Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Plus olani ile standart eş paketinin içeriği aynı tatlim,macun kivaminda olduğu için zorlana bilirsin yerken
Yaa benim tepem attı gittim kendim aynı karışımı aldım. İçeriğinde aynıları var zaten ne ona para vericem hayıt tohumum da var, aslan pençesi de var. Ben zaten aktar gibiyim ya benimkinin içinde zencefil de var yalnız zehir zehiiirrr anlatamam
Yaa bebeğim o günlerde kurban olayım ne derlerse haklısın deyip geçin yaa sonra yapacağınızı yapın zafere giden yolda her şey mübahtır. 1 ay bekliyoruz o günü kaçırmayın amacım kaprisin sırası değil

Adendoyu alırım belki ama eş paketinden vazgeçtim. Bildiğimiz şeyler var zaten içeriğinde. Ben bugün aldım doğal bak polen propolis arı sütü çörekotu zencefil karışımı. Bi de hayıt var içinde. E onu da içiyorum zaten aldım. Erkekte de keçiboynuzu var. Onu da yarından itibaren eşime kaynatıcam zaten o da var aktar dükkanı bildiğin benim ev bu ay

Teyzeleri biz keseyi gördük, yolk sac kesesini de gördük şimdilik hersey cok güzel dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bebeği görmek için yolksac varsa bebekte var demektir dedi
Maşallah canım benim çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin, sonraki hafta minnoş kalbini de duyarsınız

Ya bilmiyorum benimke ayni sacma seyi yasayan var midir. Çocuğumuz olursa kv ismini koyacaktik git gide ben bu kadından daha da nefret ediyorum bu yüzden bir yandan da kizim olmasini istemiyorum ya o kadar giciklandim ki...

Merhaba kızlar aylar sonra döndüm birkaç ay ara verdik oyuzden pek girmedim buralara ailemin yanına tatile geldim bu ay yumurtlama takibi yapayım dedim tabi eşim yanımda deil ama birde ne göreyim kaçırdık galiba bu ayı sizce?Üç aydir takip yapmiyordum bu ay başladım bir sorum olacak kızlar öncesinde her ay yumurtlama görmedim normalmi sizce ?

Eklentiler

• IMG_20220813_114403.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben soruyu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…