar ya benim ilk doğum normal oldu ancak bi komşum dedi ki çişini dikişlerinde tutarsan çabuk iyileşirsin bende afedersiniz çişten sonra silinmedim hiç ayyy kızlar iki üç gün sonra ben ağrılardan duramadım öldüm dirildim doğumun 5. Günü tekrar gittim dikişlerim patlamış meğerse hemen 2. Kez dikiş attılar çok temiz tutulmalı kuru olmalı deyip ilaç verdi doktorum
Ben yatmam gerekirken ayakta olduğum için o dikişimde de biraz açılma oldu ve öyle de kaldı açıkçası aman siz siz olun herkesin dediğini yapmayın
Diyorum ki bundan dolayı ilişkide uzun süre ayak kaldırıyorum rahim ağzı geniş sprem kaçağı olmasın diye acaba bu yaşadığım şey de gebe kalmama engel midir

Aynen aynen beni doğumdan sonra oturtmuşlardı normal sıcak suya dr ilaç verdi de düzeldi
Benimde geçmişti aslında ama adetten sonra yavaş yavaş yenide hortladı vicdansız ilaçlar bana cok yan etki yapıyo mala bağlıyorum ilaç kullanırken o yüzden böyle şeyler mi yapsam dedim aslında suyu için bakmıştım bu önüme geldi

Bi de şu an dişlerim için de doktora gidiyorum geçen hafta ve dün o kadar iğne yapıldı ki acaba bunun zararı var mıdır bide gebelik planlarken diş yaptırmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…