Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk önce kavga sonra ekşın
Aa bu biz
Bi kaç tane daha var
Kız senin eşin de bi garip ha

Ben kullandığım ay hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. Doktorum düşüğün jelle alakalı olmadığını söyledi
Kız şu jeli bende kullanacam artık he rahim ağzı dar ya belki spermlere yardımcı olur o daracık yerden geçmeye yoksam olmayacak böyle destek lazım

Kız şu jeli bende kullanacam artık he rahim ağzı dar ya belki spermlere yardımcı olur o daracık yerden geçmeye yoksam olmayacak böyle destek lazım
Benim de dar sanırım ben normalde de kayganlaştırıcı kullanıyorum bazenleri deneyin anacım ne olacak ki

Aa bu biz

Bi kaç tane daha var

Kız senin eşin de bi garip ha
Kız soyledigi seyleri inkar etti ya ben şok dedim dur ariyorum yeğeni dedim sonra pıstı kizlar ben lazer yaptirdim bu arada genitale yaptirdim. 6 aydir gitmiyordum ağda ya baslamistim dün gittim randevu aldim dediler yarin genitale yapalim haftaya tüm vucut yapariz bebek olursada rahime gelmemis olur oluştuğu sirada. Zaten test yaptiktan sonra pozitif cikarsa dondururuz. Seanslarinida adet sonrasina ayarlariz duruma göre dediler

Bence ara ver kuzu ne olur ne olmaz

Ay benimde canim cok acıyo iliskiye girerken ya bu letu dan sonra böyle oldu sürekli kasık agrisi dün resmen canim yandi farkli pozisyon deneyemedim bile sanki rahimi zorluyor gibi baskı vardi içimde

Ay benimde canim cok acıyo iliskiye girerken ya bu letu dan sonra böyle oldu sürekli kasık agrisi dün resmen canim yandi farkli pozisyon deneyemedim bile sanki rahimi zorluyor gibi baskı vardi içimde
Aşko bende de öyle oluyordu letu kullanırken ilişki sırasında eşimi durduruyordum sürekli canım yanıyor karnıma baskı oluyor diye. Ama yumurtlama döneminde oluyordu sadece bende sonrasında geçiyordu

Oyy kuzuu sağlıkla gelsin annesi kaç haftalık oluyor o zaman geç döllenme mi
Yok canım geç döllenme değil şimdi çok küçük gözükmez dedi yolksacı gördük sadece oda 2.5 mm olmuş ya yolksac olması bebekte var demektir dedi haftaya perşembe kalp atışı için çağırdı bugün 6+0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…