- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Ben henüz 8 aydır uğraşıyorum canım. Ben bir doktora gittim hormonlarıma yumurtalıklarima vs baktı hiçbir sorun yokmus 1 sene olmazsa araştırmaya başlıyoruz dedi hatta gittiğim ay ben bu ay olacağını düşünüyorum alman saati gibi her şey tıkır tıkır çalışıyor dedi 3 ay geçti üstünden hala olmadı artık adamı doktora göndereceğim bir iki ayaGeçen sene Ağustosdan beri korunmuyoruz deniyoruz bizde ama olmadı . Dr gittinmi yani 1 senedir uğraştığını söyledinmi nasıl bir yol izlediniz merak ettim bende gitmedim de henüz
Canım eşini mutlaka gönder bi baksınlar bakalım daha erken gönderseydin keşke etrafımdaki çoğu kişinin spermlerindeki sıkıntıdan dolayı olmuyor takviye vs veriliyor onlaradaBen henüz 8 aydır uğraşıyorum canım. Ben bir doktora gittim hormonlarıma yumurtalıklarima vs baktı hiçbir sorun yokmus 1 sene olmazsa araştırmaya başlıyoruz dedi hatta gittiğim ay ben bu ay olacağını düşünüyorum alman saati gibi her şey tıkır tıkır çalışıyor dedi 3 ay geçti üstünden hala olmadı artık adamı doktora göndereceğim bir iki aya
Ay geçen ay bir kavga ettik ki anlatamam sanaCanım eşini mutlaka gönder bi baksınlar bakalım daha erken gönderseydin keşke etrafımdaki çoğu kişinin spermlerindeki sıkıntıdan dolayı olmuyor takviye vs veriliyor onlarada
Anladım canım valla bu konularda erkeklerde farklı bir gurur oluyor galiba çoğu erkek gitmeyi kabul etmiyor kendinizi vakit ayırmanız çok iyi olmuş aslında strese sokarak birbirinizi üzerek olmaz zaten. Ama yinede ihmal etmeyin kuzum ne kadar erken teşhis o kadar iyiAy geçen ay bir kavga ettik ki anlatamam sanagit doktora dedim sürekli bir bahane gitmiyordu en son ben aşırı sinirlendim dedi ki sen çok istiyorsun bir problem vs varsa seni üzmekten korktuğumdan gitmek istemiyorum dedi minnosum. Bir kaç ay öyle spontane takılmaya karar verdik o yüzden çok strese soktum galiba onu artık çok bu konudan bahsetmiyorum biraz birbirimize vakit ayıralım sonra bakacağız
Yaşımız daha genç önümüzde vakit çok, evet çok istiyorum çocuk ama eşimden ilişkimizden ve mutluluğumuzdan daha önemli değil. Allah hakkımızda hayırlısıysa nasip eder elbetAnladım canım valla bu konularda erkeklerde farklı bir gurur oluyor galiba çoğu erkek gitmeyi kabul etmiyor kendinizi vakit ayırmanız çok iyi olmuş aslında strese sokarak birbirinizi üzerek olmaz zaten. Ama yinede ihmal etmeyin kuzum ne kadar erken teşhis o kadar iyi
Kesinlikle hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hepYaşımız daha genç önümüzde vakit çok, evet çok istiyorum çocuk ama eşimden ilişkimizden ve mutluluğumuzdan daha önemli değil. Allah hakkımızda hayırlısıysa nasip eder elbet
Senle aynıyız benımnde 19 cu günAynen yumurtlamam oldu geçti 19. Günüm bu gün, adete zaten daha var bişey olduğunu düşünmüyorumda bişeyim yoktu araba hopladıkça sol kasığıma sızı vurup vurup geçti arabadan indim bişeyim kalmadı çözemedim bende
Uğurlu gelecek bize bu gruppppp kirklarimiz karışacak inşallahKesinlikle hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum hepinşallah tüm grup için hayırlısı olur hakkımızda en önemlisi biziz ve ailemiz
Ahahaha ne eğlenceli olur kesinliklee göreceğiz o günleri çok yakındaUğurlu gelecek bize bu gruppppp kirklarimiz karışacak inşallahoturup kocaların kaynanalarin giybetini yapcaz
İnşallah hepiniz için dua edeceğim tek tek kızlarAhahaha ne eğlenceli olur kesinliklee göreceğiz o günleri çok yakında
Aynen canım 28 i bat inşallah olmayızSenle aynıyız benımnde 19 cu gün
Benım de 26 agustos dan 30 una kadar olmamam lazım ama biraz iyiAynen canım 28 i bat inşallah olmayız
Hmm anladım canım benim kendine dikkat etBenım de 26 agustos dan 30 una kadar olmamam lazım ama biraz iyi
Değişim tansiyonum düştü
Haberlesşeım hsg cektırıdm bide bakalım ne olacak doktor 6 ay şansın var dediHmm anladım canım benim kendine dikkat et
Rabbim önce sağlık versin sonra sağlıklısıyla versin inşallah canımHaberlesşeım hsg cektırıdm bide bakalım ne olacak doktor 6 ay şansın var dedi
Amin canım ins ben zaten haftaya tatile gidiyorum iyi zamana denk geldi takmam en azındanRabbim önce sağlık versin sonra sağlıklısıyla versin inşallah canım
Kuzum ztn cok şükür gebe kaldın kalıyosun devam et kürlere adendo da rahmini iyileştircek ins tutunmasını saglıcak merak etme ben hala içiyorum 8 haftaya kadar içmeyi düşünüyorum bendeAdendoyu alırım belki ama eş paketinden vazgeçtim. Bildiğimiz şeyler var zaten içeriğinde. Ben bugün aldım doğal bak polen propolis arı sütü çörekotu zencefil karışımı. Bi de hayıt var içinde. E onu da içiyorum zaten aldım. Erkekte de keçiboynuzu var. Onu da yarından itibaren eşime kaynatıcam zaten o da varaktar dükkanı bildiğin benim ev bu ay
BendeAmin canım ins ben zaten haftaya tatile gidiyorum iyi zamana denk geldi takmam en azından