Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam regl ağrım başladı ama hala gelemedi kırmızı. gelsin artık ağrısı beni mahfediyor. Gelsin ve bitsin hemen, valla sıcaklarda da regl zaten hiç eçkilmiyor. Bir de bu ağrı.

Benim gibi aşırı ağrılı geçiren var mı regl başlangıcını kızlar? Varsa neler yapıyorsunuz, nasıl dayanıyorsunuz? Ben onca ağrı kesiciye rağmen ağrıyı tamamen kesemiyorum ki içmesem bayılırım sanırım

Merhaba,gezerken bu topiğe denk geldim kızlar.Hepimize uğur getirmesini dilerim…aranıza kabul ederseniz de çok sevinirim daima burda olurum💕
Bende 8 aydır bebiş isteyip yumurtlayıp tutturamayan tavuklardanım galiba 😅
O yüzden Laboquick ovülasyon testi satın aldım.Bir haftadır kullanıyorum bugünki testi sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Acaba yumurtlama oldu mu?
Dün gece birliktelik yaşadık.Umarım bu sefer olur.❤️🙏
Hoşgeldin canım benim de bugün testim böyle aynı bizde dün birlikte olduk 😍 ama bence yarın pik olur gibime geliyor benimki genelde daha koyu oluyor çünkü

Kızlar dün birliktelik oldu sonrasında afedersiniz o uzayan şey peçeteye silince geldi sonrasında bugün ise öğle vakti yine uzayan akıntım oldu acaba yumurtlama mı ki yoksa ilişkiden kaynaklımı bilemedim testim de pik değil ama bi bakar mısınız

Eklentiler

• 8180362B-3629-42EB-BB51-5115500EDABB.jpeg
    8180362B-3629-42EB-BB51-5115500EDABB.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 26
Ya bilmiyorum benimke ayni sacma seyi yasayan var midir. Çocuğumuz olursa kv ismini koyacaktik git gide ben bu kadından daha da nefret ediyorum bu yüzden bir yandan da kizim olmasini istemiyorum ya o kadar giciklandim ki...
Ayni konu bizde de geçen gün geçti
Onun için oğlum olmalı 😀

G Gzmyts53 ay ay ay kesesi mi göründü miniğin : ) maşallah size, güzel haberler sırasıyla gelecek eminim. Sırada kalp atışı var :anneadayı:
Evet haftaya bebeği görmek için çağırdı bakalım 🥰 güzel haberlerinizi bekliyorum buralardayiiimmm 😍

Kizlar hangi şehirlerde yaşiyorsunuz ?yaşiniz kaç merak etdim
Arkadaşlarim içinde yaşta en küçüyü benim burda nasılmiş bakayim😅🤭
Konyalıyım konyanın beyşehir ilçesinde yaşıyorum 22 yaşındayım😂 buda memleketimin resimleri konyada deniz yok diyenlere gelsin🤣 şuan türkiyenin en büyük tatlı gölüne sahibiz 🥰 instagramlarınız varsa takipleşelim kızlar özelden yazın 🥰

Eklentiler

• B2441762-8793-4BFD-9BA8-D5C6502B6D09.jpeg
    B2441762-8793-4BFD-9BA8-D5C6502B6D09.jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 130114BA-592A-4458-B1BD-F5A67BF3D1E7.jpeg
    130114BA-592A-4458-B1BD-F5A67BF3D1E7.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar beni de alın aranıza 😀😍 ocaktan beri uğraşıyoruz bizde 1.5 yıllık evliyim daha tutmadı 😔
Geçen sene Ağustosdan beri korunmuyoruz deniyoruz bizde ama olmadı . Dr gittinmi yani 1 senedir uğraştığını söyledinmi nasıl bir yol izlediniz merak ettim bende gitmedim de henüz

X