Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlamadan dolayı olabilir erken yumurtluyosan eğer ❣
Uygulamaya gore 20’si yumurtlama tarihim. Ama iki gun once bir belirtisi baslamisti. Yumurtlama doneminde bu tarz belirtiler bir bes gun falan suruyor sanirim. Catlamayla hissedilir derecede kasik agrisi gaz kramplari vs oluyor. Sonra da azaliyor belirtiler sanirim. Ben yumurtlamayi bir gun hatta bir anda olur biter sanardim hep. Ama bu birkac gunluk bir surecmis.

Haha valla azaltmaya çalışıyorum ben canım istediğinde bir fincan sut içiyorum öyle okudum bir yerde sende dene

Ay benimde 20 si takvime göre ❣ ama tabi benim enfeksiyonum hiç geçmemiş ağrım var o yüzden yumurtlama falan hissedemiyorum

Usutmus olabilir misinn bende dun gece ufak bi idrar yolu enfeksiyonu gecirdim simdi iyiyim ama kasik agrim devam ediyo hamilelige yormak istiyorum
Usutme oldugunu sanmiyorum. Varsa da olsa olsa ust solunum yolunda olabilir o da uzun bir sure sonra soguk su ictigim icin insallahh sizinki hamileliktendir. Benim daha yumurtlamam bile olmadi tam olarak o yuzden hamilelikle ilgisi olmadigini biliyorum. İdrar yolu enfeksiyonu hamilelige engel degil ama dimi diger enfeksiyonlar gibi?

Yok degil hamileligin ilk aylarinda cogu kadinda yasaniyormus hatta :) kendime umut vermek istemiyorum yok yere,yumurtlama zamanimda iliskiye girdik ama 1 kere ancak bu ay cok is cikti aksamlari o yuzden pek olmadi degilsem de onumuzdeki aya kismet

Kiyamam ya insallah bir an once gecer. İdrar yolu enfeksiyonu mu? Ovulasyonla takip etseniz aslinda net sonucu verir
İdrar yolu değil sanırım canım çünkü rahimimin şiştiğini hissediyorum otururken falan çok ağrı yapıyo alt kısımdan randevu bulabilirsem tekrar doktora gidicem bakalım ayy ovulasyon beni çok gerer o yüzden hiç girmiyorum o kısma bakırköylük olmak istemiyorum

Yok degil hamileligin ilk aylarinda cogu kadinda yasaniyormus hatta :) kendime umut vermek istemiyorum yok yere,yumurtlama zamanimda iliskiye girdik ama 1 kere ancak bu ay cok is cikti aksamlari o yuzden pek olmadi degilsem de onumuzdeki aya kismet
Olacagi varsa on gun onceden iliski bile olsa oluyor. Allah in isi bu belli olmuyor. İns sizin de olmustur

Ayy insallahh gebeliktir ben de o yuzden o toplara hic girmiyorum. Ancak stres baska bir sey degil. Eger reglin duzenliyse zaten bosver

Canim yumurtlama olabilir gaz sancisi olabilir yaklasan adet olabilir belki hamilelik olabilir. Tek bir kistasla ne oldugunu anlayamayiz bu sekilde
Aynen yumurtlamam oldu geçti 19. Günüm bu gün, adete zaten daha var bişey olduğunu düşünmüyorumda bişeyim yoktu araba hopladıkça sol kasığıma sızı vurup vurup geçti arabadan indim bişeyim kalmadı çözemedim bende

Arabanin hareketiyle ilgilidir belki. Devamli olursa eger o zaman dusunmek lazim

Kız bugun msjini okudum senin gebeligine seviniyoduk ne güzel ne ara kimyasal oldun adet gününde mi bozuldu gebelik
evet kuzum ya valla nasıl sevinmiştik canım değerlerim çok kötü gitti beta hcg değerim işte ayın 1 inde 12 3 ünde 16 çıktı terslik olduğu belli oldu sonra 6 sında doktoruma gittim kanama alanları oluşmuş dedi zaten benim kanamam oluyordu az az başından beri nedenini anlamamıştım demekki kimyasala dönecekmiş ayın 6 sındada ağrılı bir regl başladı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…