Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar help listeyi yaptım ama niye böyle dandik dundik bişey oldu ya düzelmiyo da baylarını kaçırdıklarım etiketler misiniz yazdıklarınıza

G Gzmyts53 Ayy miniğimizimi gördün seeenn Sırada kalp atışları inşallah çok güzel haberlerle beklemedeyiz seni aşko hamilelik nasıl gidiyor belirti falan varmı

Ya bilmiyorum benimke ayni sacma seyi yasayan var midir. Çocuğumuz olursa kv ismini koyacaktik git gide ben bu kadından daha da nefret ediyorum bu yüzden bir yandan da kizim olmasini istemiyorum ya o kadar giciklandim ki...
siz kendiniz mi karar vermiştiniz kv ismini koymaya kv mi söylemişti valla en zor konular bunlar

Yok o hic bisey demedi biz atladık hemen
aaa bak o kötü olmuş insan bi anda çıkıyor ağzından işte ismi neydi bu arada kötü isim bari olmasa :) ama eşiniz istemiyorsa illa verelim diye tutturmuyorsa vermeyin amaaan :):) bizim arkadaşın eşi tutturdu çocuğa vereceğiz isim diye kız vermedi ilk çocukta 2. side kız olunca mecbur verdi kadın yüzüne demiş birde ilkinde vermedin 2.ye vermen bişey değiştirmedi diyee ayy ne kaynanalar vaarr

Yaaaa mutluluğumu sizinle paylaşmak çok güzel sizinde hayırlı haberlerinizle ben sevinicem inşallah
Evet canim gerçekten başkasının mutluluğuna mutlu olmak büyük yürek ister ,o yürekde hepimizde var inşaallah bizler de hamiş haberlerimizle sizleri sevindiricez

Biyerden bebek sesimi geldikiz sen Z kuşagimisin

Uf aman bende nefret ediyorum git gide gun geçtikce daha da uzaklaşıyorm ilk zamanlar belki severim umudum vardi simdi hic yok sevmek de istemiyorum böyle bir insanı Zeynep ismi

Konya benim için coook manidar bir şehir

Uf aman bende nefret ediyorum git gide gun geçtikce daha da uzaklaşıyorm ilk zamanlar belki severim umudum vardi simdi hic yok sevmek de istemiyorum böyle bir insanı Zeynep ismi
ismi fena değilmiş ama en önemlisi sizin ne istediğiniz valla bi iki gün triplenirler torun yapcak bişey yok alışacaklar valla en iyisi uzakta olmak valla yakın mı yaşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…