- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Güzel olmuş aslında ama durum yazdığın yer bende gözükmüyor niyekiAşkolar help listeyi yaptım ama niye böyle dandik dundik bişey oldu ya düzelmiyo da baylarını kaçırdıklarım etiketler misiniz yazdıklarınıza
Bende öyle görüyorum düzenleyip oraya yazı yazığımda açılıyo o kısım gözüküyo bide sadece etikette kendi ismim düzgün etiketlenmiş gözüküyo ayar oldumGüzel olmuş aslında ama durum yazdığın yer bende gözükmüyor niyeki
siz kendiniz mi karar vermiştiniz kv ismini koymaya kv mi söylemişti valla en zor konular bunlarYa bilmiyorum benimke ayni sacma seyi yasayan var midir. Çocuğumuz olursa kv ismini koyacaktik git gide ben bu kadından daha da nefret ediyorum bu yüzden bir yandan da kizim olmasini istemiyorum ya o kadar giciklandim ki...
Yok o hic bisey demedi biz atladık hemensiz kendiniz mi karar vermiştiniz kv ismini koymaya kv mi söylemişti valla en zor konular bunlar
benim bat 6 canım :*Aşkolar help listeyi yaptım ama niye böyle dandik dundik bişey oldu ya düzelmiyo da baylarını kaçırdıklarım etiketler misiniz yazdıklarınıza
Tamam aşko yazıyorumbenim bat 6 canım :*
aaa bak o kötü olmuş insan bi anda çıkıyor ağzından işte ismi neydi bu arada kötü isim bari olmasa :) ama eşiniz istemiyorsa illa verelim diye tutturmuyorsa vermeyin amaaan :):) bizim arkadaşın eşi tutturdu çocuğa vereceğiz isim diye kız vermedi ilk çocukta 2. side kız olunca mecbur verdi kadın yüzüne demiş birde ilkinde vermedin 2.ye vermen bişey değiştirmedi diyee ayy ne kaynanalar vaarrYok o hic bisey demedi biz atladık hemen
Evet canim gerçekten başkasının mutluluğuna mutlu olmak büyük yürek ister ,o yürekde hepimizde varYaaaamutluluğumu sizinle paylaşmak çok güzel sizinde hayırlı haberlerinizle ben sevinicem inşallah
Biyerden bebek sesimi geldiKonyalıyım konyanın beyşehir ilçesinde yaşıyorum 22 yaşındayımbuda memleketimin resimleri konyada deniz yok diyenlere gelsin şuan türkiyenin en büyük tatlı gölüne sahibiz instagramlarınız varsa takipleşelim kızlar özelden yazın
İçimi okudun vallahiAhh çok şükür ya yalnız değilim. Nerden dediysem annenin adini koyariz bos bos yalakalik yaparsan böyle olur
Uf aman bende nefret ediyorum git gide gun geçtikce daha da uzaklaşıyorm ilk zamanlar belki severim umudum vardi simdi hic yok sevmek de istemiyorum böyle bir insanı Zeynep ismiaaa bak o kötü olmuş insan bi anda çıkıyor ağzından işte ismi neydi bu arada kötü isim bari olmasa :) ama eşiniz istemiyorsa illa verelim diye tutturmuyorsa vermeyin amaaan :):) bizim arkadaşın eşi tutturdu çocuğa vereceğiz isim diye kız vermedi ilk çocukta 2. side kız olunca mecbur verdi kadın yüzüne demiş birde ilkinde vermedin 2.ye vermen bişey değiştirmedi diyee ayy ne kaynanalar vaarr
Ben Hatayliyim eşim Elazığlı yöreye bakmiyor ki bu sacmalik her yerde aynıİçimi okudun vallahi
Ben mardinliyim
Ne kadar cahil ve geri kalmış adet varsa bizde var
Seviyorum memleketimi ama bu şeyler bence eskide kaldi
Bende sürekli o söylüyorsiz kendiniz mi karar vermiştiniz kv ismini koymaya kv mi söylemişti valla en zor konular bunlar
Konya benim için coook manidar bir şehirKonyalıyım konyanın beyşehir ilçesinde yaşıyorum 22 yaşındayımbuda memleketimin resimleri konyada deniz yok diyenlere gelsin şuan türkiyenin en büyük tatlı gölüne sahibiz instagramlarınız varsa takipleşelim kızlar özelden yazın
Ah ne güzelBen Hatayliyim eşim Elazığlı yöreye bakmiyor ki bu sacmalik her yerde aynı
Yemeklerimiz güzeldir övünmek gibiAh ne güzel
Ben Hataylıları çok severim hatta komşularım var Hataylı elleri çok lezzetlidir
Ah o bilmeyenler var ya o bilmeyenlerYemeklerimiz güzeldir övünmek gibiama hâlâ kıymet bilmeyenler var
ismi fena değilmiş ama en önemlisi sizin ne istediğiniz valla bi iki gün triplenirler torun yapcak bişey yok alışacaklar valla en iyisi uzakta olmak valla yakın mı yaşıyorsunuzUf aman bende nefret ediyorum git gide gun geçtikce daha da uzaklaşıyorm ilk zamanlar belki severim umudum vardi simdi hic yok sevmek de istemiyorum böyle bir insanı Zeynep ismi