Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen sene Ağustosdan beri korunmuyoruz deniyoruz bizde ama olmadı . Dr gittinmi yani 1 senedir uğraştığını söyledinmi nasıl bir yol izlediniz merak ettim bende gitmedim de henüz
Ben henüz 8 aydır uğraşıyorum canım. Ben bir doktora gittim hormonlarıma yumurtalıklarima vs baktı hiçbir sorun yokmus 1 sene olmazsa araştırmaya başlıyoruz dedi hatta gittiğim ay ben bu ay olacağını düşünüyorum alman saati gibi her şey tıkır tıkır çalışıyor dedi 3 ay geçti üstünden hala olmadı artık adamı doktora göndereceğim bir iki aya

Canım eşini mutlaka gönder bi baksınlar bakalım daha erken gönderseydin keşke etrafımdaki çoğu kişinin spermlerindeki sıkıntıdan dolayı olmuyor takviye vs veriliyor onlarada

Canım eşini mutlaka gönder bi baksınlar bakalım daha erken gönderseydin keşke etrafımdaki çoğu kişinin spermlerindeki sıkıntıdan dolayı olmuyor takviye vs veriliyor onlarada
Ay geçen ay bir kavga ettik ki anlatamam sana git doktora dedim sürekli bir bahane gitmiyordu en son ben aşırı sinirlendim dedi ki sen çok istiyorsun bir problem vs varsa seni üzmekten korktuğumdan gitmek istemiyorum dedi minnosum. Bir kaç ay öyle spontane takılmaya karar verdik o yüzden çok strese soktum galiba onu artık çok bu konudan bahsetmiyorum biraz birbirimize vakit ayıralım sonra bakacağız

Güzellikleerr ben bugünden başladım ovulasyon testine sıvıya dikkat ediyordum nöbetçiydim tam çıktım aklımdan çıkmış 1 bardak su içtiimm

Eklentiler

• IMG_20220817_202558.jpg
    237,7 KB · Görüntüleme: 30
Anladım canım valla bu konularda erkeklerde farklı bir gurur oluyor galiba çoğu erkek gitmeyi kabul etmiyor kendinizi vakit ayırmanız çok iyi olmuş aslında strese sokarak birbirinizi üzerek olmaz zaten. Ama yinede ihmal etmeyin kuzum ne kadar erken teşhis o kadar iyi

Yaşımız daha genç önümüzde vakit çok, evet çok istiyorum çocuk ama eşimden ilişkimizden ve mutluluğumuzdan daha önemli değil. Allah hakkımızda hayırlısıysa nasip eder elbet

Kızlar tansiyonum düştü tam iş yerinde çıkışa doğru hala da böyle deli gibiyim kendim de değilim tatile gidicez valiz hazırlıyorum ama keyifsiz anlamdım gitti arada kasık agrısı da oluyp çatlamadan 4 cü gün

Yaşımız daha genç önümüzde vakit çok, evet çok istiyorum çocuk ama eşimden ilişkimizden ve mutluluğumuzdan daha önemli değil. Allah hakkımızda hayırlısıysa nasip eder elbet
Kesinlikle hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep inşallah tüm grup için hayırlısı olur hakkımızda en önemlisi biziz ve ailemiz

Senle aynıyız benımnde 19 cu gün

Kesinlikle hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hep inşallah tüm grup için hayırlısı olur hakkımızda en önemlisi biziz ve ailemiz
Uğurlu gelecek bize bu gruppppp kirklarimiz karışacak inşallah oturup kocaların kaynanalarin giybetini yapcaz

Kuzum ztn cok şükür gebe kaldın kalıyosun devam et kürlere adendo da rahmini iyileştircek ins tutunmasını saglıcak merak etme ben hala içiyorum 8 haftaya kadar içmeyi düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…