Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O bende de var ılıskıye girdim mi ondna da olabılıyomus
3 gün oluyor canım ilişki olalı.
Kuzu enfeksiyon mu bilemem ama benim bu yumurta gelistiriciler fazlasiyla dengemi bozdu hic akinti kasık agrisi olmayan ben gunlerce o dediklerini yasiyorum batma yanma dikis yerlerimde sızlama yanma (sezeryan)
Benimde bozmuştu aşko ama geçen ay ilaç kullanmadım ama işte histereskopi oldum ya geçen ay benimde dengemi o bozdu hep geç gelen reglim bu sefer erken geldi
Kuzu bu aksamda degerlendircem
Hadi vurduğunuz gol olsun 🤣🤣🤣🤭

Ben henüz 8 aydır uğraşıyorum canım. Ben bir doktora gittim hormonlarıma yumurtalıklarima vs baktı hiçbir sorun yokmus 1 sene olmazsa araştırmaya başlıyoruz dedi hatta gittiğim ay ben bu ay olacağını düşünüyorum alman saati gibi her şey tıkır tıkır çalışıyor dedi 3 ay geçti üstünden hala olmadı artık adamı doktora göndereceğim bir iki aya 😅😅
En mantıklısı aşko bide eşim gözüksün erkenden öğrenin içiniz rahat etsin yolunuza da o şekilde devam edersiniz . İnşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız🌸

3 gün oluyor canım ilişki olalı.

Benimde bozmuştu aşko ama geçen ay ilaç kullanmadım ama işte histereskopi oldum ya geçen ay benimde dengemi o bozdu hep geç gelen reglim bu sefer erken geldi

Hadi vurduğunuz gol olsun 🤣🤣🤣🤭
Bende hsg sonrasi adet erken olmustum. Yaa ne kadar dengemiz bozulmus aslinda bisuru seylerden gecmisiz😔

Bende de geçen ay 10 günde yumurtlama oldu bu ay 14
Geçen ay 23 günde adet oldum
Bu ay sanırım 27 28 gün arası olurum
En büyük pişmanlığımdan birisi doğum kontrol hapı oldu
4 ay sadece kullandım ama düzenimi alt üst etti
Bende geçen ay 9. Gün yumurtlama gördüm normalde 9-13. Döngü gunlerinde oluyorum. Bu ay letu uzatti yumurtlama işini

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
@Gzmyts53👼
@bilemegec23 Ağustos
1fafeyla 1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
M melek076 28 Ağustos
M Mavimiresl 31 Ağustos
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
Veziir Veziir 4 Eylül
@Random3 5 Eylül
Marulkafakz Marulkafakz 6 Eylül
Aaa çok iyi olmuş çok güzel düşünmüşsün benide ekle hemencik listeye o zaman 5 eylül bat tarihim 🥳🥳

Anaa bende yokum ya beni unutmussunuz 31 Ağustos
Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl Veziir Veziir Childdevelopment Childdevelopment @000umutlu000 @mucizeyimben @Random3 @iyilikperisi92
Canım kızlar ❣BatDurum
@Gzmyts53👼
@bilemegec23 Ağustos
1fafeyla 1fafeyla 24 Ağustos
@ad000 26 Ağustos
@Lale95 28 Ağustos
@000umutlu000 28 Ağustos
M melek076 28 Ağustos
M Mavimiresl 31 Ağustos
@mehrunnisa3 Eylül
Mucizemmm16 Mucizemmm16 3 Eylül
Veziir Veziir 4 Eylül