Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bende de öyle oluyordu letu kullanırken ilişki sırasında eşimi durduruyordum sürekli canım yanıyor karnıma baskı oluyor diye. Ama yumurtlama döneminde oluyordu sadece bende sonrasında geçiyordu
Benimde bir iki sefer oldu yumurtlama dönemindeyim ya ondan sanirim testimde dünkü ile ayni cok bi gelisme yok yani

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    144,7 KB · Görüntüleme: 46
Merhabaa herkese bende geldim aranıza kabul ederseniz tabii Mucizemmm16 Mucizemmm16 :KK200: baktım bi o gruba bakayım bi gruba bakayım derken kafam karıştı :) birde baktım sizi arıyor gözlerim hepinizi tanıyor gibiyim nasıl oldular neler yapıyorlar diye sıkı takipçinizim :) Lale95 Lale95 sormuştu Manisada yaşıyorum bende 95 doğumluyum 2 yıllık evliyiz geçen ay denemeye başladık kimyasal geçirdim bakalım bu ay devam :)

Merhabaa herkese bende geldim aranıza kabul ederseniz tabii Mucizemmm16 Mucizemmm16 :KK200: baktım bi o gruba bakayım bi gruba bakayım derken kafam karıştı :) birde baktım sizi arıyor gözlerim hepinizi tanıyor gibiyim nasıl oldular neler yapıyorlar diye sıkı takipçinizim :) Lale95 Lale95 sormuştu Manisada yaşıyorum bende 95 doğumluyum 2 yıllık evliyiz geçen ay denemeye başladık kimyasal geçirdim bakalım bu ay devam :)
Merhabalar hoş geldiniz,ayni yaşdayiz))) inşaallah bu ay hepimize uğur getirir

Teyzeleri biz keseyi gördük, yolk sac kesesini de gördük 🥰 şimdilik hersey cok güzel dedi doktor haftaya tekrar çağırdı bebeği görmek için 😍 yolksac varsa bebekte var demektir dedi 🐣
ayy canım senin adına çok sevindim yaaa inşallah kalp atışı büyüyor derken bi bakmışsın kucağında valla maşallahhh :nazar: :nazar: :KK200:

Biz mi inatçıyız onlar mı anlamıyor😂 erkekler konu kapatmayı beceremiyor bence bi özür dilemek yada bi tamam uzatmayalım boşverelim kırmayalım birbirimizi diyemiyorlar kolay kolay konu açık kalınca biz sinir oluyoruz onlarında saatler sonra aklı geliyor başına😂😂😂 genelde ben akşama doğru neden tartıştığımızı unutup nasıl gönlümü almadan konu kapatmaya çalışır diye sinirleniyorum öğrenecekler zamanla 4 sene sonra öğretebildim ben tartıştıktan hemen sonra konu tatlıya bağlanacak gönüller alınacak yoksa her geçem dakika sinir katsayımız çıkar ahahaha 😂😂
Çok çabuk affederim aslında bişey yapmasına bile gerek kalmaz ama bu kez çok kırıldım gelip özür dilemezse de kendi bilir bişey yapamam 🤷🏻‍♀️ ayrı uyuyoruz zaten ben yastığımı battaniyemi alıp salona geçiyorum geven akşam almış bütün yastıkları başının altına ki ben almıyım gitmiyim diye konuşmaya yüzü de yok bi yandan da kendini hala haklı görüyo daha çok bekler 😅😅😅

Bence gel sende soğan kürüne başla her şeye faydalıymış iyi gelebilir ha canım. Baya araştırdım bi kaç kişiye iyi gelmemiş sadece ama o da tesadüf belki 🤔
Yaa kuzum benim midem de gastrit bide reflü var soğan suyunu hiç içemem soğan sarımsak bunların kokusu bile midem de öyle bir şişlik yapıyo ki patlıycak gibi oluyo o yüzden onu yapmaya korkuyorum valla

Ayy çok iyi yaa doğum gününe az kalmiş, inşaallah o zamana kadar tüm sıkıntıların geçer bebişinle beraber kutlarsın😍
İvit canim Azerbaycanlıyım ve orada yaşıyorum

Aha yaşca benden küçük birinide buldum heytt beee 🥳🥳🥳
İnşallah kuzum nasip 🤲🏻❣ sende bubay bebeiş haberini verirsin inşallah kuzum 🤲🏻❣ ayy kızıma hamile kaldığımı da doğum günümden 10 gün önce öğrenmiştim 😊 ne güzel oldu hatırlattın ☺

Biz baristik ilk tartıştık sonra baristik 3-4 gündür cinsellik istemiyor yatip uyuyor dünde doktora beraber gittik biliyor iliskiye girilmesi gerektiğini. Kavga sebebimizde yeğenleri tatile gitmek istiyor yakin yere yenge senle gidelim dediler tamam dedi kızlara ayarlıycam biyer dedi. Dünde soruyorum naptn kizlar senden haber bekliyor dedim. O öyle bisey dememis benim ne işim varmis benim basımın altindan cikmis gece yatakta bunlari söylüyor. Yani olanıda inkar ediyor kızdım bende haliyle. Zaten 3/4 gündür de yatmasi sinirimi bozmustu. Bizde tartismayi cok uzatan ciftler degiliz. Ama dün yumurtlama işi olmasaydi gerckten yatar uyurdum o derece sinirlendim surat asardim konusmazdim🙄
Bide kendilerini naza çekiyorlar ya ayar oluyorum 🙄 sıkma canını kuşum inşallah sakin sakin konuşup halledersiniz. Onlar bişeyler evet hayır derken genelde beyinleri yerinde olmuyo sonra da demedim etmedim diyolar 🙄

Merhaba,gezerken bu topiğe denk geldim kızlar.Hepimize uğur getirmesini dilerim…aranıza kabul ederseniz de çok sevinirim daima burda olurum💕
Bende 8 aydır bebiş isteyip yumurtlayıp tutturamayan tavuklardanım galiba 😅
O yüzden Laboquick ovülasyon testi satın aldım.Bir haftadır kullanıyorum bugünki testi sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Acaba yumurtlama oldu mu?
Dün gece birliktelik yaşadık.Umarım bu sefer olur.❤️🙏

Eklentiler

• FE46018B-B822-46A7-8E9A-6827ACF7BCDB.jpeg
    FE46018B-B822-46A7-8E9A-6827ACF7BCDB.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 45
Hoşgeldin kuzum iyi ki geldin ❣❣😍😍

Çok çabuk affederim aslında bişey yapmasına bile gerek kalmaz ama bu kez çok kırıldım gelip özür dilemezse de kendi bilir bişey yapamam 🤷🏻‍♀️ ayrı uyuyoruz zaten ben yastığımı battaniyemi alıp salona geçiyorum geven akşam almış bütün yastıkları başının altına ki ben almıyım gitmiyim diye konuşmaya yüzü de yok bi yandan da kendini hala haklı görüyo daha çok bekler 😅😅😅
😂😂😂 hay komediyiz Ya 😀 aynen öyle erkekler bi tatlı sözle konuyu bağlamayı bilse biz unutup silmeye hazırız aslında bu kadar basit😀😀😀 öğreniyorlar zamanla 😀

X