- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #33.781
Ayy inşaallah iyi gelir sonuçlar ya ne bekliyorsun bilmiyorum ama Allah şifa versin. Bende hsg çektirdim femara basladim bu ayValla kuzum sonuclar gelince görücez bakalım önemli mi değil mi ayy psikoloji falan kalmadı artıksen neler yapıyorsun iyi misin?
Kız sen bide beni düşün şu geçen 6 senede 50 oldum herhaldeYıldırdı bu bebekler bizi ne kadar nazlılarımışBendee valla daha 24 yaş ama her hastaneye gittiğimde bi sorun çıkıyor yok tsh yüksek yok Demir eksik yok sperm hareketliliği az . Yeter dedim eşime benden bundan öncesinde daha sağlamdım 3 sene de 30 oldum valla
Biyopsi sonucu bekliyorum kuzu. Smear sonucum kötü geldiAyy inşaallah iyi gelir sonuçlar ya ne bekliyorsun bilmiyorum ama Allah şifa versin. Bende hsg çektirdim femara basladim bu ay
Hadi ya gerçekten miBiyopsi sonucu bekliyorum kuzu. Smear sonucum kötü geldiyaaa hadi inşallah bu ay gelsin bebeğin bekletmeden
İnşallah canımHadi ya gerçekten miinşallah temiz çıkar Allah'tan ümit kesilmez çiçeğim ya. İnşallah artik bekle bekle yorulduk bizde gelsin
Aylardir peşindeyiz olsa rahatlayacaz artik ,İnşallah canımvallahi bencede gelsin artıkın bu ne inat
Yaa işte en önemlisi stres yapmamak düşünmemek ama mümkün olmuyo gercek anlamda bi salsan hoopp gelicek bebe ama biz illa da salmıycazAylardir peşindeyiz olsa rahatlayacaz artik ,ama artik saldim cok takmiyorum sadece gecen ay 5 6 gün geciktim diye bayağı strese girmiştim
Yok ben saldim artik ya nasibimde ne zaman varsa o zaman olsunYaa işte en önemlisi stres yapmamak düşünmemek ama mümkün olmuyo gercek anlamda bi salsan hoopp gelicek bebe ama biz illa da salmıycaz
Giden candan gidiyor vallaKız sen bide beni düşün şu geçen 6 senede 50 oldum herhalde
Vallahi billahiGiden candan gidiyor valla
Ben saldım artık eşim de yeterince destek olmadığı İçin düşünmüyorum bebek falanVallahi billahibide akıl sağlığımızdan hahahhahahha
Ayy bekletmesin daha fazla inşallahYok ben saldim artik ya nasibimde ne zaman varsa o zaman olsun
Benimki de pek farklı değil bebeğim boşver öküz onlarBen saldım artık eşim de yeterince destek olmadığı İçin düşünmüyorum bebek falan
Valla acısını sızısını ben çekcem o sefasını sürecek hemde destek olmayıp avcunu yalarBenimki de pek farklı değil bebeğim boşver öküz onlarolursa olur olmazsa olmaz kafasındalar
Yalasın haketti enişteValla acısını sızısını ben çekcem o sefasını vereceği hemde destek olmayıp avcunu yalar
Merhaba baayaaa bir zaman geçmiş medajınızın üstünden ama benim de başıma aynısı geldi. Aşılamam çok zor yapıldı rahim ağzı çok kapalıymış. Hatta bir ara doktor vazgeçip aşılamayı bırakacak sandım. Eğer tutmazsa aletlerle rahim ağzını açacağız dedi. Siz neler yaptınız o gğnden sonra.Kızlar selam. Rahim ağzı darlığı konusunda bilgi sahibi olan var mı ? Ama lütfen duyduklarınızı değil birebir şahit olduğunuz varsa yazar mısınızAşılaması başarılı olan ? Veya gebelik sürecini sıkıntısız atlatan ? Dün aşılama oldum dar olması sebebiyle biraz zorlandım ama yapılabildi. Şimdi aklımda sorular kaldı..
Merhaba. Benim aşılamam tutmadı. Adet olunca doktora sormuştum bu mu engel oldu diye. O da hayır demişti, hiç doğum yapmadığin için dar olması normal demisti. Bende daha sonra farklı farklı sorunlar çıktı operasyon falan oldum. Ama ben de senin gibi araştırırken bir arkadaşa denk geldim sanırım doğum yapmış olmalı, onda da bu sorun varmis müdahale etmişler sonrasında gebe kalmıştı. Bence smdiden kafanı buna yorma ben çok stres yapmıştım. Sonucunu bekle. İnşallah tutmustur. Merak ettiğin başka şeyler olursa özelden de yazabilirsin.Merhaba baayaaa bir zaman geçmiş medajınızın üstünden ama benim de başıma aynısı geldi. Aşılamam çok zor yapıldı rahim ağzı çok kapalıymış. Hatta bir ara doktor vazgeçip aşılamayı bırakacak sandım. Eğer tutmazsa aletlerle rahim ağzını açacağız dedi. Siz neler yaptınız o gğnden sonra.
Çok teşekkür ederim bence benim de tutmamıştır, hiç içimde umut yok nedense. Çünkü sadece 15 dk rahime girmeye uğraştı o sırada sperm bekledi falan. Hatta bırakacak artık sandım. Bi hocama danışıcam dedi telefonda başka bir doktorla görüştü benim durumumu. Sana rahim ağzı açma işlemi yapıcaz sonrasında kendiliğinden gebelik olabilir dedi. Tabi benim eşimde de varikosel vardı bir buçuk yıl önce ameliyat oldu onun değerleri de sürekli değişiyor.Merhaba. Benim aşılamam tutmadı. Adet olunca doktora sormuştum bu mu engel oldu diye. O da hayır demişti, hiç doğum yapmadığin için dar olması normal demisti. Bende daha sonra farklı farklı sorunlar çıktı operasyon falan oldum. Ama ben de senin gibi araştırırken bir arkadaşa denk geldim sanırım doğum yapmış olmalı, onda da bu sorun varmis müdahale etmişler sonrasında gebe kalmıştı. Bence smdiden kafanı buna yorma ben çok stres yapmıştım. Sonucunu bekle. İnşallah tutmustur. Merak ettiğin başka şeyler olursa özelden de yazabilirsin.
Şimdiden umutsuz olma. Eğer tutmaz ise bile kendini hiç üzme. Bak en azından küçük de olsa sorunun kaynağı bulunmuş. Hem aşılama sonrası kendiliginden gebe kalan yakınım var. Doktorun dediği işlemi yapman belki de iyi olacaktır. Ben gebe değilim. Hala kalamadim ama operasyon olalı 3 ay oldu zaten. Şuan tedavi falan ile uğraşmıyorum, bakalım nasipÇok teşekkür ederim bence benim de tutmamıştır, hiç içimde umut yok nedense. Çünkü sadece 15 dk rahime girmeye uğraştı o sırada sperm bekledi falan. Hatta bırakacak artık sandım. Bi hocama danışıcam dedi telefonda başka bir doktorla görüştü benim durumumu. Sana rahim ağzı açma işlemi yapıcaz sonrasında kendiliğinden gebelik olabilir dedi. Tabi benim eşimde de varikosel vardı bir buçuk yıl önce ameliyat oldu onun değerleri de sürekli değişiyor.
Sizin gebelik oldu mu daha sonra
Doğru söylüyorsun hep stres sebebi sürekli araştırmak. İnşallah regl n kısa zamanda güzel haberi alırsın sende canım. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah.Şimdiden umutsuz olma. Eğer tutmaz ise bile kendini hiç üzme. Bak en azından küçük de olsa sorunun kaynağı bulunmuş. Hem aşılama sonrası kendiliginden gebe kalan yakınım var. Doktorun dediği işlemi yapman belki de iyi olacaktır. Ben gebe değilim. Hala kalamadim ama operasyon olalı 3 ay oldu zaten. Şuan tedavi falan ile uğraşmıyorum, bakalım nasipama sana tavsiyem gerçekten şuan araştırmayı bırak sonucu değiştirmezsin