Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bende de öyle oluyordu letu kullanırken ilişki sırasında eşimi durduruyordum sürekli canım yanıyor karnıma baskı oluyor diye. Ama yumurtlama döneminde oluyordu sadece bende sonrasında geçiyordu
Benimde bir iki sefer oldu yumurtlama dönemindeyim ya ondan sanirim testimde dünkü ile ayni cok bi gelisme yok yani

Eklentiler

• image.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 46
Merhabaa herkese bende geldim aranıza kabul ederseniz tabii Mucizemmm16 baktım bi o gruba bakayım bi gruba bakayım derken kafam karıştı :) birde baktım sizi arıyor gözlerim hepinizi tanıyor gibiyim nasıl oldular neler yapıyorlar diye sıkı takipçinizim :) Lale95 sormuştu Manisada yaşıyorum bende 95 doğumluyum 2 yıllık evliyiz geçen ay denemeye başladık kimyasal geçirdim bakalım bu ay devam :)

Merhabalar hoş geldiniz,ayni yaşdayiz))) inşaallah bu ay hepimize uğur getirir

Teyzeleri biz keseyi gördük, yolk sac kesesini de gördük şimdilik hersey cok güzel dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bebeği görmek için yolksac varsa bebekte var demektir dedi
ayy canım senin adına çok sevindim yaaa inşallah kalp atışı büyüyor derken bi bakmışsın kucağında valla maşallahhh

Çok çabuk affederim aslında bişey yapmasına bile gerek kalmaz ama bu kez çok kırıldım gelip özür dilemezse de kendi bilir bişey yapamam ayrı uyuyoruz zaten ben yastığımı battaniyemi alıp salona geçiyorum geven akşam almış bütün yastıkları başının altına ki ben almıyım gitmiyim diye konuşmaya yüzü de yok bi yandan da kendini hala haklı görüyo daha çok bekler

Bence gel sende soğan kürüne başla her şeye faydalıymış iyi gelebilir ha canım. Baya araştırdım bi kaç kişiye iyi gelmemiş sadece ama o da tesadüf belki
Yaa kuzum benim midem de gastrit bide reflü var soğan suyunu hiç içemem soğan sarımsak bunların kokusu bile midem de öyle bir şişlik yapıyo ki patlıycak gibi oluyo o yüzden onu yapmaya korkuyorum valla

İnşallah kuzum nasip ❣ sende bubay bebeiş haberini verirsin inşallah kuzum ❣ ayy kızıma hamile kaldığımı da doğum günümden 10 gün önce öğrenmiştim ne güzel oldu hatırlattın ☺

Bide kendilerini naza çekiyorlar ya ayar oluyorum sıkma canını kuşum inşallah sakin sakin konuşup halledersiniz. Onlar bişeyler evet hayır derken genelde beyinleri yerinde olmuyo sonra da demedim etmedim diyolar

Merhaba,gezerken bu topiğe denk geldim kızlar.Hepimize uğur getirmesini dilerim…aranıza kabul ederseniz de çok sevinirim daima burda olurum
Bende 8 aydır bebiş isteyip yumurtlayıp tutturamayan tavuklardanım galiba
O yüzden Laboquick ovülasyon testi satın aldım.Bir haftadır kullanıyorum bugünki testi sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Acaba yumurtlama oldu mu?
Dün gece birliktelik yaşadık.Umarım bu sefer olur.

Eklentiler

• FE46018B-B822-46A7-8E9A-6827ACF7BCDB.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 45
Hoşgeldin kuzum iyi ki geldin ❣❣

hay komediyiz Ya aynen öyle erkekler bi tatlı sözle konuyu bağlamayı bilse biz unutup silmeye hazırız aslında bu kadar basit öğreniyorlar zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…